giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Επειδή θα χρησιμοποιώ για αρκετό καιρό τρένο-μετρό και ακούω πάντα μουσικη με το 3gs, λέω να πάρω και τα in-ear να τα ευχαριστηθώ. Βρήκα αυτά: http://cgi.ebay.co.uk/Authentic-Apple-Ipod-In-Ear-Earphones-with-Remote-Mic_W0QQitemZ170409118582QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item27ad2ccb76#ht_842wt_767 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280420175758&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_1653wt_767 Να προχωρήσω με κάποιο απο τα δύο λέτε?????
iced Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Απο τον πρωτο να τα αγορασεις, οχι οτι με τον αλλον θα εχεις προβλημα αλλα ειδα καποιες αρνητικες...
Cue Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Προσωπικά δε θα αγόραζα κανένα από τα Apple ακουστικά. Waaay overrated και ακριβά. Τα ακουστικά της Apple πραγματικά απορώ πως πωλούνται ακόμα.4 ζευγάρια έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα τέσσερα σάπια! Κλασικό παράδειγμα το ότι διαλύονται η μεμβράνες όπως λες. Στο iPhone δε, μου χάλασε και το κουμπί το οποίο πλέον δεν "πιάνει" όλες τις εντολές, καθώς επίσης και η ένταση στο δεξί ακουστικό. Προσωπικά πήρα τα SkullCandy από Amazon UK και τα περιμένω για να σας πω εντυπώσεις. Ψάξε μήπως υπάρχουν τα Skullcandy µε volume control. WOW! Μόλις τα παρέλαβα και γυρίζω μέσα στο σπίτι με το iPhone να ακούω μουσική. Έχουν απίστευτο μπάσσο (ίσως χαλάσει μερικούς βέβαια), πλήρης υποστήριξη των controls για μουσική στο iPhone (1 click - play, 2 - next, 3 previous, 1 και hold - fastforward) και κλήσεων. Δεν έχω 3GS για να δοκιμάσω το voice control. Κάτι άλλο επίσης που με ξάφνιασε ευχάριστα είναι ότι έχουν lifetime warranty! Επίσης, ακόμα και αν χαλάσουν για οποιοδήποτε άλλο λόγο (τα πάτησε αμάξι) σου δίνουν 50% off από τα επόμενα που θα αγοράσεις. Πορωτικά ακουστικά![/url]
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά, τελικά αγόρασα τα Apple in-ear για 37€ τελική απτο πρώτο link(αρκεί αρχικα να έρθουν, να είναι Apple και να είναι σώα...) Cue έψαξα λίγο για τα skullcandy αλλά δν βρήκα πολλά πράγματα, θα έψαχνα καλύτερα αν έπρεπε να δώσω πάνω απο 50€ για τα Apple.. Αναμένουμε λοιπόν!
Cue Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Όταν λες δεν βρήκες πολλά? Ελπίζω μόνο τα Apple να μη σου κοστίσουν τελικά τα διπλάσια σε ένα εξάμηνο
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Οι πρώτες αναζητήσεις που έκανα σε eBay uk και amazon μου έβγαλαν κάποια αποτελέσματα αλλά καμία σχέση με τα ακουστικά που έχεις εσυ, κ με τιμές 10-20€. Οπότε κ δν επέμεινα, δεδομένου ότι μου αρέσουν κ πιο πολύ εμφανισιακα τα apple.. Αλλά όπως είπες κ εσυ, ελπίζω να μην μου μείνουν στο χέρι..
kpartsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Οι πρώτες αναζητήσεις που έκανα σε eBay uk και amazon μου έβγαλαν κάποια αποτελέσματα αλλά καμία σχέση με τα ακουστικά που έχεις εσυ, κ με τιμές 10-20€. Οπότε κ δν επέμεινα, δεδομένου ότι μου αρέσουν κ πιο πολύ εμφανισιακα τα apple.. Αλλά όπως είπες κ εσυ, ελπίζω να μην μου μείνουν στο χέρι.. Μην ανησυχείς!!!! Δεν πρόκειται να σου μείνουν στο χέρι!!! Εγώ τα έχω 10 μήνες με 2-3 ώρες καθημερινή χρήση και ακόμα είναι σαν καινούργια!!!!! Και τα πήρες και στη μισή τιμή!!!!!!!!
giorgos_k Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν τα παρέλαβα σήμερα και είναι πολύ καλά!! Πιστεύω άξιζε η αγορά και θα τα ευχαριστηθώ στο τρένο-μετρό, δν θα έχω επαφή με το περιβάλλον λέμε Θα τα λιώσω!!!!!
fountoux Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και γω πρόσφατα ένα iPod Touch 3G και το ψήνω να πάρω τα In Ear. Αξίζουν τα λεφτά τους, ή μπορώ να βρω κάτι καλύτερο (που να έχει φυσικά και controls πάνω); Χρησιμοποιώ κάτι in ear της Sony και είμαι ικανοποιημένος, αλλά σίγουρα θα γούσταρα να μη χρειάζεται να βάλω το χέρι στην τσέπι για να αλλάξω ένα τραγούδι.
fountoux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλά ναι. Απλώς φοβάμαι μη φθαρούν γρήγορα, ενώ έχω ακούσει ότι φεύγουν εύκολα και οι μεμβράνες τους (δεν είναι κι εύκολο να βρεις ανταλλακτικά για αυτές). Με λίγα λόγια δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω αν η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή. Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντησή σου. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
atheatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλά ναι. Απλώς φοβάμαι μη φθαρούν γρήγορα, ενώ έχω ακούσει ότι φεύγουν εύκολα και οι μεμβράνες τους (δεν είναι κι εύκολο να βρεις ανταλλακτικά για αυτές). Με λίγα λόγια δεν έχω πρόβλημα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω αν η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή. Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντησή σου. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Ερχονται με 2 spare μεμβρανες στο κουτακι...
fountoux Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Το ξέρω. Όπως είπα αυτό που με καίει είναι η ποιοτητα ηχου. Και τα controls φυσικα. Sent from my iPod touch using Insomnia.app
kpartsi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Το ξέρω. Όπως είπα αυτό που με καίει είναι η ποιοτητα ηχου. Και τα controls φυσικα. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Αγόρασέ τα άφοβα.... Κλείνω χρόνο με αυτά και είναι σαν καινούργια, κι ας τα χρησιμοποιώ μερικές ώρες κάθε μέρα!!!!! Και βέβαια η ποιότητα ήχου άψογη!!! Τα καπάκια σιλικόνης που εφαρμόζουν στο αυτί (αν αυτά εννοείς μεμβράνες) δεν βγαίνουν εύκολα... Θέλει πολύ προσπάθεια και επιμονή για να τα χάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα