Προς το περιεχόμενο

Apple In-Ear Headphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως παιδιά επειδή είμαι ηχολήπτης και χρόνια το ψάχνω, έχω καταλήξει εδώ και εναν χρόνο στα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ creative 630 (τα έθαβα τα creative γενικώς αλλά αυτά τα in ear ακουστικά είναι απλά άπιαστα για την τιμή τους) τα οποία και παίρνω όποτε θέλω από ebay με 10 ευρω, εδώ τα πουλάνε 40 οι έξυπνοι..

Ειδα λοιπόν ότι βγήκε καινουριο μοντέλο creative 630i (το i για το iphone)!!! Είναι λέει το ίδιο ακριβώς μοντέλο, απλά έχει και μικρόφωνο για το iphone..

εγώ προσωπικά αυτά θα παραγγείλω, ο ήχος ειναι απλά τέλειος, η ηχομόνωση άψογη χωρίς να σε κουφαίνει και έχει αληθινότατα μπάσα και μεσαία και ψηλές. Ειδα οτι εχουν 50 ευρώ.. θα το ψάξω..

Κάνα λίνκ για τους ανάπηρους σαν και του λόγου μου;;;

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψήνομαι να βγω στη γύρα αύριο να τα ψάξω. αλλά αυτό τα 80e ρε παιδία αν και μου περισσεύει, νιώθω ένα κόμπο να τα δώσω για ακουστικά ;ρ;ρ

Δημοσ.

Οκ παιδιά .. Πέρασαν περίπου 2 βδομάδες από τότε που κυκλοφόρησαν στην Αμερική .. Για αυτούς που είμαστε στην Ελλάδα τι γίνεται ?? Βρήκε κανείς κανένα site από όπου μπορώ να τα αγοράσω ?? :-)

Δημοσ.

Το θέμα για μένα είναι η αντοχή.

Τον Μάιο πήρα από Apple Store στο Houston ακουστικά των 110 δολλαρίων για το iPhone που είχαν πολύ καλή ποιότητα ήχου και αντί για καλώδιο ήταν κορδόνι το υλικό και καλά super ανθεκτικά κι έτσι.

Προ 10 ημερών το ένα ακουστικό σταμάτησε να δουλεύει... Μακάρι να έχω την απόδειξη τώρα Χριστούγεννα που θα ξαναπάω προς τα εκεί να τους τα τρίψω στη μούρη.

Δημοσ.

Παιδιά μόλις τα τσίμπησα από το Apple Store στο 5th Avenue και η ποιότητα ήχου είναι εξαιρετικά καλή. Ξαναάκουσα το Dark Side of the Moon και παρατήρησα ήχους που δεν ήξερα πως υπήρχαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...