tpctsu2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή ταξιδεύω συχνά και έχω μαζί μου έναν εξωτερικό δίσκο με portable εφαρμογές ώστε να κάνω την δουλειά μου από μακριά. Έχω όμως μία δυσκολία με τα emails από το outlook. Μπαίνω και τα διαβάζω μέσω Outlook WebAccess, αλλά είναι πολύ δύσκολο στην χρήση του και δεν με βοηθά καθόλου. Θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν υπάρχει portable outlook ώστε να δουλεύω κανονικά? Αλλά θέλω να μπορώ να κάνω συγχρονισμό αρχείων ώστε να ενημερώνονται και τα 2 outlook. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
papahlamidas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε το outlook δεν είναι freeware και η MS δεν έχει βγάλει κάποια portable έκδοση Δοκίμασε εδώ τον Mozilla Thunderbird είναι εξαιρετικός και δουλεύει μια χαρά!
kfyros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μόνο με σκληρό δίσκο δεν κάνεις δουλειά. Χρειάζεται το Outlook να είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστή (δεν δουλεύει χωρίς εγκατάσταση) , όπως και όλοι οι mail clients που ξέρω (δεν τρέχουν ξερά εκτελώντας το exe αρχείο). Επίσης, επειδή προφανώς αναφέρεσαι σε εταιρικό email, οι διαχειριστές των mail θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει POP ή IMAP επικοινωνίες με τον mail server ώστε να μπορείς να συνδέσεις το Outlook ή οποιοδήποτε άλλο email client λογισμικό με τον λογαριασμό mail σου. Αυτές τις ρυθμίσεις θα πρέπει να σου τις πουν για να τις εισαγάγεις στον mail client που θα χρησιμοποιήσεις. Πιθανότατα να έχουν ενεργοποιήσει μόνο το webacess για απομακρυσμένη πρόσβαση , και το exchange connection όταν είσαι στο γραφείο. Αν ισχύει αυτό , δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τίποτα άλλο παρά μόνο το webaccess για απομακρυσμένη πρόσβαση στα email σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.