antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 [...]Γνωρίζει κανένας για τους seagate τι παίζει;; Ισχυει στο αρχικό πακέτο αυτό που λες antonl Αγόρασα έναν Freeagent 2.5" 250GB πριν ~9 μήνες. Το "διπλό" καλώδιο ήταν μέσα στη συσκευασία του.
therock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το eshop οταν εριξε τους 500 essential wd τους ειχε 119 για ολα τα χρωματα, τω ρα που πηγα να ξανακοιταξω για να αγορασω ανεβηκε το μπλε χρωμα στα 135 και το κοκκινο στα 128 ενω το μαυρο στα 119 διατηρηθηκε. Τι στο καλο εγινε? Συκεκριμενα ηθελα τον μπλε.
pan82 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το eshop οταν εριξε τους 500 essential wd τους ειχε 119 για ολα τα χρωματα, τω ρα που πηγα να ξανακοιταξω για να αγορασω ανεβηκε το μπλε χρωμα στα 135 και το κοκκινο στα 128 ενω το μαυρο στα 119 διατηρηθηκε. Τι στο καλο εγινε? Συκεκριμενα ηθελα τον μπλε. Nομίζεις ότι έχει καταλάβει κανείς; γενικά από αρχές Δεκέμβρη που παρακολουθώ τους φορητούς σκληρούς κάθε μέρα και κάποια αλλαγή στη τιμή βλέπω. Και αυτό με το χρώμα επίσης μου φαίνεται περίεργο. Πχ παντού ο seagate ο ασημί ξεκινάει από 20-40€ πιο φθηνός από τον μαύρο. Κι εγώ αν πάρω θέλω το μαύρο για παράδειγμα και απορώ γιατί παίζει αυτό
blacksuede Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 σε καμια περιπτωση μην παρεις 3.5 , οσο μικρο κι αν ειναι το τροφοδοτικο του ειναι κουβαλημα..Εχω τρεις τετοιους και καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη...πλεον τους εχω σαν αποθηκες στο γραφειο πανω... 2.5 inches και εισαι jet .... οσων αφορα στις usb : δεν φταιει το μηκος του καλωδιου που ειπε ενα παιδι, ο 2.5 θελει usb 12volto που σημαινει οτι στις πισω usb που ειναι μπαμ απο τη Mobo δεν υπαρχει θεμα...αλλα επειδη παιζει να μην εχεις προεκτασεις θελεις να το βαλεις στις μπροστα usb και καλα κανεις.... οι μπροστα usb ειναι hubακι στην ουσια κι εκει ειναι το θεμαααα....Αμα το εχεισ δοκιμασει και παιζει με την μια εισαι καλα, ΑΛΛΑ καποια hubakia δεν τραβανε πολυ ρευμα κι ετσι για καλο και για κακο καποιες εταιριες δινουν αυτο το περιεργο καλωδιο Υ ... αμα βαλεις ενα 2.5αρι και του πεσει λιγο το ρευμα θα προσπαθει να ανοιξει , θα μισαναψει το φωτακι του αλλα ΔΕΝ...και μετα εσυ θα παθεις σοκ οπως ειχα παθει κι εγω με ενααν maxtor που νομιζα οτι το μαμησα....και δεν ηταν και δικο μου... τα φλασακια ειναι ψηρες για αυτο παιζουν παντου. αυταααα!!!
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 [...] οσων αφορα στις usb : δεν φταιει το μηκος του καλωδιου που ειπε ενα παιδι, ο 2.5 θελει usb 12volto που σημαινει οτι στις πισω usb που ειναι μπαμ απο τη Mobo δεν υπαρχει θεμα...αλλα επειδη παιζει να μην εχεις προεκτασεις θελεις να το βαλεις στις μπροστα usb και καλα κανεις.... οι μπροστα usb ειναι hubακι στην ουσια κι εκει ειναι το θεμαααα....[...] Οι usb βγάζουν 5V και 0.5Α max (+/- λίγο). Πού είδες πως κάποιες βγάζουν 12V; Έχουμε συζητήσει εκτενώς στο παρελθόν γιατί κάποιες θύρες δίνουν ανεπαρκή τροφοδοσία.
ribo7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μεταξύ αυτών των δύο εξ. σκληρών , ποιό μου προτείνεται? δε με ενδιαφέρει η φορητότητα.. Απλά ρωτάω θέμα επιδόσεων και θορύβου αν γνωρίζει κάποιος.. Ευχαριστώ!
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μεταξύ αυτών των δύο εξ. σκληρών , ποιό μου προτείνεται? δε με ενδιαφέρει η φορητότητα.. Απλά ρωτάω θέμα επιδόσεων και θορύβου αν γνωρίζει κάποιος.. Ευχαριστώ! Δώσε ξεχωριστά Links για τους δυο δίσκους αν θες, μήπως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος.
ribo7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, απλά υπέθεσα πως θα βοηθούσε σε ένα link..WESTERN DIGITAL 640GB BLACK SEAGATE 500GB 3.5'' FREE AGENT DESKTOP
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Οκ, απλά υπέθεσα πως θα βοηθούσε σε ένα link.. Τους δίσκους στο παραπάνω link τους βλέπεις μόνο εσύ. Γι αυτό στο είπα.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Οκ, απλά υπέθεσα πως θα βοηθούσε σε ένα link..WESTERN DIGITAL 640GB BLACKSEAGATE 500GB 3.5'' FREE AGENT DESKTOP μετράει αρκετά η πρώτη λύση αλλα δεν υπάρχει τώρα στο eshop να δω τιμή. Γενικά μπορείς να φτιάξεις ενα καλό σκληρό με τους (WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA) και με την εξωτερική θήκη SWEEX EXTERNAL 3.5 INCH STORAGE SOLUTION SATA USB 2.0 βγαίνει στα 70ευρώ κοντά και πιστεύω πως συμφέρει αρκετά. τώρα για τη φορητότητα που λένε μερικοί (2,5 ή 3,5) στη τσέπη του καθενός είναι.Πάντως και το Visionstudio το έχει το πακετάκι στα 68ευρώ (χωρίς μεταφορικά) και μόνο για άτομα απο θεσ. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι τι γνώμες γενικά υπάρχουν γύρω απο τους ετοιμους εξωτερικούς της Seagate η οποία φημίζεται για την αξιοπιστία των εσωτερικών σκλ.δίσκων. Η WD με τους έτοιμους στα 1tb ή 500gb παρουσίασε πολλά προβλήματα σε χρήστες και αυτό ίσως μειώνει την διάθεση για αγορά του εξωτερικού WD στα 650. Πείτε τις γνώμες σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.