Προς το περιεχόμενο

Apple In-Ear Headphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ με πείσατε!!! ΧΑΧΑΧΑ... Ομολογώ ότι δεν ήθελα και πολύ. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμένα τα ακούστικά αυτά προκαλούν παραμορφώσεις του ήχου σε πολλά από τα τραγούδια που ακούω, όπως π.χ. στους Evanescence ή ακόμα και στο requiem του Mozart. Και αν το δεύτερο είναι από παλιά ηχογράφηση, το πρώτο; Εννοείται ότι έχω κάνει αποκωδικοποίηση υψηλής ποιότητας στο itunes από το original cd και όχι από πουθενά αλλού! Δεν ξέρω εγώ δεν τα χρησιμοποιώ και πολύ! Επίσης με ενοχλούν και στα αυτιά κάθε φορά που τα βάζω και τα βγάζω, αλλά πολλές φορές και όταν προσπαθώ να τους βελτιώσω τη θέση. Βεντουζώνουν πολύ καλά, πράγμα που ακούγεται καλό, αλλά στο τέλος με πονάνε!

Δημοσ.

Λοιπόν εντυπώσεις... Σε χαμηλά επίπεδα ήχου το μπάσο δεν αποδίδει όσο θα έπρεπε, ενώ μόνο με τις μεγάλες μεμβράνες έχουν καλή εφαρμογή. Βέβαια από την άλλη η απόδοση της μουσικής, ειδικά με 320kbps mp3 ομολογώ ότι είναι γυαλί! Συν το ότι είναι πολύ εύχρηστο το remote...

Δημοσ.

παιδιά μια βοήθεια: τα ακουστικά (earphones) με remote και mic της apple που προορίζονται για 3GS στα 3G που γράφει πάνω πως λειτουργούν μόνο audio δε μπορεί κανείς να απαντήσει σε κλήση? που μπορεί να βρεθούν απλά ακουστικά με όλες τις χρήσεις για 3G?

Δημοσ.
παιδιά μια βοήθεια: τα ακουστικά (earphones) με remote και mic της apple που προορίζονται για 3GS στα 3G που γράφει πάνω πως λειτουργούν μόνο audio δε μπορεί κανείς να απαντήσει σε κλήση? που μπορεί να βρεθούν απλά ακουστικά με όλες τις χρήσεις για 3G?

Λειτουργεί και σε 3G μόνο που δεν λειτουργουν τα volume buttons.

Όλες οι άλλες λειτουργίες του τύπου να απαντήσεις τηλέφωνο να αλλάξεις τραγούδι κλπ λειτουργούν μια χαρά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δυστηχώς κάπου σε ένα σημείο μου σκίστηκαν υπάρχει τρόπος να το επισκευάσω;

μόλις ακουμπάω στο σημείο κάπως χαζοπαίζει.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στο διαδίκτυο και στο skroutz.gr εμφανίζει τα apple in-ear headphones with mic and remote control με διαφορετικούς κωδικούς:

ME186

MD186LL/A

MD186LL/B

και δεν ξέρω και γω τι άλλο ακόμη.

Η ερώτηση μου έχει να κάνει αν είναι διαφορετικά, τα πρώτα που είχα πάρει είχαν κάπως πιο τετραγωνισμένο το remote control αντί αυτών που βλέπω στις φωτογραφίες όπου δείχνει πιο στρογγυλεμένο σαν το remote control αυτών που έχει στην συσκευασία το iPhone. Όμως εγώ ενδιαφέρομαι για τα in-ear. Επίσης, δεν προκαλεί απορία (ή όχι και τόσο) ότι βλέπει κανείς τιμές στο skroutz.gr και bestprice.gr από 15-100€ ;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οι κωδικοί έχουν να κάνουν με τα μοντέλα που αλλάζει η apple λόγω μικροδιαφορών, όπως πολύ σωστά αναφέρεις λίγο διαφορετικό remote, κ.λ.π.

Όσο για Σκρουτζ,  τους έχω στείλει μήνυμα, γιατί η συσκευασία που δίνουν τα καταστήματα είναι χωρίς τα μεταλικά φίλτρα και τις σιλικόνες. Βασικά μόνο η τριγωνική θήκη ε μιά ζελατίνα... Τα έχω αγοράσει στην τιμή των 16€. 

Βασικά είναι ανοιγμένη συσκευασία που περιέχει μόνο τα ακουστικά και την θήκη μεταφοράς. 

Αυτό που δεν ξέρω είναι, το πόσο αυθεντικά είναι τα ακουστικά αυτά και πως μπορείς να το αναγνωρίσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://rinchoi.blogspot.com/2013/08/apple-me186lla-budget-wonder-updated.html

Αναλυτικό review με μέτρηση συχνοτήτων και χαρακτηριστικών. 

Παλιό μεν, αλλά έτσι και αλλιώς είναι παλιά σειρά ακουστικών, που ακόμα δεν έχει ανανεωθεί. 

Επεξ/σία από nikoskard
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι για τα ακουστικά. 

Μετά από 4 μήνες περίπου το ένα ακουστικό σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς να έχει κοπεί ή τσακίσει κάποιο καλώδιο. 

Τα είχα αγοράσει από Σκρουτζ στην τιμή των 16€ και τα πήγα στην infoquest με την απόδειξη αγοράς. 

Το αποτέλεσμα είναι ότι τα αντικατέστησε με καινούργια. Και μάλιστα μέσα είχαν και την θηκούλα "κάψουλα" με τις επιπλέον σιλικόνες, που έλειπε από την συσκευασία "blister" που δίνουν στα σκρουτζομάγαζα.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι τα ακουστικά που πωλούνται είναι αυθεντικά, απλά ανοιγμένες συσκευασίες.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...