NiCk_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μόλις έφτασαν σήμερα !!! Απ'το ebay τα παράγγειλα και μου κόστισαν 90 δολάρια ( shipping included ) ... Τα δοκίμασα λίγο, και ουσιαστικά αυτό που παρατηρεί κάποιος αμέσως είναι το πόσο καλύτερο είναι το sound isolation εν συγκρίση με τα άλλα headphones της Apple ... Ο ήχος μου φαίνεται πολύ καθαρός, και γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος ... Πρέπει όμως να κατεβάζω τραγούδια σε πολύ μεγαλύτερο bitrate γιατί η ποιότητα τους πλέον "ακούγεται" Στο πακέτο υπάρχουν earbuds ( μικρά/μεγάλα ) αν δεν σας βολεύουν αυτά που είναι ήδη πάνω και replacement mesh caps ... Τι ακριβώς όμως είναι τα mesh caps δεν ξέρω ... Ίσως όταν χαλάσουν να μην λειτουργούν τα headphones ???
ixthy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου τα έφερε ένας φίλος από Αγγλία 54 λίρες. Εμένα αν η ηχογράφηση στο CD δεν είναι καλή ακούω ενοχλητικά buzzes σα να υπάρχει αλληλοκάλυψη των κυματομορφών του στερεοφωνικού ήχου (για όσους κατάλαβαν). Σε βαθμό που νόμιζα ότι έχω χαλασμένα ακουστικά. Μετά όμως κατάλαβα ότι απλώς με τα απλά ακουστικά αυτό δεν ήταν τόσο φανερό!!! Το δε μικρόφωνο είναι απίθανο. Έκανα ηχογράφηση την κιθάρα μου και νομίζει κανείς ότι το έκανα σε studio. Ένα μεγάλο μπράβο στην Apple. Μου έχει απογειώσει το nano μου (ω ναι απολαμβάνω όλα τα features).
NiCk_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Εμένα μου τα έφερε ένας φίλος από Αγγλία 54 λίρες. Εμένα αν η ηχογράφηση στο CD δεν είναι καλή ακούω ενοχλητικά buzzes σα να υπάρχει αλληλοκάλυψη των κυματομορφών του στερεοφωνικού ήχου (για όσους κατάλαβαν). Σε βαθμό που νόμιζα ότι έχω χαλασμένα ακουστικά. Μετά όμως κατάλαβα ότι απλώς με τα απλά ακουστικά αυτό δεν ήταν τόσο φανερό!!! Το δε μικρόφωνο είναι απίθανο. Έκανα ηχογράφηση την κιθάρα μου και νομίζει κανείς ότι το έκανα σε studio. Ένα μεγάλο μπράβο στην Apple. Μου έχει απογειώσει το nano μου (ω ναι απολαμβάνω όλα τα features). Είναι αυτό που είπα και εγώ με την ποιότητα .. Δοκίμασε ένα τραγούδι που έχεις στα 320kbps για παράδειγμα και θα δεις πως πραγματικά ακούγονται
ixthy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Είναι αυτό που είπα και εγώ με την ποιότητα .. Δοκίμασε ένα τραγούδι που έχεις στα 320kbps για παράδειγμα και θα δεις πως πραγματικά ακούγονται Άσε Nick και πήγα στο site της Apple αρχικά και τα βαθμολόγησα με 2 αστέρια για κακή ποιότητα ήχου. Ειλικρινά θα ήθελα να επανορθώσω αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Πάντως όταν λέω κακή ηχογράφηση εννοώ ότι η ηχητική παραγωγή του cd έχει πρόβλημα και όχι το bitrate. Μιλώ για original cd κλασσικής μουσικής που κωδικοποίησα ως wav.
iced Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σημερα τα παρελαβα! 47Ε τελικη τιμη απο αγγλικο ebay! Αριστη κατασκευη, πολυ καλυτερη απομονωση απο τα προηγουμενα. Εχουν πολυ καλη ποιοτητα ηχου αλλα δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα επειδη ειχα τα παλια.
vaggos37 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Με γεια σας παιδιά, αλλά μήπως τα έχει δει κανείς, εδώ στην Ελλάδα?
Deargr Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Σημερα τα παρελαβα! 47Ε τελικη τιμη απο αγγλικο ebay! . Mηπως μπορεις να δωσεις το link γιατι θελω να τα παραγγειλω κ εγω αμεσα ?
ApoelAndreas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Στην Αθήνα που μπορούμε να τα βρούμε? http://www.document.gr/store/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=453&category_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=56
giorgos_k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Με πιάνεις αδιάβαστο, 90 έχω την εντύπωση αλλά δν είμαι σίγουρος...αύριο μάλλον θα είμαι εκεί κ θα τσεκάρω ν σου πω edit: 94e στα fnac και καπου 80+(89 νομιζω) στη systemgraph.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2009 από giorgos_k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα