Προς το περιεχόμενο

Apple In-Ear Headphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
80 ευρώ για να αποφύγω την όλη φασαρία του λεοφωρείου ???

Sign me up ! :-D

με ωτασπίδες σου βγαίνει πιο φτηνά :P

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια δεν αμφιβαλλω οτι θα υπαρχει εξαιρετικη μονωση. Αλλωστε και το παλιο ειχε εξαιρετικη μονωση και ποιοτητα. Τι θεμα σε αυτα ειναι κατα ποσο καλα προσαρμοζει στο αυτι ωστε να σου παρεχει αυτη τη μονωση. Δηλαδη πιστευω οτι αν κινειστε και δεν ειστε πχ ξαπλωμενοι στο κρεβατι θα εχετε προβλημα και θα κανετε συνεχως κινησεις ωστε να το ξαναστηριξετε... Το λεω εχοντας εμπειρια απο τα in ear τα παλια, απο κατι koss, και απο κατι sony, ολα in ear

Δημοσ.
Παιδια δεν αμφιβαλλω οτι θα υπαρχει εξαιρετικη μονωση. Αλλωστε και το παλιο ειχε εξαιρετικη μονωση και ποιοτητα. Τι θεμα σε αυτα ειναι κατα ποσο καλα προσαρμοζει στο αυτι ωστε να σου παρεχει αυτη τη μονωση. Δηλαδη πιστευω οτι αν κινειστε και δεν ειστε πχ ξαπλωμενοι στο κρεβατι θα εχετε προβλημα και θα κανετε συνεχως κινησεις ωστε να το ξαναστηριξετε... Το λεω εχοντας εμπειρια απο τα in ear τα παλια, απο κατι koss, και απο κατι sony, ολα in ear

Γι'αυτό η συσκευασία έχει μέσα τρία ζευγάρια καλυμμάτων σιλικόνης (μικρά, μεσαία και μεγάλα) για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και εφαρμόζουν καλύτερα. :-)

Δημοσ.

Μακαρι να κανουν αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο. Και τα προηγουμενα εχουν 3-4 αλλα και παλι αν κουνηθεις βγαινουν, αυτο το ελαχιστο που θα βγει θα χασει μεγαλο μερος της μονωσης. Αυτο που λεω συμβαινει και σε φιλο, οχι μονο σε εμενα

• Super Moderators
Δημοσ.

ah δεν είπες κάτι πριν για μουσική :o

πάντως βρίσκω κάπως υπερβολική την τιμή...

Δημοσ.

είναι και θέμα αυτιου..μερικους δεν τους βολεύουν για κανένα λογό.

εγώ ειμαι λάτρης των in-ear έχοντας εμπειρία απο κάπια τις JBL 68 ευρώ μια χάρα τα ακουστικάκια!

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι αυτό που όλοι αναφέρουν, δλδ τα 80 ευρώ είναι way too much για καθημερινή έντονη χρήση.

Για το σπίτι ναι, τα δίνω.

Δημοσ.

Μα ρε παιδια οποιος δεν θελει καλυτερη ποιοτητα ηχου, μπορει καλλιστα να παρει τα μαμισια του iPhone με 22 ευρω..

Εχουν μικροφωνο , play/pause και κανουν κ forward/rewind..

Σε οποιον δεν του αρκει η μετρια ποιοτητα ηχου των μαμισιων, τα σκαει και αγοραζει τα in ear..

Δημοσ.

After months of delay, Apple's In-Ear headphones have started arriving to customers. Here are some early first impressions of the $79 headphones:

Gizmodo - "After a history of offering lackluster earbuds, Apple has come through with a product that sounds really good and is reasonably priced, all things considered. The balanced sound and dual drivers makes all the difference in the quality factor."

Engadget - "Imagine our surprise, then, at the discovery that they not only sound really, really good (warm lows and crisp highs, a distinct lack of that modern, pushy mid-range), but they do work with the iPhone (the 3G we've got here, at least). "

CNet - "They don't quite have the crisp, high frequency detail of the Etymotic HF2 headphones I had at my desk, but they blow away Apple's stock earbuds (not too difficult a feat) with a buttery low end and pleasant mids and highs."

@ macrumors.

Δημοσ.
Μα ρε παιδια οποιος δεν θελει καλυτερη ποιοτητα ηχου, μπορει καλλιστα να παρει τα μαμισια του iPhone με 22 ευρω..

Εχουν μικροφωνο , play/pause και κανουν κ forward/rewind..

Σε οποιον δεν του αρκει η μετρια ποιοτητα ηχου των μαμισιων, τα σκαει και αγοραζει τα in ear..

Από που αυτό?Rainbow?

Δημοσ.

Και από Vodafon shops. Για παράδειγμα, σε αυτό στη Νίκαια που δουλεύει ένας φίλος μου, πριν από λίγο καιρό που είχα περάσει τα είχαν διαθέσιμα (τα απλά, σαν αυτά που έχει το iPhone από μόνο του, όχι τα νέα in-ear).

Δημοσ.

Πάντως παιδιά επειδή είμαι ηχολήπτης και χρόνια το ψάχνω, έχω καταλήξει εδώ και εναν χρόνο στα απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ creative 630 (τα έθαβα τα creative γενικώς αλλά αυτά τα in ear ακουστικά είναι απλά άπιαστα για την τιμή τους) τα οποία και παίρνω όποτε θέλω από ebay με 10 ευρω, εδώ τα πουλάνε 40 οι έξυπνοι..

Ειδα λοιπόν ότι βγήκε καινουριο μοντέλο creative 630i (το i για το iphone)!!! Είναι λέει το ίδιο ακριβώς μοντέλο, απλά έχει και μικρόφωνο για το iphone..

εγώ προσωπικά αυτά θα παραγγείλω, ο ήχος ειναι απλά τέλειος, η ηχομόνωση άψογη χωρίς να σε κουφαίνει και έχει αληθινότατα μπάσα και μεσαία και ψηλές. Ειδα οτι εχουν 50 ευρώ.. θα το ψάξω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...