Προς το περιεχόμενο

Apple In-Ear Headphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισαν να γίνοντε διαθέσιμα επιτέλους από την Apple ! Ποιός θα τα αγοράσει ??? Προσωπικά το σκέφτομαι σαν χριστουγεννιάτικο δώρο για το iPhone μου :-D Ήθελα εδώ και καιρό νέα headphones, και αν διαβάσω καλά reviews θα τα πάρω ... Δυστυχώς τα volume controls δεν υποστηρίζοντε από τα iPhones, αλλά δεν με ενοχλεί τόσο ..

ipod2008-1.png

"Mic and Center button supported; volume (+/-) buttons are not supported"

http://support.apple.com/kb/HT3310

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ψηνόμουν πολύ τώρα που θα πάω ΝΥ να τα τσιμπήσω αλλά μαλακία που δε δουλεύει το volume θα το ξανασκεφθώ αν είναι. Το θέμα είναι να διαβάσουμε και κανένα review για την ποιότητα ήχου.

Δημοσ.
Το θέμα είναι να διαβάσουμε και κανένα review για την ποιότητα ήχου.

Thumbs up!

Το πιο βασικό κομμάτι σε ένα ζευγάρι ακουστικά είναι ο ήχος τους ή το design?

Συζήτηση γίνεται εδώ.

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι πλήρως συμβατά μόνο με ipod nano 4g, ipod classic και ipod touch 2g. Στο iphone λέγεται ότι δεν θα λειτουργεί η ρύθμιση της έντασης ήχου γιατί λείπει η τέταρτη επαφή στην υποδοχή του 3.5 mm jack. Πάντως το άσχημο είναι ότι τα 79 δολ. της Αμερικής έγιναν στην Ευρώπη 79 ευρώ.... Έλεος!!!!! :mad: :shock:

Πάντως σκέφτομαι να τα αγοράσω.... :-)

Δημοσ.
Εγώ ψηνόμουν πολύ τώρα που θα πάω ΝΥ να τα τσιμπήσω αλλά μαλακία που δε δουλεύει το volume θα το ξανασκεφθώ αν είναι. Το θέμα είναι να διαβάσουμε και κανένα review για την ποιότητα ήχου.

Είναι λίγο παράξενο που δεν δουλεύουν τα volume controls, αλλά αφού δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος ..

Το πιο βασικό κομμάτι σε ένα ζευγάρι ακουστικά είναι ο ήχος τους ή το design?

Κοίταξε ... Αν συμπεριλάβουμε στο design το κουμπάκι με το pause, next/previous track και το built-in μικρόφωνο τότε το design γίνεται αρκετά σημαντικό ... Όμως αυτά τα βρίσκεις και στα standard headphones που έρχοντε με τα iPhones ..

Γι'αυτό στην περίπτωση μου είναι ο ήχος .. Ελπίζω η Apple να τα καταφέρει επιτέλους ( ήχος + design ) ..

Στο iphone λέγεται ότι δεν θα λειτουργεί η ρύθμιση της έντασης ήχου γιατί λείπει η τέταρτη επαφή στην υποδοχή του 3.5 mm jack

Δεν λειτουργούν τα volume controls .. Λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα όμως ( center button, sound, mic )

Δημοσ.
Δυστυχώς είναι πλήρως συμβατά μόνο με ipod nano 4g, ipod classic και ipod touch 2g. Στο iphone λέγεται ότι δεν θα λειτουργεί η ρύθμιση της έντασης ήχου γιατί λείπει η τέταρτη επαφή στην υποδοχή του 3.5 mm jack. Πάντως το άσχημο είναι ότι τα 79 δολ. της Αμερικής έγιναν στην Ευρώπη 79 ευρώ.... Έλεος!!!!! :mad: :shock:

Πάντως σκέφτομαι να τα αγοράσω.... :-)

Εμενα δεν με ενοχλει που λειπει η ρυθμιση της εντασης..

Απλα θελω καποια πιο ποιοτικα ακουστικα με μικροφωνο (και κουμπι για play/pause) απο τα μαμισια του iPhone.

Αυτα πληρουν οτι θελω.

Για την τιμη, εγω προσωπικα την βρισκω νορμαλ σε σχεση με Αμερικη..

Στην Αμερικη κοστιζουν 79 δολλαρια χωρις φορο, δηλαδη 62 ευρω χωρις φορο.

Στην Ευρωπη κοστιζουν 79 ευρω με φορο, δηλαδη 65 ευρω χωρις φορο.

Τα δινει δηλαδη η apple με παρομοια τιμη κ στην Ευρωπη. Απλα στην Ευρωπη υπαρχει κ το φπα που τσιμπαει το καθε κρατος!(δεν φταιει για αυτο η apple)

Δημοσ.
Τα δινει δηλαδη η apple με παρομοια τιμη κ στην Ευρωπη. Απλα στην Ευρωπη υπαρχει κ το φπα που τσιμπαει το καθε κρατος!(δεν φταιει για αυτο η apple)

EBAY ! Δυστυχώς όμως ανέβηκε το δολάριο τελευταία :-( Πριν 5-6 μήνες ήταν παράδεισος ! :-D

Δημοσ.

Πάντως καιρός ήταν. Με τα άλλα ακουστικά πονάνε τα αφτιά μου και δεν έχω άλλο τα ακουστικά των sony ericsson

Δημοσ.
Xμ, εμένα με νοιάζει να μπορώ να αυξομειώνω τον ήχο.

Στο ipod touch παίζει, οπότε είσαι καλυμένος. Κρίμα για τους κατόχους iphone..

Δημοσ.

Apple In-Ear Headphones hands-on, ears-on, and impressions

by Joshua Topolsky, posted Dec 4th 2008 at 11:48AM

apple_buds.jpg

We've been wanting to get some extended face time with Apple's In-Ear Headphones (yes, that's the product name) ever since we spied them at the company's Fall "Let's Rock" event. Of course, they didn't exactly hit the scene on time, and we were starting to get suspicious. Tack on the rumor they wouldn't be compatible with iPhones, and we felt downright indignant. Imagine our surprise, then, at the discovery that they not only sound really, really good (warm lows and crisp highs, a distinct lack of that modern, pushy mid-range), but they do work with the iPhone (the 3G we've got here, at least). Regular playback is a charm, and we had no problem making and receiving calls with the buds and attached mic -- though strangely the remote doesn't seem operable on the phone, thus deflating our excitement ever-so-slightly. Regardless, the sound quality is pretty boss for the price (besting other, more expensive models we've checked out), and they're a huge step up from Apple's previous offerings. Check out some looks at the beauties in the gallery below.

engadget

Τι εννοεί ότι παίζουν με το iphone..? Μήπως λειτουργούν τελικά τα κουμπιά έντασης ήχου; Αν ναι είναι μονόδρομος!

Edit: Στα comments βλέπω πως μάλλον τζάμπα χάρηκα.. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...