Προς το περιεχόμενο

TFT από stockάδικο, με κάποια ελαττώματα.

akis100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω και πολλά από Η/Υ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για να βρω μια φθηνή 19'' ή 20'' TFT καινούρια Β ή Γ διαλογής ας είναι και με κάποια ελαττώματα (π.χ καμένα pixel), είτε κάποια μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση με όλα τα καλώδια κλπ. Φυσικά μεγάλο ρόλο παίζει η χαμηλή τιμή. Γνωρίζετε κάποιο site;

Παιδιά εκτός από το stock-house.gr σήμερα με εκνεύρισαν αφάνταστα γιατί ενώ μου πούλησαν μια TFT και μου την έκαναν demonstration, με έβαλαν να περιμένω 30 λεπτά στο διάδρομο μέχρι να την πακετάρουν, για να μου πουν ότι τελικά είχε πωληθεί ήδη.........ο νοών, νοείτω.:mad:

Όποτε αν γνωρίζετε κάποιον πιο αξιόπιστο προμηθευτή θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Φίλε μου κι εγώ κοιτάω για μεταχειρισμένη tft αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος ότι συμφέρει. Μια καινούρια 17" tft πλέον έχει λιγότερο από 100Ε, και με τις κατά καιρούς προσφορές μπορεί να έχει και ακόμη λιγότερο (βλέπε εγκαίνια Saturn, tft 17" LG 5ms με 3 χρόνια εγγύηση 88Ε). Έρχονται και χριστούγεννα...Με αυτά τα δεδομένα δεν ξέρω αν αξίζει να γλιτώσεις πχ μόνο 20 ευρώ για να πάρεις μια οθόνη απροσδιοριστου προελεύσεως και με πετσοκομένη ή καθόλου εγγύηση. Μπορεις να δεις και τις αγγελίες που ποστάρουν χρήστες εδώ στο insomnia, πολλές φορές παίζουν καλές προσφορές. Συνήθως βέβαια ζητάνε αρκετά, και το καταλαβαίνω να του κακοφαίνεται κάποιου να πάρει ελάχιστα χρήματα για μια οθόνη που αγόρασε πριν χρόνια πάνω από 200Ε (πιθανότατα), αλλά έχε υπόψη και τις τιμές των καινούριων σε σχέση με τα νέα specs και την εγγύηση πριν δώσεις λεφτά σε μεταχειρισμένη. Εγώ περιμένω μια καλή ευκαιρία (καινούρια ή used) και μέχρι τότε βολεύομαι με την παλια...

Όσο για το stock-house, μου φαίνεται άκριβό για αυτά που δίνει.

Δημοσ.

φιλε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν στοκάδικα που αξίζουν. Σήμερα αυτή θα την έπαιρνα 33ευρώ 20'' HP, αλλά μάλλον το μετάνιωσαν τα παιδιά εκεί......:mad: Στην Αθήνα δεν υπάρχουν στοκάδικα για PC;

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, καλή τιμή για την HP αν ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση. Δεν έχω ιδέα για Αθήνα δυστυχώς, αν δεν είσαι απο εκεί πάντως υπολόγισε και τα μεταφορικά πριν δεις αν σε συμφέρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...