RayAllen_20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια καλησπερα !!! Εδω και 2 μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το pc μου οταν τρεχω οποιοδηποτε παιχνιδι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα η οθονη παγωνει και πεταει κατι περιεργα χρωματα και το pc κανει restart μονο του αλλα οταν γινετε το restart δεν κανει τον κλασικο ηχο Beep που σημαινει πως ολα ειναι οκ αλλα ενα beep μια πολυ μικρη παυση και μετα 3 συνεχομενα. Οποτε δεν ανοιγει καν το pc . Πρεπει να το κλεισω τελειως να το αφησω κανα 5λεπτο και μετα να το ξανανοιξω!! Επισης προσεξα οτι οταν συμβαινει αυτο η θερμοτητα που βγαινει απο το κουτι ειναι τεραστια εννοω πολυ μεγαλυτερη απο την κανονικη !!! Επαναλαμβανω πως αυτο συμβαινει μονο με τα games Τι λετε να φταει ? Παντως τσεκαρα να δω μηπως φταινε οι drivers της καρτας γραφικων τους οποιους εκανα και update αλλα τιποτα Ευχαριστω προκατοβολικα για οποιες απαντησεις !!!
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πιστεύω πως φταίνε οι θερμοκρασίες Βάλε κάποιο σχετικό πρόγραμμα για Monitoring των θερμοκρασιών (everest, hardware monitor) και παρακολούθησέ τες για να δεις αν είναι η κάρτα γραφικών ή ο επεξεργαστής. Μετά τσεκάρεις για το ανεμιστήρι του αντίστοιχου part (καθάρισμα, αλλαγή ή ό,τι χρειάζεται).
Nikolis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η ακολουθία των ήχων είναι διαγνωστική λειτουργία και σου δείχνει το πρόβλημα. Ανάλογα δηλαδή με τον αριθμό των beep και το εάν είναι μεγάλης ή μικρής διάρκειας σου υποδηλώνει το hardware που παρουσιάζει πρόβλημα. Το manual της μητρικής σου γράφει αναλυτικά.
StaPas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 100% ειναι πρόβλημα θερμοκρασιας. Δες μηπως κάηκε το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών. Επίσης αν ο επεξεργαστής σου εχει την μαμίσια ψύκτρα αλλαξε την και βαλε μια καλύτερη!
RayAllen_20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια χιλια ευχαριστω απ οτι φενεται ειναι το cooleraki του επεξεργαστη !!! Καμια προταση για το πιο πρεπει να παρω !! Μεχρι 50Ε μπορω να τα δωσω αλλα εχω Midi Tower και απ οτι εχω δει οι καλες ψυκτρες ειναι μεγαλουτσικες!!
antonl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πες μας και τι επεξεργαστή (ή σε τι socket) έχεις. Αν δεν κάνει o/c δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι ιδιαίτερα ακριβό. Τι έπαθε το ανεμιστήρι του; Σταμάτησε τελείως; Δεν ήταν θέμα σκόνης;
RayAllen_20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πες μας και τι επεξεργαστή (ή σε τι socket) έχεις. Αν δεν κάνει o/c δεν είναι ανάγκη να πάρεις κάτι ιδιαίτερα ακριβό.Τι έπαθε το ανεμιστήρι του; Σταμάτησε τελείως; Δεν ήταν θέμα σκόνης; To Socket ειναι ΑΜ2 και ο επεξεργαστης AMD athlon 64 x2 6000+ . Βασικα για το ανεμιστηρακι ετρεξα καποιο παιχνιδι παλι και τσεκαρα θερμοκρασιες η θερμοκρασια της καρτας γραφικων ηταν φυσιολογικη 68-69 (2900ΧΤ) και το fan της δουλευε κανονικα αλλα προσεξα οτι το ανεμιστηρακι του cpu δεν δουλευε full εννοω οι στροφες του ηταν χαμηλες !!
j1m4kos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά τα παιχνίδια θέλουν μεγάλες απαιτήσεις και έτσι έχει υπερθέρμανση άρα μια καλύτερη ψύκτρα ή δοκίμασε να χαμιλώσεις λίγο τα γραφικά γιατί είναι επικίνδυνο για το PC.
StAkIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τα beeps που σου κάνει ο Η/Υ αναφέρονται σε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών σου. (Δηλαδή ένα μακρύ μπιπ και 3 σύντομα). Έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία στην κάρτα σου; Τι τροφοδοτικό έχεις;
RayAllen_20 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Τα beeps που σου κάνει ο Η/Υ αναφέρονται σε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών σου. (Δηλαδή ένα μακρύ μπιπ και 3 σύντομα). Έχεις συνδέσει σωστά την τροφοδοσία στην κάρτα σου; Τι τροφοδοτικό έχεις; Εχω ενα της Chieftec 620 W και εχω ελεγξει τα καλωδια ετσι κι αλλιως δεν το πολυ πειραζω το κουτι !! Αυτες ειναι οι θερμοκρασιες οταν ειναι σε full ισχυ το συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.