Προς το περιεχόμενο

Service pack

DeaDeaD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω το service pack των windows xp και δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, μήπως το έχει κανένας ανεβασμένο σε rapidshare ή ξέρει που αλλού μπορώ να το βρω??

Ευχαριστώ πολυ!

ΥΓ:Δεν έχω αυθεντικά windows.

Δημοσ.
Γιατί δεν κοιτάς και την microsoft;

Δεν την αγαπάς;

Σου προσφέρει απλόχερα και δωρεάν όλα τα service packs και εσύ την σνομπάρεις.

ναι απλά εξηγώ ότι δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω γιατί έχω windows πειρατικά. Ξέρεις κανένα σπασμένο που να μπορώ να εγκαταστήσω εύκολα??? αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί είναι σημαντικό το θέμα.

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να βρεις κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.

Το service pack δεν περιέχει έλεγχο γνησιότητας.

Δεν έχεις κάνει αναβαθμίσεις στα windows; Το ίδιο είναι και τα sp (1,2,3) είναι το σύνολο των αναβαθμίσεως των XP και δεν έχουν μέσα τα έξτρα που κατεβαίνουν κατά καιρούς, όπως το MP11 τον IE7, το WGA κτλ.

Αυτά θα σου έρχωνται ξεχωριστά και με τον τρόπο που έρχωνται και τώρα, μέσα από τις αυτόματες αναβαθμίσεις.

Υ.Γ. Και να είναι τόσο σημαντικό να έχεις τα xp και αναβαθμισμένα γιατί δεν τα αγοράζεις να ησυχάσεις; Κοστίζουν πιο λίγο από μια βραδιά στα μπουζούκια και θα γλυτώσεις και τον πονοκέφαλο της επόμενης μέρας.

Δημοσ.
όπου και να το βρεις το ίδιο θα είναι η κάνεις slipstream στο cd σου και format ή αγοράζεις τα XP

μήπως έχεις να μου προτείνεις καμμιά αγγλική έκδοση του service pack, ευχαριστώ!

Δημοσ.
Στο url του link που παρέθεσε ο micos000 παραπάνω, άλλαξε στο τέλος του το el σε en.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς συνειδητοποίησα ότι δεν έχω τα service packs 1 και 2(για τα xp εννοώ). Ξέρεις που μπορώ να τα κατεβάσω αυτά??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
δεν χρειάζεται πέρνα το 3 με την μία

δεν μου το δέχεται, μου λέει ότι πρέπει να είχα εγκαταστήσει τα άλλα 2.

Ξέρει κανείς που μπορώ να τα βρω?

Δημοσ.

Μόνο το 2 φτάνει.

Στο ίδιο link που σου έδωσα, κατέβα παρακάτω όπου λέει

Δείτε ποια στοιχεία λήψης έλαβαν άλλοι χρήστες

Έχει το link για το SP2.

Εκτός αν σου ζητάει καινούργιο Windows Installer. Κατέβασε πρώτα αυτό και δοκίμασε ξανά πριν κατεβάσεις το sp2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...