Προς το περιεχόμενο

Νέα iMac

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Νομίζω πιο συμφέρουσα αγορά είναι ο iMac me 24" kai 2.66 CPU στα €1450.

Πραγματι.. Εστω κ αν δινεις 1480 ευρω κ παιρνεις αστεια ενσωματωμενη καρτα γραφικων που τρωει μνημη απο την κεντρικη του συστηματος. Σου δινουν ομως σοβαρη οθονη!

Επισης καλη αγορα ειναι οπως ειπαμε, αν βρεθει απο εξωτερικο ο προηγουμενος iMac 24" με 1300 ευρω που ειναι κ πιο γρηγορος(κ σε cpu κ σε gpu)..

Ο iMac 20" ο καινουριος ειναι τραγικος απο αποψη τιμης:

δινεις 1160 ευρω κ σου δινουν μηχανημα με φθηνιαρικη οθονη 20" των 150 ευρω κ ενσωματωμενη καρτα γραφικων..

Δημοσ.

"ωραια" τις τιμες τις ειδαμε ...απο διαθεσιμοτητα πως παμε ?

Επισης πως δικαιολογειται η διαφορα των 356€ απο τον 2.93 στον 3.06 ?

Και βεβαια στον 8πυρηνο Mac Pro η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!

Ενω πριν ηθελες για το 8πυρηνο 2630 ευρω με το ΦΠΑ , τωρα θελεις 3159€ !!!!!!!!!!!!! Τσαμπα πραγμα!

Χωρια π[ου εχουν μπλεξει τα μπουτια τους με τα configuration και τους χρονισμους των επεξεργαστων ..

Το 4πυρηνο στα 2.66 και το 8πυρηνο στα 2.26 !!

Ο iMac 20" ο καινουριος ειναι τραγικος απο αποψη τιμης:

δινεις 1160 ευρω κ σου δινουν μηχανημα με φθηνιαρικη οθονη 20" των 150 ευρω κ ενσωματωμενη καρτα γραφικων..

Και μονο 2GB μνημη

Δημοσ.
Για μνήμη ξέρω ότι μπορώ να αναβαθμίσω,σκληρό όμως μπορώ να αλλάξω μόνος και να βάλω σχετικά ό,τι θέλω? Δεν έχω ιδέα μέχρι που μπορείς να βάλεις χέρι σε MacMini.

Αν το ανοίξεις για να του αλλάξεις μνήμη δεν είναι δύσκολο να του αλλάξεις και το σκληρό. Λίγες βίδες παραπάνω είναι... :-) Μόνο που θα πρέπει να αγοράσεις σκληρό δίσκο 2.5" (σαν αυτούς που μπαίνουν σε laptops) και όχι δίσκο 3.5" για desktop υπολογιστές.

Να δύο σχετικοί οδηγοί με λεπτομερείς φωτογραφίες:

- Mac Mini First Look (οδηγός από/συναρμολόγησης)

- Mac Mini Dual Hard Disk Drive Installation (οδηγίες αντικατάστασης του DVD με ένα δεύτερο σκληρό δίσκο)

Δημοσ.
"ωραια" τις τιμες τις ειδαμε ...απο διαθεσιμοτητα πως παμε ?

Επισης πως δικαιολογειται η διαφορα των 356€ απο τον 2.93 στον 3.06 ?

Δεν δικαιολογειται! (α, ξεχασα εχει κ λιγο μεγαλυτερο σκληρο! :-D)

Και βεβαια στον 8πυρηνο Mac Pro η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!

Ενω πριν ηθελες για το 8πυρηνο 2630 ευρω με το ΦΠΑ , τωρα θελεις 3159€ !!!!!!!!!!!!! Τσαμπα πραγμα!

Το πιο αστειο σε ολο αυτο ειναι οτι η apple λεει οτι τον φθηνυνε! :lol::lol:

Και μονο 2GB μνημη

Μωρε αυτο με 60 ευρω διορθωνεται..

Αλλα αν ειναι δυνατον να ζητανε 1170 ευρω για διπυρηνο μηχανημα με μετριοτατη οθονη 20" των 150 ευρω κ ενσωματωμενη καρτα γραφικων..

Δημοσ.

Άντε ρε Steve γίνε καλά γιατί ο χοντρός που άφησες πίσω κάνει μακακίες και σας βλέπω για φαλιμέντο! Σας βλέπω να μένετε με κάνα iphone και να βγάζετε το Leopard για pc! Έλεος! Όλες οι "αναβαθμίσεις" από το 2ο μισό του 2008 και μετά είναι σε πολύ λάθος πορεία, ενώ τιμολογιακά άστο! Apple... η εταιρεία με το πιο λεπτό laptop και τον πιο χοντρό CEO! :lol: Έλεος! Αυτός ο τύπος ούτε φυσιογνωμικά δεν ταιριάζει στην εταιρεία. Θεωρώ πολύ λυπηρό που δε μπορώ να συμβουλέψω άλλους να πάρουν Apple τι στιγμή που μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2008 τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Αισθάνομαι επίσης άσχημα που δεν ξέρω αν εγώ ο ίδιος θα ξαναπάρω Apple με αυτήν την πολιτική που ακολουθεί η εταιρία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά το macbook pro που έχω ήταν εξαιρετική επιλογή για την εποχή του και πραγματικά θέλω να πιστεύω πως θα περάσουν πολλαααά χρόνια μέχρι να αφήσω αυτόν τον υπολογιστή από τα χέρια μου. Όταν όμως θα χρειαστεί να αναβαθμίσω δε θέλω να αναγκαστώ να ξαναπάρω pc και να ψάχνομαι αν μπορώ να τρέξω mac os. Ειλικρινά δε θέλω. Αλλά με το γκάου μυαλό που κουβαλάνε κάποιοι εκεί στην Apple δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. :-(:cry:

Δημοσ.
Αν το ανοίξεις για να του αλλάξεις μνήμη δεν είναι δύσκολο να του αλλάξεις και το σκληρό. Λίγες βίδες παραπάνω είναι... :-) Μόνο που θα πρέπει να αγοράσεις σκληρό δίσκο 2.5" (σαν αυτούς που μπαίνουν σε laptops) και όχι δίσκο 3.5" για desktop υπολογιστές.

Να δύο σχετικοί οδηγοί με λεπτομερείς φωτογραφίες:

- Mac Mini First Look (οδηγός από/συναρμολόγησης)

- Mac Mini Dual Hard Disk Drive Installation (οδηγίες αντικατάστασης του DVD με ένα δεύτερο σκληρό δίσκο)

thanx dude...πολύ καλά links. Ίσως βρω κάποιον από US να καθαρίσει και σκέφτομαι αν συμφέρει το μικρό σε αυτά τα λέφτά γιατί για μεγάλο δεν είμαστε σίγουρα....

Δημοσ.
thanx dude...πολύ καλά links. Ίσως βρω κάποιον από US να καθαρίσει και σκέφτομαι αν συμφέρει το μικρό σε αυτά τα λέφτά γιατί για μεγάλο δεν είμαστε σίγουρα....

Το "μεγάλο" δε συμφέρει με τίποτα. Καλύτερα να κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση μνήμης και δίσκου. Το 4GB kit (2x2GB) από την Crucial, μαζί με τα μεταφορικά κοστίζει 70 ευρώ αυτήν την εποχή, ενώ ένας δίσκος WD Scorpio Black 320GB 2.5" 7200rpm κοστίζει περίπου 72 ευρώ.

Πάντως σήμερα που ένας συνάδελφος έφυγε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, του έδωσα παραγγελιά για το "μικρό" Mac Mini. Θα είναι μια χαρά για media center στο σαλόνι. :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Σας βλέπω να μένετε με κάνα iphone και να βγάζετε το Leopard για pc!

Μακάρι να βγάζανε το Leopard για PC (αν και έχω την αίσθηση ότι δε θα ήταν το ίδιο, αν απευθυνόταν σε μη-fix μηχάνημα).

Δημοσ.
Το "μεγάλο" δε συμφέρει με τίποτα. Καλύτερα να κάνεις μόνος σου την αναβάθμιση μνήμης και δίσκου. Το 4GB kit (2x2GB) από την Crucial, μαζί με τα μεταφορικά κοστίζει 70 ευρώ αυτήν την εποχή, ενώ ένας δίσκος WD Scorpio Black 320GB 2.5" 7200rpm κοστίζει περίπου 72 ευρώ.

Πάντως σήμερα που ένας συνάδελφος έφυγε για μια εβδομάδα στο Λονδίνο, του έδωσα παραγγελιά για το "μικρό" Mac Mini. Θα είναι μια χαρά για media center στο σαλόνι. :-)

"μεγάλο" εννοούσα το iMac, για το ακριβότερο Mcmini, έχεις απόλυτο δίκιο, είναι απλώς μεγάλη απάτη. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν δίνει 200Ε για +160g σκληρό και 1g μνήμη. Από Αγγλία πόσο περίπου το βρήκες?

Δημοσ.

Στην Αγγλία κοστίζει 499 λίρες δηλαδή περίπου 550 ευρώ. Δεν είναι τόσο το κόστος όσο η διαθεσιμότητα. Ένας θεός ξέρει πότε θα τα φέρουν κανονικά στην Ελλάδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...