micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει αν κάνεις δεξί κλικ και ιδιότητες στον κλειδωμένο από άλλο χρήστη φάκελο και όχι σε κάποιον που μπορείς να δεις έτσι κι αλλιώς. Όπως λέει και ο sekos, εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και μετά εντόπισε τον Documents And Settings φάκελο. Μέσα θα έχει τους χρήστες. Πήγαινε στον κλειδωμένο, μετά στα έγγραφά μου και όταν φτάσεις στον φάκελο που δεν σε αφήνει να ανοίξεις κάνε δεξί κλικ εκεί.
fe31h Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το ιδιο???!!?!!?!? ή μηπως λες εδω που παλι τζιφος?? -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 09 : 31 : 45----- Νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει αν κάνεις δεξί κλικ και ιδιότητες στον κλειδωμένο από άλλο χρήστη φάκελο και όχι σε κάποιον που μπορείς να δεις έτσι κι αλλιώς.Όπως λέει και ο sekos, εμφάνισε τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος και μετά εντόπισε τον Documents And Settings φάκελο. Μέσα θα έχει τους χρήστες. Πήγαινε στον κλειδωμένο, μετά στα έγγραφά μου και όταν φτάσεις στον φάκελο που δεν σε αφήνει να ανοίξεις κάνε δεξί κλικ εκεί. το ιδιο γινετε και σε αυτην την περιπτωση... δεν μπορουμε να βρουμε με τιποτα την καρτελα ασφαλεια.....
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν δοκιμάσεις την μεταφορά αρχείων κι ρυθμίσεων; Εναρξη-Όλα τα προγράμματα-Βοηθήματα-Εργαλεία συστήματος-Μεταφορά αρχείων και ρυθμίσεων και να μεταφέρεις τα έγγραφα από τον παλιό χρήστη στον νέο; Το είχα κάνει στο παρελθόν και μου τα μετέφερε όλα στον νέο χρήστη.
fe31h Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Συγνωμη βρε φιλαρακο... αυτο ειναι νομιζω για μεταφορα αρχειων μεταξυ δυο υπολογιστων και οχι χρηστων... σωστα?????
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Συγνωμη βρε φιλαρακο... αυτο ειναι νομιζω για μεταφορα αρχειων μεταξυ δυο υπολογιστων και οχι χρηστων... σωστα????? Και χρηστών είναι. Αρκεί να τρέξεις τον οδηγό μια φορά στον χρήστη που θέλεις να μεταφέρεις τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σαν παλιός υπολογιστής και στο νέο χρήστη σαν νέος υπολογιστής. Το είχα κάνει πριν κανά εξάμηνο έτσι, και μετέφερα αρχεία και ρυθμίσεις από έναν παλιό λογαριασμό με προβλήματα σε έναν νέο. Το πρόβλημα είναι ότι κάνοντας μια αναδρομή στο θέμα πρόσεξα μια έκφραση που μάλλον μου ξέφυγε την 1η φορά που διάβασα το θέμα. Αυτή είναι: "...και έσβησα το "προβλήματικό" λογαριασμό..." Αυτή πρέπει να είναι και η πηγή των προβλημάτων. Σόρυ fe31h. Αν το έβλεπα δεν θα ταλαιπωρούμασταν τόσο πολύ. Όταν έσβησες τον χρήστη δεν σου έβγαλε αυτό το πανελ; Έκανα μια δοκιμή δημιουργώντας νέο χρήστη και σβήνοντας τον. Όταν επέλεξα διαγραφή και διατήρηση των αρχείων μου είπε ότι θα μεταφέρει τα αρχεία σε έναν φάκελο στην επιφάνεια εργασίας. Εσένα δεν στο έβγαλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.