mix@lis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα, σε μία γραμμή οτε έχω tellas(μόνο για τηλεφωνικό πακέτο) και επειδή θέλω να βάλω και adsl πρέπει να πάρω πακέτο απο την tellas η μπορώ να βάλω π.χ forthnet? ευχαριστώ!
arxaggelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 πολύ μπλέξιμο το βλέπω...δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο αλλά ακόμη κι αν γίνεται εγώ δεν θα το επιχειρούσα.
kid4computer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 πολύ μπλέξιμο το βλέπω...δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο αλλά ακόμη κι αν γίνεται εγώ δεν θα το επιχειρούσα. +1 Μεγάλο μπλέξιμο:fear: (Απλά άστο να πάει.....)
elis88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα, σε μία γραμμή οτε έχω tellas(μόνο για τηλεφωνικό πακέτο) και επειδή θέλω να βάλω και adsl πρέπει να πάρω πακέτο απο την tellas η μπορώ να βάλω π.χ forthnet? ευχαριστώ! Και γιατί δεν βολεύεσαι με μια εταιρεία να τα κάνεις όλα; Και ποιο οικονομικό θα είναι και λιγότερο μπλέξιμο και μεγαλύτερη ταχύτητα στο internet απ' όσο ξέρω.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αν η γραμμη ειναι οτε και η τελλας προεπιλογη βαζεις κανονικα adsl forthnet.αν εισαι στο ιδιοκτυτο της τελλας δεν μπορεις να βαλεις forthnet.
akilleas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 βολεψου με μια εταιρεία για όλα +1000 Για το καλό το δικό σου. Σκέψου μία των ημέρων να έχεις βλάβη και τηλέφωνο και ιντερνετ...!!! Δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοπάρεις τηλέφωνο....
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 +1000Για το καλό το δικό σου. Σκέψου μία των ημέρων να έχεις βλάβη και τηλέφωνο και ιντερνετ...!!! Δε θα ξέρεις ποιον να πρωτοπάρεις τηλέφωνο.... πραγματι καλυτερα ολα σε εναν.τωρα αν εχουν και τα 2 βλαβη τοτε φτεει ο χαλκος του οτε
doctorm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αν η γραμμη ειναι οτε και η τελλας προεπιλογη βαζεις κανονικα adsl forthnet.αν εισαι στο ιδιοκτυτο της τελλας δεν μπορεις να βαλεις forthnet. πολυ σωστα,οπως λεει ο φιλος, μονο ετσι παιζει για καθε παροχο
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 πολυ σωστα,οπως λεει ο φιλος, μονο ετσι παιζει για καθε παροχο καλως ηρθες στο forum.γενικα αν η τηλεφωνια ειναι διαφορετικο απο οτε τοτε adsl μπορεις να βαλεις μονο απο τον ιδιο provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.