--- .. .-- -. - Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, το πρόβλημά μου είναι πως στο ξαφνικό όταν ανοίγω κάποια εικόνα με το photoshop για να τη διαχειρηστώ, όποιο εργαλείο και αν επιλέξω ο δείκτης του ποντικιού παραμένει χεράκι με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να κάνω τίποτα. Ούτε καν να επιλέξω κάποιο τμήμα της εικόνας... Επίσης διαπίστωσα ότι μέσα απ τα μενού οι εντολές παίζουν κανονικά... Μήπως έχω επιλέξει κατά λάθος κάποια επιλογή που δημιουργεί το πρόβλημα ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;;; Please help! Ευχαριστώ!
bobidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, το πρόβλημά μου είναι πως στο ξαφνικό όταν ανοίγω κάποια εικόνα με το photoshop για να τη διαχειρηστώ, όποιο εργαλείο και αν επιλέξω ο δείκτης του ποντικιού παραμένει χεράκι με αποτέλεσμα να μην με αφήνει να κάνω τίποτα. Ούτε καν να επιλέξω κάποιο τμήμα της εικόνας... Επίσης διαπίστωσα ότι μέσα απ τα μενού οι εντολές παίζουν κανονικά... Μήπως έχω επιλέξει κατά λάθος κάποια επιλογή που δημιουργεί το πρόβλημα ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα;;; Please help! Ευχαριστώ! Πάτησε το space μια φορά.
--- .. .-- -. - Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Thanks a lot bobidis!!! Δούλεψε τέλεια! Τι είχε ενεργοποιηθεί όμως;;;
bobidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Thanks a lot bobidis!!! Δούλεψε τέλεια! Τι είχε ενεργοποιηθεί όμως;;; Αφηρημένος μπορεί να το είχες πατήσει.
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Oh! Κάνει pan με το space? Δεν το ήξερα, πολύ χρήσιμο. tnx κι από μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.