S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω εννοεί πως απλά ακούγεται μουσική, δεν δουλεύει το control panel.
NiCk_ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω εννοεί πως απλά ακούγεται μουσική, δεν δουλεύει το control panel. Ρε παιδιά, το έχουμε ξαναπεί .. Λειτουργεί το μεσαίο κουμπάκι για pause, next/previous track, το μικρόφωνο και ο ήχος .. Το ΜΟΝΟ που δεν δουλεύει είναι τα κουμπιά για την ένταση του ήχου ...
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ενθαρρυντικα τα σχολια, μιλανε για πολυ καλη ποιοτητα ηχου.. Το θεμα ειναι οτι το review γραφει οτι δεν δουλευει το remote.. Regular playback is a charm, and we had no problem making and receiving calls with the buds and attached mic -- though strangely the remote doesn't seem operable on the phone, thus deflating our excitement ever-so-slightly Τι εννοει αραγε με αυτο? Δεν δουλευει απλα το volume up/down ή δεν δουλευει ουτε το stop/pause? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 09 : 01 : 40----- Και απανταω μονος μου στον εαυτο μου: http://support.apple.com/kb/HT3310 Mic and Center button supported; volume (+/-) buttons are not supported Αρα δουλευει μια χαρα το play/pause και answer/end call! Αντε να ερθουν Ελλαδα..
kebinB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 κάνεται θέμα για πράγματα που τουλάχιστον πιστεύω ενοχλουν λίγω τον καθένα. εδώ οποιως θα τα πάρει θα σκάσει 80ευρώ και δεν θα τα σκάσει για αν θα μπορει να χαμηλώνει τον ηχο αλλα για την ιδια την ποιοτητα ηχου. μακάρι να είναι η ποιοτητα ισάξια με τα λευτά που θα πεσουν!
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Nαι οκ, αλλά όταν υπάρχει ένα εν γένει πρόβλημα της συσκευής, ήτοι η μη δυνατότητα αλλαγής τραγουδιού με απλό τρόπο κτλ, περιμένω τα ακουστικά να δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Είπαμε, super τα Apple, αλλά ας μην είμαστε και αόμματοι.
Freakster Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Kevin, αν δεν μπορώ να χαμηλώσω τον ήχο, υπάρχουν και άλλα in ear ακουστικά που μπορώ να πάρω.. Εκεί είναι το θέμα για εμένα.
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 S2Katana, με το κεντρικο κουμπι το play/pause (οχι το volume up/down) μπορεις να αλλαξεις και τραγουδι αν κανεις διπλο κλικ..
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 S2Katana, με το κεντρικο κουμπι το play/pause (οχι το volume up/down) μπορεις να αλλαξεις και τραγουδι αν κανεις διπλο κλικ.. Ναι οκς, το έχω ανακαλύψει αυτό, απλά η βασική λογική είναι να μην ψάχνω το κεντρικό κουμπί στην στενή τσέπη, ενώ με πιέζουν 20 άτομα στο μετρό, χαχα. ...εκτός αν εννοείτε πάνω στα ακουστικά, οπότε πάω πάσο.
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ναι οκς, το έχω ανακαλύψει αυτό, απλά η βασική λογική είναι να μην ψάχνω το κεντρικό κουμπί στην στενή τσέπη, ενώ με πιέζουν 20 άτομα στο μετρό, χαχα. Ε ποσο πιο ευκολα? Μιλωντας?? Το κεντρικο κουμπι των ακουστικων του iPhone ή των καινουριων που κανουν και για το touch εννοω.. Οχι το home button του touch.. Ειναι πολυ ευκολο, δεν ψαχνεις σε καμμια τσεπη, αλλα πατας ενα κουμπι που βρισκεται στο υψος των ωμων σου! edit: με προλαβες!
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ναι εντάξει, το σκέφτηκα μετά στο edit. Απλά σκέφτομαι ότι 80 ευρώ είναι πολλά για κάτι που ταλαιπωρείται πααααάρα πολύ στα ΜΜΜ.Τι λέτε?
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Για μένα αυτά τα ακουστικά είναι μονόδρομος. Δεν μπορώ πάνω από 15 λεπτά με τα παλιά, αλλά 80ε δεν δίνω. Είναι τρελοί οι τύποι.
kpartsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι όλοι θα καταλήξουμε να πληρώσουμε την 80άρα..... Με βαριά καρδιά βέβαια
NiCk_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 80 ευρώ για να αποφύγω την όλη φασαρία του λεοφωρείου ??? Sign me up !
kpartsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 80 ευρώ για να αποφύγω την όλη φασαρία του λεοφωρείου ??? Sign me up ! Όντως. Διαβάζω ότι η μόνωση από τους περιβαλλοντικούς ήχους είναι εξαιρετική!!!! Θα το δούμε σύντομα στο e-shop γύρω στα 85 ευρώ Έτσι μου ψιθύρισαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα