Προς το περιεχόμενο

tellas+forthnet στην ιδια γραμμή?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

σε μία γραμμή οτε έχω tellas(μόνο για τηλεφωνικό πακέτο) και επειδή θέλω να βάλω και adsl πρέπει να πάρω πακέτο απο την tellas η μπορώ να βάλω π.χ forthnet?

ευχαριστώ!

Δημοσ.
πολύ μπλέξιμο το βλέπω...δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο αλλά ακόμη κι αν γίνεται εγώ δεν θα το επιχειρούσα.

+1

Μεγάλο μπλέξιμο:fear::fear: (Απλά άστο να πάει.....:-D)

Δημοσ.
καλησπέρα,

σε μία γραμμή οτε έχω tellas(μόνο για τηλεφωνικό πακέτο) και επειδή θέλω να βάλω και adsl πρέπει να πάρω πακέτο απο την tellas η μπορώ να βάλω π.χ forthnet?

ευχαριστώ!

Και γιατί δεν βολεύεσαι με μια εταιρεία να τα κάνεις όλα;

Και ποιο οικονομικό θα είναι και λιγότερο μπλέξιμο και μεγαλύτερη ταχύτητα στο internet απ' όσο ξέρω.

Δημοσ.

αν η γραμμη ειναι οτε και η τελλας προεπιλογη βαζεις κανονικα adsl forthnet.αν εισαι στο ιδιοκτυτο της τελλας δεν μπορεις να βαλεις forthnet.

Δημοσ.
βολεψου με μια εταιρεία για όλα

+1000

Για το καλό το δικό σου.

Σκέψου μία των ημέρων να έχεις βλάβη και τηλέφωνο και ιντερνετ...!!!

Δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοπάρεις τηλέφωνο....

Δημοσ.
+1000

Για το καλό το δικό σου.

Σκέψου μία των ημέρων να έχεις βλάβη και τηλέφωνο και ιντερνετ...!!!

Δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοπάρεις τηλέφωνο....

πραγματι καλυτερα ολα σε εναν.τωρα αν εχουν και τα 2 βλαβη τοτε φτεει ο χαλκος του οτε:)

Δημοσ.
αν η γραμμη ειναι οτε και η τελλας προεπιλογη βαζεις κανονικα adsl forthnet.αν εισαι στο ιδιοκτυτο της τελλας δεν μπορεις να βαλεις forthnet.

πολυ σωστα,οπως λεει ο φιλος, μονο ετσι παιζει για καθε παροχο

Δημοσ.
πολυ σωστα,οπως λεει ο φιλος, μονο ετσι παιζει για καθε παροχο

καλως ηρθες στο forum.γενικα αν η τηλεφωνια ειναι διαφορετικο απο οτε τοτε adsl μπορεις να βαλεις μονο απο τον ιδιο provider.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...