Προς το περιεχόμενο

Ο καλύτερος πάροχος στους Αγ. Ανάργυρους

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω πως ο τίτλος τα λέει όλα πρόσφατα φίλος μετακόμησε εκεί και θα ήθελε να ξέρει τι απο όλα να διαλέξει(προτιμάται σταθερότητα απο τιμή)

Δημοσ.

τελειως ακυρη η ερωτηση πες του φιλου σου.μπορει πχ καποιος να ειναι διπλα σοτ αστικο κεντρο και να παιζει σφαιρα και μπορει ο αλλος να ειναι 5 Km μακρια και να παιζει χαλια.επισης οι αγιοι αναργυροι περνουν απο αστικο κεντρο ηλιον ηδη.β.μπορεις να εχεις τον καλυτερο χαλκο μπορει να εχεις και τον χειροτερο χαλκο.

Δημοσ.

μην παει σε καμια ετερεια που ειναι με το ενα ποδι να κλησει.εγω πχ θα διαλεγα η forthnet η hol σαν απ οτις 2 πιο μνεγαλες .και η οτενετ πολυ καλυ αλλα I hate ote.και σκοπος ειναι να γλυτωσει το παγιο του οτε.μετα τον οτε οι περισοσοτεροι εχουν forthnet σε νουμερα αμα το παρουμε.τωρα αυτος αποφασιζει.δεν λεω κατι αλλο γιατι θα βγουν παλι οι ξεχασμενοι του insomnia να λενε οτι παιρνουμε ποσοστα και διαφημιζουμε.

Δημοσ.

η ΟΝ εχει κανει μεγαλο μπασιμο.. βασικα πρωοθει το triplePlay με το συστημα της τv.. δε ξερω εχω ακουσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για ΟΝ .. στην τελικη ειναι μη σου κατσει η στραβη.. forthnet παντως ειναι πιο εγγυηση..στατιστικως..

Δημοσ.

εγω μετα απο ενα χρονο με Forthnet την κανω χαλαρα για On εχει πολυ καλυτερο δικτυο απο Forth και πολυ καλυτερες υπηρεσιες (επιλογη fastpath για gamers και αλλες επιλογες ανναλογα το ποσο συγχρονιζεσε, επιλογη setting για την καλυτερη αποδοση της γραμμης σου , On rec( να βλεπεις εως 3 μερες πισω το προγραμμα, Foxlife etc). Εχει μα πολυ καλη προσφορα μεχρι την κυριακη με 19,90 το triple play μεχρι και τον Μαιο

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 01 : 24 : 32-----

και εγω νομιζα οτι μετα απο οτε και forthnet μετα ηταν η hol.

δεν εχεις αδικο, αλλα οπως ειπα για Ατιικη οχι για την ελλαδα ολοκληρη, η ON παιζει Αττικη μονο και ειναι δευτερη

Δημοσ.
ναι λογικο να σου δινουν fast αφου σε κλειδωνουν με margin 9 η 8 dhladh πιο χαμηλα σε ταχυτητα.

δεν εχει τοσο μεγαλη σχεση το margin 8-9, σχεδον ολοι οι παροχοι και ο Οτε τοσο margin εχουν αλλα λιγοι σου το παρεχουν , μονο η Forthnet παιζει με 6,5-7

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...