gtman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έχω σχεδιάσει ενα jpanel με διάφορα αντικείμενα μέσα (labels,buttons,ktl) το προβλημα μου ειναι οτι οταν πατάω preview για να δω το πρόγραμμα δεν μου τα εμφανίζει όλα! Δηλαδή μου δειχνει τα μισα και δεν εχει κανα scroll bar για να κατεβω παρακατω να δω και τα επομενα! Προσπάθησα να βάλω scroll bar αλλα δεν δουλευει...μήπως θα έπρεπε απο την αρχή να είχα κανει scrollpanel? Ευχαριστώ!
elis88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να βάλεις το panel σου σε ένα JScrollPane, με τον εξής τρόπο: > public Test extends JFrame { public Test() { JPanel panel = new JPanel(); JButton b = new JButton(10); panel.add(; ............... ............... JScrollPane pane = new JScrolPane(panel); add(pane, BorderLayout.CENTER); } } Αυτό είναι ένα παράδειγμα, δηλαδή βάζεις στο JScrollPane to panel σου. Και το JScrollPane το προσθέτεις στο JFrame. ΥΓ. Αν δεν σου δουλέψει... δείξε μία τον κώδικα.
GrandGamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω κάνεις add το JScrollPane και όχι το Panel άμα το κάνεις έτσι.
elis88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω κάνεις add το JScrollPane και όχι το Panel άμα το κάνεις έτσι. Σωστα....
gtman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδια...το βρηκα χθες,εβαλα το jpanel σε ενα καινούργιο scroll panel και δουλεψε, αν και εσεις ειπατε το αντίθετο, ειναι λάθος ετσι? Το scroll panel πρεπει απαραίτητα να περιέχει jpanel? Δεν μπορει απο μόνο του να δεχτεί swing controls? Thanks...
GrandGamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Όχι αυτό σου είπαμε, βάλε το panel σε ένα scroll pane.
elis88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδια...το βρηκα χθες,εβαλα το jpanel σε ενα καινούργιο scroll panel και δουλεψε, αν και εσεις ειπατε το αντίθετο, ειναι λάθος ετσι? Το scroll panel πρεπει απαραίτητα να περιέχει jpanel? Δεν μπορει απο μόνο του να δεχτεί swing controls? Thanks... Ότι δουλεύει σωστό είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.