Vasilisxd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Διαθεσιμότιτα υπάρχει στο ηλεκτρονικό καταστημα Electroland, εγω απο εκεί ψωνισα. To θεμα είναι εάν τελικά η Apple βγάλει νέα μοντέλα και πότε γιατι και τα υπάρχοντα μοντέλα μπορεί εαν τους φορτώσεις WinVista να μοιάζουν παροχημένα αλλα με MacOS πάνε σφαίρα. Δέν ξέρω εάν υπαρχει η ανάγκη για νέα iMac και πότε κρινει η Apple οτι χρειάζονται... Επίσεις το ότι δεν έχει άμεσα διαθέσιμο το Πλάισιο ή το κάθε Πλαίσιο τα iMac οφείλετε στο οτι φοβούντε να στοκαρουν σε περίπτωση που η Apple ανακοινώσει νέα μοντέλα και όχι στο ότι η Apple δεν έχει να τους δώσει. Εαν μπειτε αυτήν την στιγμή στο Site της Apple να κάνετε onLine παραγγελεια λέει "1 to 3 days Delivery".
iced Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 γιατί τι έχει το παλίο? Αναφερομουν στην κακιστη ποιοτητσ του πανελ
Vasilisxd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Αναφερομουν στην κακιστη ποιοτητσ του πανελ Γιατί εμένα πάλι μου φαίνετε οτι το Panel τα σπάει, δέν κάνω επαγγελματική επεξεργασία εικόνας , αλλα τo WoW που παίζω φαίνετε πολύ πιο καλά σε αυτην την οθόνη παρα στου οξαποδο-PCιού μου που είχε μια LG 20". Επίσεις όσοι έχουν δεί την οθόνη μου λένε οτι είναι πολύ καλή. (ίσως να οφείλετε στο Glare).
NiCk_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Επίσεις όσοι έχουν δεί την οθόνη μου λένε οτι είναι πολύ καλή. (ίσως να οφείλετε στο Glare). Μια χαρά είναι .. Οι περισσότεροι το κάνουν πολύ τραγικό, αλλά για μένα προσωπικά η διαφορά είναι ελάχιστη .. Τα είδα δίπλα δίπλα πολλές φορές, και πραγματικά αν δεν μου έλεγαν ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας πάνελ δεν θα το καταλάμβαινα .. Η 24'' έχει καλύτερες viewing angles, αυτό είναι σίγουρο, αλλά τα χρώματα μου φάνηκαν πολύ καλά και στην 20'' ..
iced Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη το ανεφερα να εξηγηθω... Βασικα οποια οθονη και να εβλεπα μου φαινοταν κακη επειδη ειχα ενα πολυ ωραιο 19" eizo.. Με απλα λογια ενα χ γραμμα - νουμερο φαινεται θαμπο ενω στον 24 ειναι καθαροτατο... Περα απο τις γωνιες ειναι "θαμπη" η εικονα του 20" Φυσικα το συνηθιζεις αμεσως
dyrer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη το ανεφερα να εξηγηθω... Βασικα οποια οθονη και να εβλεπα μου φαινοταν κακη επειδη ειχα ενα πολυ ωραιο 19" eizo.. Με απλα λογια ενα χ γραμμα - νουμερο φαινεται θαμπο ενω στον 24 ειναι καθαροτατο... Περα απο τις γωνιες ειναι "θαμπη" η εικονα του 20" Φυσικα το συνηθιζεις αμεσως Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
Laiacher Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν τα καινούργια imac? Λέγεται μάλιστα και για 28αρι.Αληθεύει?
telegamesvg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Τα περιμενουμε απο τις 6 Ιανουαριου , αλλα μεχρι τουδε ουδεν !! Απο φημες ,οσες θελεις , απο ουσια ομως μηδεν ..και συνεχιζουν οι φημες να μιλουν για καθε νεα Τριτη ..
Whiteyez Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν τα καινούργια imac? Λέγεται μάλιστα και για 28αρι.Αληθεύει? 28άρι????? Δεν πιστεύω..
x_vagos_x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 28" μου ακούγεται περίεργος αριθμός. Τα standards μάλλον θα περιοριστούν σε 24" και 30"... Δεν νομίζω να παίξει κάτι ενδιάμεσο όοοοοταν με το καλό παρουσιαστούν. Από άποψη design τώρα, πιστεύω πως θα είναι πολύ...LED Cinema Display κατά έναν περίεργο -επίσης- τρόπο.
loucas_gl2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Είπα και εγώ να αγοράσω έναν iMac και έχουν αποσυρθεί όλα...άντε να δούμε τι θα γίνει... Αν και από το καλοκαίρι ξεκίνησε η Apple τις αλλαγές τις με το iPhone και τα φορητά της, άντε να δούμε τι θα γίνει με τα σταθερά της....
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 To θετικο ειναι οτι θα υπαρχει iMac με 24" οθονη στα 1350 ευρω...
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κανα link? Εδω οι φημες: http://www.macrumors.com/2009/03/03/last-minute-specs-imac-mac-minis-airport-extreme-time-capsule-and-mac-pros/ Σε μερικες ωρες θα ξερουμε λεπτομερειες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.