shkreliand Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την κάμερα JVC Everio GZ-MG330 που έχει σκληρό δίσκο 30bg και στο pc τον ανοίγει σαν σκληρό και τα video που έχει μέσα τα κάνω copy/paste στο pc, όλα καλά μέχρι εδώ αλλά όταν θέλω να τα ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπως το sony vegas δεν τα αναγνωρίζει.. Τι πρέπει να κάνω.? (και παίζουν μόνο με το media player) Και ο τύπος του αρχείου
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ, μόνο τον τύπο του αρχείου δεν μας είπες. Η κατάληξη δεν φαίνεται, αλλά το σύστημα τα αναγνωρίζει ως mpeg. Θα τα θεωρήσω mpeg2 PS. Τα περισσότερα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο δεν δέχονται mpeg αρχεία για επεξεργασία γιατί δεν έχουν ακρίβεια στα keyframes. Νομίζω ότι στο cd της κάμερας πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα επεξεργάζεται. Η JVC συνήθως έχει το Cyberlink PowerDirector 5 NE Express, το οποίο είναι καλό για απλή χρήση ή μπορείς να βρεις την έκδοση 7 απευθείας από την Cyberlink που έχει και περισσότερες δυνατότητες.
shkreliand Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Οκ φίλε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω..
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τσάμπα ανέβασες το screenshot, ξέχασες να απενεργοποιήσεις την επιλογή των Windows που αποκρύπτει τις γνωστές επεκτάσεις αρχείων! Τέλος πάντων, οι Everio γράφουν video στο .MOD video format. Αυτού του είδους τα αρχεία περιέχουν ένα κανονικό DVD-compliant MPEG-2 video stream και ένα AC3 audio stream. Αρκεί ένα rewrapping ώστε να παραχθούν από αυτά νέα αρχεία σε format VOB ή MPG και να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε όποιο πρόγραμμα θέλεις. Υπάρχουν μερικά freeware utilites που κάνουν αυτήν τη δουλειά: JVC MOD MPEG Rebuilder, SDCopy.exe, JVC Everio Utility.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.