ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ενα μηχάνημα στην δουλειά το οποίο πάει κυριολεκτικά σφαίρα. ανοίγει τα πάντα πολύ γρήγορα αλλά εχω το εξής πρόβλημα Όταν πατάω στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου κολλάει το παράθυρο , γίνεται άσπρο και δεν ανοίγει με τίποτα. Για να δω κάτι που θέλω σε ένα δισκο πάω από την διαχείριση και κάνω δεξί κλικ και άνοιγμα πάνω στον δίσκο που θέλω. Την ώρα που κολλάει το παράθυρο όλα τα άλλα δουλεύουν ρολοι.ειναι ναι μεν κολλημένο το παράθυρο , δείχνει την κλασική ασπρίλα σαν να μην ανταποκρινεται αλλα όλα τα αλλα δουλευουν μια χαρα. Δεν μπορώ να το καταλάβω.
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως έχεις κάνει mount κάποιον δίσκο δικτύου ο οποίος δεν υπάρχει πλέον;
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Είσαι θεός... Μόλις τον έκανα unmount και είναι όλα εντάξει. Το πόσο έχω ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες...Με γλίτωσες από το format. Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση και πολύτιμη βοήθεια σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.