Finn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα πρόσφατα τον συγκεκριμένο δορυφορικό δεκτη για να αντικαταστήσει την παλιά skystar2 και για να βλέπω dvb-s2 (HD) κανάλια.Το πρόβλημα είναι οτι στην ίδια δορυφορική εγκατάσταση όπου η skystar2 δούλευε μια χαρά η skystar HD2 χάνει το σήμα στους dvb-s2 transponders μετά απο μερικά δευτερόλεπτα (αν είμαι τυχερός και βρει σήμα δηλαδή) και στα dvb-s μετά απο zapping (σύντομο ή διαρκείας δεν έχει σημασία) τα κανάλια πάλι δεν έχουν σήμα. Δοκίμασα και σε δορυφορική εγκατάσταση φίλου για να σιγουρευτώ οτι δεν έχω πρόβλημα με το πιάτο ή το lnb μου.Επίσης δοκίμασα με παλιότερους drivers και σε διάφορες εκδόσεις λειτουργικών (WinXP SP2,WinXP SP3, WinVISTA SP132bit,WinVISTA SP1 64bit) και με αρκετά προγράμματα (Progdvb,DVBViewer Pro,DVB Dream). Έχει κανείς την συγκεκριμένη κάρτα να μου πει αν του δουλεύει κανονικά και σε τι setup?
adi32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 αφου δοκιμασες τα παντα και δεν παιζει μαλλον ειναι προβληματικη η καρτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.