kinitos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να τυπώσω μια φωτογραφία σε κούπα υπάρχει κάποιο χαρτί για κανονικό εκτυπωτή η μόνο σε μαγαζιά?
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να το τυπώσεις σε αυτοκόλλητο χαρτί αλλά μην περιμένεις και πολλά. Υπάρχουν ειδικοί εκτυπωτές που τυπώνουν σε κεραμικά υλικά και σε κούπες, πιάτα και ότι άλλο θέλεις. http://www.alibaba.com/showroom/Cup_Printing_Machine.html
ssof Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μόνο σε μαγαζί, και μπορείς να τυπώσεις ακόμα και σε μαύρη κούπα. Αν σε ενδιαφέρει και είσαι Αθήνα, σου στέλνω με pm και το τηλ του αδερφού μου που κάνει αυτή την δουλειά.
kinitos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αθηνα ειμαι απλα ηθελα να δω αν μπορω να το κανω εγω σπιτι ευχαριστω και αν ειναι στειλε το μηνυμα και αν κατσι μπρορει να κανω κατι
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Hardware Γενικά--> εκτυπωσεις σε κουπες πως? (φαντασία να' χουμε)..
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε γιατί κι αυτό που δίνει πιο πάνω ο Micos000, hardware γενικό δεν είναι κι αυτό?
telamonas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μόνο σε μαγαζί, και μπορείς να τυπώσεις ακόμα και σε μαύρη κούπα. Αν σε ενδιαφέρει και είσαι Αθήνα, σου στέλνω με pm και το τηλ του αδερφού μου που κάνει αυτή την δουλειά. Θα ήθελα να μου πεις κι εμενα αν μπορεί να τυπώσει κι ένα τεμαχιο, το διευθυνση ή το τηλέφωνο του. Στείλτο μου στο mail : [email protected]
ssof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ναι, τυπώνει και μία για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.