alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως παιδιά επειδή είμαι ηχολήπτης και χρόνια το ψάχνω, έχω καταλήξει εδώ και εναν χρόνο στα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ creative 630 (τα έθαβα τα creative γενικώς αλλά αυτά τα in ear ακουστικά είναι απλά άπιαστα για την τιμή τους) τα οποία και παίρνω όποτε θέλω από ebay με 10 ευρω, εδώ τα πουλάνε 40 οι έξυπνοι..Ειδα λοιπόν ότι βγήκε καινουριο μοντέλο creative 630i (το i για το iphone)!!! Είναι λέει το ίδιο ακριβώς μοντέλο, απλά έχει και μικρόφωνο για το iphone.. εγώ προσωπικά αυτά θα παραγγείλω, ο ήχος ειναι απλά τέλειος, η ηχομόνωση άψογη χωρίς να σε κουφαίνει και έχει αληθινότατα μπάσα και μεσαία και ψηλές. Ειδα οτι εχουν 50 ευρώ.. θα το ψάξω.. Κάνα λίνκ για τους ανάπηρους σαν και του λόγου μου;;;
tugito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εχεις δίκιο, το ξέχασα εντελώς.. Creative EP-630i
alexzzz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εχεις δίκιο, το ξέχασα εντελώς.. Creative EP-630i Ευχαριστώ !
kpartsi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Άλλο ένα review για τα in-ear ακουστικά Apple.
S2Katana Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 πολλά τα λεφτά....α, ρε apple... Αυτό είναι το θέμα...
kebinB Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 ψήνομαι να βγω στη γύρα αύριο να τα ψάξω. αλλά αυτό τα 80e ρε παιδία αν και μου περισσεύει, νιώθω ένα κόμπο να τα δώσω για ακουστικά ;ρ;ρ
NiCk_ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Οκ παιδιά .. Πέρασαν περίπου 2 βδομάδες από τότε που κυκλοφόρησαν στην Αμερική .. Για αυτούς που είμαστε στην Ελλάδα τι γίνεται ?? Βρήκε κανείς κανένα site από όπου μπορώ να τα αγοράσω ??
kpartsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δύσκολο ακόμα... Στα ευρωπαϊκά Apple Stores έχει αναμονή 7-10 εργάσιμες από την στιγμή της παραγγελίας...
Snolly Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα για μένα είναι η αντοχή. Τον Μάιο πήρα από Apple Store στο Houston ακουστικά των 110 δολλαρίων για το iPhone που είχαν πολύ καλή ποιότητα ήχου και αντί για καλώδιο ήταν κορδόνι το υλικό και καλά super ανθεκτικά κι έτσι. Προ 10 ημερών το ένα ακουστικό σταμάτησε να δουλεύει... Μακάρι να έχω την απόδειξη τώρα Χριστούγεννα που θα ξαναπάω προς τα εκεί να τους τα τρίψω στη μούρη.
haHa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνω για την αντοχη.. Ειναι ενα θεμα ,ειδικα με τα λεπτα καλωδια των apple.
S2Katana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Και πως να επενδύσεις τέτοιο ποσό σε κάτι που ταλαιπωρείται τόσο πολύ.
S2Katana Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Συγγνώμη που είμαι offtopic, αλλά δεν αξίζει να ανοίγω νέο θέμα. Τι γνώμη έχετε για τα ακουστικά αυτά?
Snolly Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά μόλις τα τσίμπησα από το Apple Store στο 5th Avenue και η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετικά καλή. Ξαναάκουσα το Dark Side of the Moon και παρατήρησα ήχους που δεν ήξερα πως υπήρχαν...
xalia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 στο apple store στο Λοδίνο πάντως δεν υπάρχουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα