Προς το περιεχόμενο

Νέα iMac

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διαφωνώ .. Το iMac βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο τεχνολογικά εν συγκρίση με τα υπόλοιπα all-in-ones, και το Mac Pro αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους ψάχνουν υπολογιστή σε εκείνη την κατηγορία ...

Αυτό που λείπει από την Apple, είναι ένας tower υπολογιστής ... Κάτι δηλαδή ενδιάμεσα από το iMac και το Mac Pro ... Το Quad-Core Mac Pro μου φαίνεται σαν κάτι τέτοιο, αλλά είναι υπερβολικά ακριβό για έναν μέσο χρήστη ..

Επίσης hardware δεν είναι μόνο CPU και GPU ... Η ποιότητα κατασκευής των Apple είναι εξαιρετική, και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να το αγνοούμε ..

Υ.Γ. Για τα videogames σε Mac το είπα και εγώ ... Δεν είναι καλή επιλογή ..

Βασικα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα η οχι το θεμα ειναι οτι οταν το βλεπει σκαλωνεις δεν ξερω εχουν κατι που σου τραβαει το ενδιαφερων...

Απο ποιοτητα ναι + 10 τωρα τελευταια ομως μας τα εχει χαλασει λιγο βλεπε νεο imac :eek:

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

+1 στο ότι έχουμε να κάνουμε με all in ones machines.

Πολλοί παραπονιούνται, ότι υστερούν οι αναβαθμίσεις των iMac σε hardware. Βέβαια, με ένα λειτουργικό που συνεργάζεται άψογα με το hardware και παίρνεις το 110% του όλου συστήματος.

Επίσης, ένας φίλος έχει το σοφό "να δώσω ένα σκασμό ένα λεφτά για hardware αιχμής και να βάλω μέσα τί; windows xp ή vista;;;;Ε όχι :-).

Ναι, δε δικαιολογείται η τιμολογιακή πολιτική της apple αλλά σε κάποια θέματα είναι εκτός συναγωνισμού.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πλέον που το ζω, έχω την αίσθηση πως και μόνο για να μην έχω την πιθανότητα να προσβληθώ από ιο στον υπολογιστή μου, άνετα πληρώνω το παραπάνω κόστος.

Επίσης, για τη σουίτα iLife, το iWork και τα χαρακτηριστικά Spaces και Expose.

Δημοσ.
μην έχω την πιθανότητα να προσβληθώ από ιο στον υπολογιστή μου
Σιγα σιγα θα εχουμε τετοια προβληματα καθως αρκετοι αγοραζουν apple
Δημοσ.
Δεν βλέπω καμία διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στην Apple ... Η εταιρεία πάντα ήταν ακριβότερη από τον ανταγωνισμό, και τα specs της ήταν σε απόδοση τιμής ήταν πάντα πιο κάτω ..

Η πλειονότητα των ατόμων που θέλουν Mac, δεν βλέπω να αλλάζουν γνώμη με αυτά τα updates .. Η νοοτροπία του ότι καταστράφηκε η εταιρεία γιατί ο iMac έχει shared graphics card, είναι λιγάκι υπερβολική ... Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα updates, αλλά τι να κάνουμε ?? Η ζωή συνεχίζεται, και σίγουρα η Apple δεν πρόκειται να χρεωκοπήσει ...

Όσο για αγορά PC στο μέλλον ?? Καλή τύχη :lol:

Υ.Γ. Αυτό το topic έγινε η ευκαιρία για να πεί ο καθένας την "ιδέα" του για την Apple .. Το καταλάβαμε παιδιά, μας κλέβουν φανερά ! Αρκετά όμως με το trolling, έχετε καταντήσει κουραστικοί ..

Διαφωνώ. Όταν η Apple προτοέβγαλε την 8600 GT στα macbook pro ποιος άλλος είχε τέτοια κάρτα; Ποιος; Ποιος είχε γρηγορότερο επεξεργαστή; Όταν πήρα το δικό μου aluminum μόνο τα alienware είχαν καλύτερα specs μόνο που αυτά τα μηχανήματα είναι τέρατα με χάλια φορητότητα. Το αντίστοιχο dell είχε 8600 GT 256 και γω έχω την ίδια κάρτα στα 512 και με την ίδια cpu. Τι είναι λοιπόν καλύτερο για gaming; Σίγουρα έδωσα 400 ευρώ παραπάνω, αλλά πήρα Leopard, iLife και ποιότητα κατασκευής. Και μετά από τόσο καιρό η αναβάθμιση λέγεται 9600 GT; Ίδια κάρτα με την 8600 GT είναι. Πριν ενάμισυ χρόνο όμως η 8600 GT τράβαγε κουπί γερά. Και ακόμα αντέχει! Η 9600 GT όμως τώρα τι ζωή έχει τη στιγμή που τα games αυξάνουν τις απαιτήσεις τους; Τουλάχιστον μια 8800 GT ήταν επιβεβλημένη, αντί αυτής της υβριδικής πατάτας. Τώρα η νέα οθόνη είναι χάλια, ίσως με εξαίρεση τη ματ στα 17άρια που μπορεί να είναι και s-ips ή s-pva (αυτό είναι πραγματικό upgrade). Επίσης το πλαστικό πληκτρολόγιο για μένα είναι downgrade. Αισθητικά μου αρέσει το αλουμινένιο. Τέλος επιτρέπεται να καταργούν την DVI θύρα και να μη δίνουν HDMI θύρα; Δηλαδή που θα βάλλει κάποιος ένα σοβαρό monitor ή τηλεόραση HD; Μόνο με apple οθόνες πρέπει να παίζουμε; Θα έλεγα και για άλλα, όμως προτιμώ να μείνω στα πιο σημαντικά. Όταν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει γερά πρέπει η κάθε εταιρεία να του δίνει και τις επιλογές για το καλύτερο. Και όταν κάποιος πάει στην Apple, είναι ούτως ή άλλως αυτός που κοιτάει το κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Ας είναι πιο ακριβή από τα pc. Αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

Για τα imac δεν έχω άποψη. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητά τους. Τι σημαίνει all in one; Δηλαδή το pro τι είναι; All in two? Επειδή έχει οθόνη χώρια; Τώρα για όποιον έχει λίγο χώρο στο γραφείο του το imac μπορεί και να λέει. Αισθητικά είναι πανέμορφο, αλλά εγώ βλέπω το pro και μου τρέχουν τα σάλια.

Στα mac pro ευτυχώς δώσαν μια σοβαρή επιλογή στην κάρτα γραφικών και προχώρησαν στα i7. Αλλά μόνο ati; Δηλαδή αν εγώ θέλω εφαρμογές που δουλεύουν cuda τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να βάλω καμιά σοβαρή κάρτα nvidia από μόνος μου; (Δε μιλώ για τις μπακατέλες nvidia που βάζει η Apple)

Υ.Γ. Αγορά pc στο μέλλον; Καλά ντε ένα αστείο κάναμε και συ το πίστεψες; Χαχαχαχα! Βέβαια αν με πιάσουν οι τσιγγουνιές μπορεί να δοκιμάσω κάνα pc που να μπορεί να γίνει hackintosh αρκεί αντί για 8πύρηνο i7 να έχει τουλάχιστον 16 πυρήνες στα ίδια λεφτά. Άμα μπορεί να κάνει και updates στο Leopard κανονικά. Αλλά μπααα! Χλωμό το κόβω. Δε θυμάμαι τι μου είχε πει ο haHa στο θέμα αυτό. Χρειάζεται reinstallation κάποιας νεότερης διανομής, ή όχι.

Δημοσ.
Διαφωνώ. Όταν η Apple προτοέβγαλε την 8600 GT στα macbook pro ποιος άλλος είχε τέτοια κάρτα; Ποιος; Ποιος είχε γρηγορότερο επεξεργαστή; Όταν πήρα το δικό μου aluminum μόνο τα alienware είχαν καλύτερα specs μόνο που αυτά τα μηχανήματα είναι τέρατα με χάλια φορητότητα. Το αντίστοιχο dell είχε 8600 GT 256 και γω έχω την ίδια κάρτα στα 512 και με την ίδια cpu. Τι είναι λοιπόν καλύτερο για gaming; Σίγουρα έδωσα 400 ευρώ παραπάνω, αλλά πήρα Leopard, iLife και ποιότητα κατασκευής. Και μετά από τόσο καιρό η αναβάθμιση λέγεται 9600 GT; Ίδια κάρτα με την 8600 GT είναι. Πριν ενάμισυ χρόνο όμως η 8600 GT τράβαγε κουπί γερά. Και ακόμα αντέχει! Η 9600 GT όμως τώρα τι ζωή έχει τη στιγμή που τα games αυξάνουν τις απαιτήσεις τους; Τουλάχιστον μια 8800 GT ήταν επιβεβλημένη, αντί αυτής της υβριδικής πατάτας

Δεν είμαι PR της Apple, αλλά μπορώ να φανταστώ ότι το νέα unibodies κοστίζουν περισσότερο στην Apple παρά τα προηγούμενα για να τα κατασκευάσουν ... Ίσως όταν το κόστος παραγωγής πέσει, να μπορούν να αναβαθμίσουν τα tech specs κρατώντας την τιμή στο ίδιο επίπεδο .. Το δικό μου Macbook Pro π.χ. που είναι το 2ο revision του μοντέλου ( mid 2006 ), έχει μια Ati Radeon X1600 ... Τίποτα πολύ σπουδαίο για την εποχή του .. Μετά όταν πέρασε ο καιρός, έπεσε το κόστος κατασκευής του, και πρόσθεσαν και LED displays, και ανώτερες κάρτες γραφικών ...

Τώρα για την 9400M και 9600M, ξέρω ότι η αρχιτεκτονική τους ταιριάζει με αυτά που θέλει η Apple να προωθήσει με τα Snow Leopard .. Περιμένω μια αισθητή βελτίωση σε μερικούς τομείς, αλλά μένει να το δούμε ..

Δεν μπορώ να ξέρω πως λειτουργεί η οικονομιακή πολιτική της Apple, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δίνουν ότι μπορούν, ενώ ταυτοχρόνως μένουν profitable ...

τώρα η νέα οθόνη είναι χάλια, ίσως με εξαίρεση τη ματ στα 17άρια που μπορεί να είναι και s-ips ή s-pva (αυτό είναι πραγματικό upgrade).

Δεν είναι χάλια, απλά έχει γυαλί μπροστά ... Ελπίζω να δώσουν επιλογή για matte για να τελειώνουμε και με αυτό ..

Επίσης το πλαστικό πληκτρολόγιο για μένα είναι downgrade. Αισθητικά μου αρέσει το αλουμινένιο.

Και σε εμένα .. Γενικά όμως επικρατεί μια τάση της βιομηχανίας προς τα chicklets και δεν έχω ιδέα γιατί ..

Τέλος επιτρέπεται να καταργούν την DVI θύρα και να μη δίνουν HDMI θύρα; Δηλαδή που θα βάλλει κάποιος ένα σοβαρό monitor ή τηλεόραση HD; Μόνο με apple οθόνες πρέπει να παίζουμε;

Συμφωνάμε εδώ .. Το HDMI είναι το standard και το Display Port απλά μπερδεύει λίγο τα πράγματα .. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον ...

Θα έλεγα και για άλλα, όμως προτιμώ να μείνω στα πιο σημαντικά. Όταν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει γερά πρέπει η κάθε εταιρεία να του δίνει και τις επιλογές για το καλύτερο. Και όταν κάποιος πάει στην Apple, είναι ούτως ή άλλως αυτός που κοιτάει το κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Ας είναι πιο ακριβή από τα pc. Αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

Περισσότερες επιλογές είναι σίγουρα ότι καλύτερο .. Τώρα, εξαρτάται τι περιμένουμε να δούμε μέσα σε αυτές τις επιλογές ;) Ερχόμενος στην Apple, νομίζω ότι βρήκα και κάτι διαφορετικό και κάτι καλύτερο .. Αν είναι παντού καλύτερο ??? Βεβαίως όχι ... Αλλά στην ζυγαριά, η πλάστιγκα γέρνει σίγουρα προς το μέρος της ..

Για τα imac δεν έχω άποψη. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη χρησιμότητά τους. Τι σημαίνει all in one; Δηλαδή το pro τι είναι; All in two? Επειδή έχει οθόνη χώρια; Τώρα για όποιον έχει λίγο χώρο στο γραφείο του το imac μπορεί και να λέει. Αισθητικά είναι πανέμορφο, αλλά εγώ βλέπω το pro και μου τρέχουν τα σάλια.

All-in-one σημαίνει all-in-one .. Οθόνη, υπολογιστής, internet in one ... Είναι η κατεύθυνση που διάλεξε η Apple από το 1999 όταν πρωτοέδειξε το iMac.. Αν δεις παλιά Macworld θα δεις, πόσο πολύ πιστεύει ο Jobs σε αυτό το στυλ υπολογιστή ... Και για να είμαστε σωστοί, έχει τα πλεονεκτήματα του ... Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ατόμων που θέλουν ένα υπολογιστή για τις καθημερινές τους ασχολίες χωρίς το πολύ bla-bla .. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από τον iMac .. Υπάρχουν φυσικά και μειονεκτήματα ..

Το Mac Pro τώρα αποτελεί διακαή πόθο των επαγγελματιών και όλων εμάς που είμαστε στα boards κάθε μέρα και καυγαδίζουμε :-) Σε 2 χρόνια όμως όταν υπολογίζω να ξαναπάρω υπολογιστή με βλέπω να πηγαίνω σε 24 iMac παρά σε Mac Pro :-) ( και ο λόγος δεν είναι το κόστος )

Στα mac pro ευτυχώς δώσαν μια σοβαρή επιλογή στην κάρτα γραφικών και προχώρησαν στα i7. Αλλά μόνο ati; Δηλαδή αν εγώ θέλω εφαρμογές που δουλεύουν cuda τι πρέπει να κάνω; Μπορώ να βάλω καμιά σοβαρή κάρτα nvidia από μόνος μου; (Δε μιλώ για τις μπακατέλες nvidia που βάζει η Apple)

Συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να υπήρχαν περισσότερες επιλογές ... Ίσως να έχουμε στο μέλλον νέες κάρτες γραφικών, όπως είχαμε στο παρελθόν ... Τώρα δεν έχω ιδέα τι είναι το Cuda για να είμαι ειλικρινής, για να μπορώ να έχω μια καλύτερη θέση για το πόσο καλό θα είναι το Mac Pro ..

Υ.Γ. Αγορά pc στο μέλλον; Καλά ντε ένα αστείο κάναμε και συ το πίστεψες; Χαχαχαχα! Βέβαια αν με πιάσουν οι τσιγγουνιές μπορεί να δοκιμάσω κάνα pc που να μπορεί να γίνει hackintosh αρκεί αντί για 8πύρηνο i7 να έχει τουλάχιστον 16 πυρήνες στα ίδια λεφτά. Άμα μπορεί να κάνει και updates στο Leopard κανονικά. Αλλά μπααα! Χλωμό το κόβω. Δε θυμάμαι τι μου είχε πει ο haHa στο θέμα αυτό. Χρειάζεται reinstallation κάποιας νεότερης διανομής, ή όχι.

Προς στιγμή νόμισα πως είχαμε χάσει ακόμα έναν ! :lol: Μην κάνεις τέτοια αστεία, γιατί η "Apple Defence Force" έχει χάσει την δυναμική της σε αυτό το forum :-D Τώρα για Hackintosh εμένα δεν με βλέπω .. Μόνο το όνομα εξάλλου με τρομοκρατεί λίγο :o

Δημοσ.
Διαφωνώ. Όταν η Apple προτοέβγαλε την 8600 GT στα macbook pro ποιος άλλος είχε τέτοια κάρτα; Ποιος; Ποιος είχε γρηγορότερο επεξεργαστή; Όταν πήρα το δικό μου aluminum μόνο τα alienware είχαν καλύτερα specs μόνο που αυτά τα μηχανήματα είναι τέρατα με χάλια φορητότητα. Το αντίστοιχο dell είχε 8600 GT 256 και γω έχω την ίδια κάρτα στα 512 και με την ίδια cpu. Τι είναι λοιπόν καλύτερο για gaming; Σίγουρα έδωσα 400 ευρώ παραπάνω, αλλά πήρα Leopard, iLife και ποιότητα κατασκευής. Και μετά από τόσο καιρό η αναβάθμιση λέγεται 9600 GT; Ίδια κάρτα με την 8600 GT είναι. Πριν ενάμισυ χρόνο όμως η 8600 GT τράβαγε κουπί γερά. Και ακόμα αντέχει! Η 9600 GT όμως τώρα τι ζωή έχει τη στιγμή που τα games αυξάνουν τις απαιτήσεις τους; Τουλάχιστον μια 8800 GT ήταν επιβεβλημένη, αντί αυτής της υβριδικής πατάτας.

Διαφωνώ. Όπως τότε η 8600GT ήταν cutting edge τεχνολογία, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τον συνδυασμό 9400-9600. Όπως τότε έτσι και σήμερα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο φορητό. Απλως σαν τεχνολογία είναι τόσο μπροστά που ακόμα δεν υπάρχει διαθέσιμο λειτουργικό να μπορεί να τον εκμεταλευτεί. Όταν θα βγει το Snow Leopard και θα υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργούν και οι δύο κάρτες ταυτόχρονα, τότε τα ξαναλέμε...

Τώρα η νέα οθόνη είναι χάλια, ίσως με εξαίρεση τη ματ στα 17άρια που μπορεί να είναι και s-ips ή s-pva (αυτό είναι πραγματικό upgrade). Επίσης το πλαστικό πληκτρολόγιο για μένα είναι downgrade. Αισθητικά μου αρέσει το αλουμινένιο. Τέλος επιτρέπεται να καταργούν την DVI θύρα και να μη δίνουν HDMI θύρα; Δηλαδή που θα βάλλει κάποιος ένα σοβαρό monitor ή τηλεόραση HD; Μόνο με apple οθόνες πρέπει να παίζουμε; Θα έλεγα και για άλλα, όμως προτιμώ να μείνω στα πιο σημαντικά. Όταν κάποιος αποφασίσει να πληρώσει γερά πρέπει η κάθε εταιρεία να του δίνει και τις επιλογές για το καλύτερο. Και όταν κάποιος πάει στην Apple, είναι ούτως ή άλλως αυτός που κοιτάει το κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Ας είναι πιο ακριβή από τα pc. Αυτό είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

Για την χάλια νέα οθόνη πάλι διαφωνώ. Το ότι είναι γυαλιστερή συμφωνώ. Η οθόνη είναι πολύ καλή αλλά έχει περιορισμένο περιβάλλον χρήσης, δηλαδή πρέπει να αποφεύγεις τους έντονα φωτισμένους χώρους... Αυτό είναι πρόβλημα, όπως επίσης είναι πρόβλημα η χρήση σε έντονο φυσικό φως.

Για το πληκτρολόγιο ίσως έχεις δίκιο από αισθητικής πλευράς, αλλά από λειτουργικής είναι άψογο. Είναι το πιο άνετο πληκτρολόγιο που έχω δουλέψει και πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει πολλά.... Επίσης θα πρέπει να προσθέσουμε, που δεν το αναφέρει κανείς, το επαναστατικό καινούργιο glass trackpad, και δεν μιλάω μόνο για την τεχνολογία multigesture, αλλά για την άνεση και την χαμηλή τριβή που δίνει στο δάχτυλο... Εγώ πλέον το προτιμώ και από εξωτερικό ποντίκι.

Για τα ports σύνδεσης με εξωτερικές οθόνες θα συμφωνήσω απόλυτα. Αποτελεί πρόβλημα και καθιστά απαραίτητο να έχω πάντα μαζί μου το mini-display ανταπτοράκι.

Τα imac έχουν λόγο που υπάρχουν. Και εγώ άμα έπαιρνα σήμερα desktop, imac θα έπαιρνα. Αφήνοντας κατά μέρος την αισθητική πλευρά, όπου μπει ένα imac ομορφαίνει ο χώρος, είναι μηχανήματα που απευθύνονται στο μέσο χρήστη αλλά και στον επαγγελματία που δεν χρησιμοποιεί προγράμματα μεγάλης υπολογιστικής δύναμης.... Ειδικά το 24'' των 1700 ευρώ, εγώ πιστεύω ότι θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες μου.

Δημοσ.

Οταν τα macbook pro ειχαν 8600m gt, υπηρχαν κ αλλα φορητα με τετοιες καρτες γραφικων ή κ καλυτερες..

Μαλιστα τα αλλα φορητα δεν ειχαν underclocked εκδοσεις της 8600m gt οπως στα macbook pro που λογω προβληματων θερμοκρασιων ειχε ρυθμισει η apple την καρτα γραφικων να δουλευει χαμηλοτερα..(κουτσερεμενη-underclocked δηλαδη 8600m gt)

Τωρα τα macbook pro εχουν 9600m gt(κ την 9400m gt). Υπαρχουν φορητα που εχουν 9600m gt (οχι underclocked οπως νομιζω ειναι ακομα στα macbook pro ) ή κ ακομα καλυτερες καρτες γραφικων.

Ο συνδυασμος 2 καρτων γραφικων υπαρχει σε αλλα μηχανηματα εδω κ 2-3 χρονια , με πρωτοπορο την sony.

Μαλιστα, σε αναλογα φορητα στα vista επιλεγεις on the fly την καρτα γραφικων που θελεις να λειτουργει ή μπορουν να λειτουργουν ταυτοχρονα.

Δημοσ.
Οταν τα macbook pro ειχαν 8600m gt, υπηρχαν κ αλλα φορητα με τετοιες καρτες γραφικων ή κ καλυτερες..

Μαλιστα τα αλλα φορητα δεν ειχαν underclocked εκδοσεις της 8600m gt οπως στα macbook pro που λογω προβληματων θερμοκρασιων ειχε ρυθμισει η apple την καρτα γραφικων να δουλευει χαμηλοτερα..(κουτσερεμενη-underclocked δηλαδη 8600m gt)

Τωρα τα macbook pro εχουν 9600m gt(κ την 9400m gt). Υπαρχουν φορητα που εχουν 9600m gt (οχι underclocked οπως νομιζω ειναι ακομα στα macbook pro ) ή κ ακομα καλυτερες καρτες γραφικων.

Ο συνδυασμος 2 καρτων γραφικων υπαρχει σε αλλα μηχανηματα εδω κ 2-3 χρονια , με πρωτοπορο την sony.

Μαλιστα, σε αναλογα φορητα στα vista επιλεγεις on the fly την καρτα γραφικων που θελεις να λειτουργει ή μπορουν να λειτουργουν ταυτοχρονα.

Και η Toshiba σε κάποιο Qosmio (των 3000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά) έχει διπλή κάρτα γραφικών...

Κανένα όμως δεν έχει συνδυασμό με την 9400 (η πιο δυνατή integrated κάρτα) όπως επίσης κανένα δεν μπορεί ακόμα να τις εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα.... Ελπίζουμε σύντομα το Snow Leopard να μας δώσει αυτή τη χαρά :-)

Δημοσ.
Και η Toshiba σε κάποιο Qosmio (των 3000 ευρώ, αν θυμάμαι καλά) έχει διπλή κάρτα γραφικών...

Κανένα όμως δεν έχει συνδυασμό με την 9400 (η πιο δυνατή integrated κάρτα) όπως επίσης κανένα δεν μπορεί ακόμα να τις εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα.... Ελπίζουμε σύντομα το Snow Leopard να μας δώσει αυτή τη χαρά :-)

Διπλη καρτα γραφικων εχουν μερικα φορητα των 1500 ευρω. (που αν ειναι ιδιας εταιριας, μπορουν συνηθως να τις εκμεταλλευουν ταυτοχρονα σε vista)

Αλλα φορητα πετυχαινουν παρομοιες αυτονομιες χωρις χρηση διπλης καρτας γραφικων .

Το qosmio που λες εχει 3πλη! (2 δυνατες σε sli για παιχνιδια κ μια οικονομικη για μπαταρια)

Δημοσ.

haHa συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά διαφωνώ στο θέμα της 8600 GT. Ό,τι και αν μου πεις στο θέμα αυτό, εγώ ξέρω ότι αναγκάστηκα να πάρω mac (ήμουν πάντα pc user) όχι μόνο γιατί είχα ένα θαυμασμό προς την Apple από παλιά, τότε που τα pc με το Dos και τα win95 ήταν απλώς για γέλια μπροστά στα mac (ντρεπόμουν όμως να πω στον μπαμπά σκάσε τόσα για power pc), αλλά γιατί κανένα pc στην κατηγορία των 1500 ευρώ δε μου έδινε μία gpu της προκοπής. Οπότε όταν άρχισα να ανεβαίνω προς τα 2000 είπα στον εαυτό μου: δεν παίρνεις καλύτερα ένα mac που έχει και ασύλληπτη οθόνη ματ, είναι αλουμινένιο, τρέχει vista και μπορείς να δεις πώς είναι και αυτό το Leopard;

Αααα παιδιά μην ξεχνάτε και το θέμα του DVI για τα macbook. Ακόμη και αν είχε HDMI το DVI πρέπει να υπάρχει.

Δημοσ.

Μαλλον δεν εψαξες καλα τοτε..

Υπηρχαν λαπτοπ με 1500 ευρω κ καλυτερα specs-επιδοσεις.. (με 8600m gt ή καλυτερη χωρις μαλιστα να ειναι κουτσουρεμενη οπως του macbook pro για να αποφυγει τα προβληματα θερμοκρασιων)

Δημοσ.

Βρε για τόσο μακάκα με έχεις; Χαχαχα! Είχα φάει τον κόσμο. Μιλάω για τις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Και μη μου πεις για 8700. Υπερχρονισμένη 8600 είναι και την υπερκοστολογούσαν κιόλας. Τώρα όσον αφορά τον υποχρονισμό που είπες εγώ την έχω υπερχρονίσει τρελά με nvidia tools, αλλά αύξηση στη θερμοκρασία είδα ελάχιστη. Βέβαια δεν είδα και την τρελή αύξηση στις επιδόσεις. Ελάχιστα fps πιο πάνω μετρημένα με fraps σε vista. Όποιος ήθελε 8800 έπρεπε να πάει σε desktop replacement (πανάκριβο και κακή φορητότητα).

Δημοσ.
Βρε για τόσο μακάκα με έχεις; Χαχαχα! Είχα φάει τον κόσμο. Μιλάω για τις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Και μη μου πεις για 8700. Υπερχρονισμένη 8600 είναι και την υπερκοστολογούσαν κιόλας. Τώρα όσον αφορά τον υποχρονισμό που είπες εγώ την έχω υπερχρονίσει τρελά με nvidia tools, αλλά αύξηση στη θερμοκρασία είδα ελάχιστη. Βέβαια δεν είδα και την τρελή αύξηση στις επιδόσεις. Ελάχιστα fps πιο πάνω μετρημένα με fraps σε vista. Όποιος ήθελε 8800 έπρεπε να πάει σε desktop replacement (πανάκριβο και κακή φορητότητα).

Kι ομως για τοτε μιλαω..

Μπορεις να δεις κ ποστ εδω περα.

Υπηρχαν λαπτοπ φθηνοτερα με κανονικη 8600 (οχι κουτσουρεμενη οπως του macbook pro), ενω υπηρχαν κ 17αρια λαπτοπ με 8700 (+20% σε επιδοσεις τουλαχιστον) με 1600 ευρω. (αντι για 2600 του macbook pro 17")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...