katerina_a_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παλιά πατώντας την ροδέλα του ποντικιού και κουνώντας τον ποντίκι προς τα κάτω μπορούσε να κινούνται κάθετα στις σελίδες του word και του firefox. Χωρίς να ξέρω γιατί, αυτό δεν συμβαίνει πλέον, ούτε κατάφερα να βρω την ρύθμιση. Ξέρει κανείς να μου πει?
papahlamidas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις κάποιο συγκεκριμένο ποντίκι? Εννοώ εάν είναι ασύρματο ή εάν έχει συγκεκριμένους drivers! Ίσως μια επαναφορά συστήματος να σε βοηθούσε!
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα της Microsoft. Δεν θέλω να κάνω επαναφορά διακινδυνεύοντας και άλλες αλλαγές. Ρύθμιση δεν υπάρχει?
kfyros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θα πας στο Control Panel και θα βρεις την επιλογή Mouse. Εκεί είναι όλες οι ρυθμίσεις που αφορούν το ποντίκι. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να χάλασε το ποντίκι (αν και το βρίσκω ιδιαίτερα απίθανο αυτό)...
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα οδήγησης από Microsoft Mouse and Keybord Drivers. Παρέχει επιπρόσθετες ρυθμίσεις για τα πονίκια της MS.
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Θα πας στο Control Panel και θα βρεις την επιλογή Mouse.Εκεί είναι όλες οι ρυθμίσεις που αφορούν το ποντίκι. Το έκανα και δουλεύει. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.