NiCk_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Άντε ρε Steve γίνε καλά γιατί ο χοντρός που άφησες πίσω κάνει μακακίες και σας βλέπω για φαλιμέντο! Σας βλέπω να μένετε με κάνα iphone και να βγάζετε το Leopard για pc! Έλεος! Όλες οι "αναβαθμίσεις" από το 2ο μισό του 2008 και μετά είναι σε πολύ λάθος πορεία, ενώ τιμολογιακά άστο! Apple... η εταιρεία με το πιο λεπτό laptop και τον πιο χοντρό CEO! Έλεος! Αυτός ο τύπος ούτε φυσιογνωμικά δεν ταιριάζει στην εταιρεία. Θεωρώ πολύ λυπηρό που δε μπορώ να συμβουλέψω άλλους να πάρουν Apple τι στιγμή που μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2008 τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Αισθάνομαι επίσης άσχημα που δεν ξέρω αν εγώ ο ίδιος θα ξαναπάρω Apple με αυτήν την πολιτική που ακολουθεί η εταιρία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά το macbook pro που έχω ήταν εξαιρετική επιλογή για την εποχή του και πραγματικά θέλω να πιστεύω πως θα περάσουν πολλαααά χρόνια μέχρι να αφήσω αυτόν τον υπολογιστή από τα χέρια μου. Όταν όμως θα χρειαστεί να αναβαθμίσω δε θέλω να αναγκαστώ να ξαναπάρω pc και να ψάχνομαι αν μπορώ να τρέξω mac os. Ειλικρινά δε θέλω. Αλλά με το γκάου μυαλό που κουβαλάνε κάποιοι εκεί στην Apple δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δεν βλέπω καμία διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στην Apple ... Η εταιρεία πάντα ήταν ακριβότερη από τον ανταγωνισμό, και τα specs της ήταν σε απόδοση τιμής ήταν πάντα πιο κάτω .. Η πλειονότητα των ατόμων που θέλουν Mac, δεν βλέπω να αλλάζουν γνώμη με αυτά τα updates .. Η νοοτροπία του ότι καταστράφηκε η εταιρεία γιατί ο iMac έχει shared graphics card, είναι λιγάκι υπερβολική ... Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα updates, αλλά τι να κάνουμε ?? Η ζωή συνεχίζεται, και σίγουρα η Apple δεν πρόκειται να χρεωκοπήσει ... Όσο για αγορά PC στο μέλλον ?? Καλή τύχη Υ.Γ. Αυτό το topic έγινε η ευκαιρία για να πεί ο καθένας την "ιδέα" του για την Apple .. Το καταλάβαμε παιδιά, μας κλέβουν φανερά ! Αρκετά όμως με το trolling, έχετε καταντήσει κουραστικοί ..
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το "μεγάλο" δε συμφέρει με τίποτα. Καλύτερα να κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση μνήμης και δίσκου. Το 4GB kit (2x2GB) από την Crucial, μαζί με τα μεταφορικά κοστίζει 70 ευρώ αυτήν την εποχή, ενώ ένας δίσκος WD Scorpio Black 320GB 2.5" 7200rpm κοστίζει περίπου 72 ευρώ. Πάντως σήμερα που ένας συνάδελφος έφυγε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, του έδωσα παραγγελιά για το "μικρό" Mac Mini. Θα είναι μια χαρά για media center στο σαλόνι. +1 To μεγαλο mac mini ειναι αρκετα ακριβο...
Ozone Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 υπαρχει καποιο αθρο απο την apple που να δικαιολογει το μεγαλο κοστος των προιοντον της?
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μα αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να παραδέχονταν μέσα στα μούτρα μας ότιείναι ακριβά. Εφόσον δεν λένε κάτι είναι σαν να θέλουν να θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι τιμές τους είνα απόλυτα φυσιολογικές....
Ozone Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μα αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να παραδέχονταν μέσα στα μούτρα μας ότιείναι ακριβά. Εφόσον δεν λένε κάτι είναι σαν να θέλουν να θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι τιμές τους είνα απόλυτα φυσιολογικές.... μπορει να παροθσιασουν επισημα στοιχεια ανθεκτικοτητας των υπολογισων η οτιδηποτε αλο. η το κοστος υλικων και κοστος σχεδιασης και αναπτυξης καποιο προιοντος.
jimbo77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 +1To μεγαλο mac mini ειναι αρκετα ακριβο... Συμφωνώ αλλά από ότι διαβάζω τα νεα mini είναι ακόμα πιο δύσκολα στο ψαχούλεμα από ότι τα παλιά... Και πάλι βέβαια είναι ακριβά, συμφωνώ.
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Συμφωνώ αλλά από ότι διαβάζω τα νεα mini είναι ακόμα πιο δύσκολα στο ψαχούλεμα από ότι τα παλιά... Μπα, το ίδιο σχεδόν πράγμα είναι: Mac Mini First Look (οδηγός από/συναρμολόγησης)
jimbo77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μπα, το ίδιο σχεδόν πράγμα είναι: Mac Mini First Look (οδηγός από/συναρμολόγησης) Ωπ! Thanks! Νομίζω στο gizmodo διάβασα αυτό περί δυσκολίας στην αναβάθμιση!
equalizer43 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 υπαρχει καποιο αθρο απο την apple που να δικαιολογει το μεγαλο κοστος των προιοντον της? από το site της apple: Why should I spend more money on a Mac? When you compare the cost of a PC and factor in the additional software, memory, and other extras you have to buy to go along with it, the difference in price between a Mac and PC isn’t as great as most people believe. And because the Mac comes with so many built-in applications that you’ll enjoy using for both work and play (rather than useless freebies you’ll want to uninstall), a Mac makes good financial sense. Finally, a Mac is built with the most cutting-edge technology by some of the smartest hardware engineers, software developers, and product designers on the planet. So you’re getting the latest technological advances and a computer that isn’t in danger of becoming obsolete anytime soon.
casabel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ναι μόνο κάποιος να τους ενημερώσει αυτούς τους "smartest hardware engineers" οτι οι core 2 duo είναι πλέον παροχιμένη τεχνολογία και πως με 2k που ζητάνε φτιάχνεις άνετα μια σύνθεση με I7 extreme (750e στο ebay) και οθόνη 1080π ...με επιδόσεις που σίγουρα δεν συγκρίνονται με τα IMAC που βγάλανε φέτος.
NiCk_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ναι μόνο κάποιος να τους ενημερώσει αυτούς τους "smartest hardware engineers" οτι οι core 2 duo είναι πλέον παροχιμένη τεχνολογία και πως με 2k που ζητάνε φτιάχνεις άνετα μια σύνθεση με I7 extreme (750e στο ebay) και οθόνη 1080π ...με επιδόσεις που σίγουρα δεν συγκρίνονται με τα IMAC που βγάλανε φέτος. Τα iMac είναι all-in-one υπολογιστές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ desktop towers .. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ... Αν θα συγκρίνεις τα iMac με κάτι, σύγκρινε τα με all-in-one επιλογές του ανταγωνισμού, όπου θα δείς ότι οι διαφορές στην τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά μικρές .. Τώρα αν θέλεις να αγοράσεις ένα, αυτό είναι άλλη κουβέντα .. Το "με 1000 ευρώ χτίζω i7 υπολογιστή" είναι δική σου επιλογή .. Το "ακόμα και αν μου χαρίζουν Windows PC δεν το θέλω" είναι η δική μου ... i7 στα iMac δεν νομίζω να τα δούμε ποτέ ... Είναι consumer product, και δεν είναι ακριβώς ο υπολογιστής που προτείνεται σε επαγγελματίες .. Έτσι αυτή η τεχνολογία αμφιβάλλω αν χρειάζεται σε ένα τέτοιο προϊόν .. O μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι τα videogames, αλλά τα Apple δεν ήταν και δεν νομίζω να γίνουν ποτέ καλή επιλογή για έναν PC gamer ... Αν πάλι κάποιος χρειάζεται τέτοιου είδους επεξεργαστές υπάρχει και ο Mac Pro ..
darklordvader77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 μπα, gamer θα ναι βλακας να δωσει λεφτα για mac pro..κ να καταληξει να βαλει windows! αυτος που δουλευει απ την αλλη final cut κ logic ομως.. ειναι επαγγελματιας, οποτε..
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 + 1 στα μακ τι να λεμε τωρα αλλα απο hardware ειναι πολυ πισω... Πιστευω το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι να περασει τα leopard σε pc και οχι να παρει imac οχι οτι δεν το ονειρευομαι και καποια στιγμη θα το αγορασω αλλα τωρα να παρει καποιος mac για games ελεος απλα ελεος!
NiCk_ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 + 1 στα μακ τι να λεμε τωρα αλλα απο hardware ειναι πολυ πισω... Διαφωνώ .. Το iMac βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο τεχνολογικά εν συγκρίση με τα υπόλοιπα all-in-ones, και το Mac Pro αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους ψάχνουν υπολογιστή σε εκείνη την κατηγορία ... Αυτό που λείπει από την Apple, είναι ένας tower υπολογιστής ... Κάτι δηλαδή ενδιάμεσα από το iMac και το Mac Pro ... Το Quad-Core Mac Pro μου φαίνεται σαν κάτι τέτοιο, αλλά είναι υπερβολικά ακριβό για έναν μέσο χρήστη .. Επίσης hardware δεν είναι μόνο CPU και GPU ... Η ποιότητα κατασκευής των Apple είναι εξαιρετική, και δεν είναι κάτι που θα πρέπει να το αγνοούμε .. Υ.Γ. Για τα videogames σε Mac το είπα και εγώ ... Δεν είναι καλή επιλογή ..
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Τα iMac είναι all-in-one υπολογιστές, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ desktop towers .. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ... Αν θα συγκρίνεις τα iMac με κάτι, σύγκρινε τα με all-in-one επιλογές του ανταγωνισμού, όπου θα δείς ότι οι διαφορές στην τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά είναι αρκετά μικρές .. Τώρα αν θέλεις να αγοράσεις ένα, αυτό είναι άλλη κουβέντα .. Το "με 1000 ευρώ χτίζω i7 υπολογιστή" είναι δική σου επιλογή .. Το "ακόμα και αν μου χαρίζουν Windows PC δεν το θέλω" είναι η δική μου ... i7 στα iMac δεν νομίζω να τα δούμε ποτέ ... Είναι consumer product, και δεν είναι ακριβώς ο υπολογιστής που προτείνεται σε επαγγελματίες .. Έτσι αυτή η τεχνολογία αμφιβάλλω αν χρειάζεται σε ένα τέτοιο προϊόν .. O μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι τα videogames, αλλά τα Apple δεν ήταν και δεν νομίζω να γίνουν ποτέ καλή επιλογή για έναν PC gamer ... Αν πάλι κάποιος χρειάζεται τέτοιου είδους επεξεργαστές υπάρχει και ο Mac Pro .. +10 συμφωνώ απόλυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.