Προς το περιεχόμενο

Access denied....

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

Άνοιξα τον υπολογιστή, μου έβγαλε ένα σφάλμα (αφού είχα κάνει login) με ένα πρόγραμμα. Μετά έκανα άλλο acount το οποίο ήταν administrator, το "προβληματικό το έκανα limited...

Πήγα στο νέο acount -administrator- και έσβησα το "προβλήματικό" λογαριασμό που είχα πατώτας να διατηριθούν τα έγγραφα μου...

Όταν μπαίνω με το νέο acount - administrator- να δω τα αρχεία που είχα στο παλιό λογαριασμό μου βγάζει Access denied

Τι κάνουμε τώρα?? Τα αρχεία τα θέλω!!

Καμιά βοήθεια?

Ευχαριστώεκ των προτέρων...

Δημοσ.

Υποθέτω οτι έχεις Vista (αυθαίρετα)

Υποθέτω οτι το User name ειναι Administrator

Right Click>properties>security>advanced>owner > Administrator

Permissions >Edit>Administrator> Edit> Allow

OK OK OK OK...

Δημοσ.

Ή μπορείς να κατεβάσεις το WinBubbles για Vista.

Ίσως το καλύτερο free Tweaker για τα Vista.

Προσθέτει στο δεξί κλικ μενού μια επιλογή Take Ownership

ownershipcopymove10

Και έτσι ξεκλειδώνεις όποιον φάκελο θέλεις.

Δημοσ.

Οπα οπα... κατι δεν διυκρινησα, λαθος μου...

Το λειτουργικο που εχω ειναι windows xp media center edition...:-P και οχι βιστα..

Καμια ιδεα για xp???

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν παίζει σε media center αλλά δοκίμασε να κάνεις add τον user σου με full access rights, στην παρακάτω λίστα του καταλόγου που σ ενδιαφέρει (δεξί click στον κατάλογο -> properties):

accfx1.jpg

Δημοσ.

Εμ, αυτά τα λένε από την αρχή.

Πρέπει να διευκρινίζουμε για πιο λειτουργικό μιλάμε, ιδίως όταν πρόκειται για προβλήματα που σχετίζονται με αυτό και μόνο.

Οπότε δες τι σου λέει ο antonl.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν παίζει σε media center αλλά δοκίμασε να κάνεις add τον user σου με full access rights, στην παρακάτω λίστα του καταλόγου που σ ενδιαφέρει (δεξί click στον κατάλογο -> properties):

accfx1.jpg

Και πως ακριβως παμε σε αυτο το παταθυρακι??? Το ειχα κανει στα milenium στο σχολειο μου αλλα τωρα δεν βρισκω τον "δρομο"...:o

Δημοσ.

Και δια στόματος Microsoft

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ανάληψης κατοχής ενός

αρχείου ή φακέλου, στον οποίο δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση.

Εάν χρειάζεστε πρόσβαση σε ένα αρχείο ή φάκελο, στον οποίο δεν έχετε πρόσβαση

(δικαίωμα), πρέπει να αναλάβετε την κατοχή αυτού του αρχείου ή φακέλου, στην

οποία αντικαθιστάτε τα δικαιώματα ασφαλείας, ώστε να σας επιτρέπεται η

πρόσβαση.

Ανάληψη κατοχής φακέλου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό που έχει δικαιώματα διαχείρισης.

Για να αναλάβετε την κατοχή ενός φακέλου:

1. Κάντε κλικ με το δεξιό κουμπί του ποντικιού στο φάκελο, του οποίου θέλετε να αναλάβετε την κατοχή και κατόπιν κάντε κλικ στην εντολή Ιδιότητες (Properties).
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια (Security) και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK στο μήνυμα ασφαλείας (εάν εμφανίζεται).
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους (Advanced) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα Κάτοχος (Owner).
  4. Στη λίστα Όνομα (Name), κάντε κλικ στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε, στο στοιχείο Administrator εάν είστε συνδεδεμένοι ως διαχειριστές ή κάντε κλικ στην ομάδα Administrators. Εάν θέλετε να αναλάβετε την κατοχή των περιεχομένων αυτού του φακέλου, κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Αντικατάσταση κατόχου στα δευτερεύοντα κοντέινερ και αντικείμενα (Replace owner on subcontainers and objects).
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. Εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα, όπου όνομα φακέλου είναι το όνομα του φακέλου του οποίου θέλετε να αναλάβετε την κατοχή: Δεν έχετε το δικαίωμα ανάγνωσης των περιεχομένων του καταλόγου όνομα φακέλου. Θέλετε να αντικαταστήσετε τα δικαιώματα καταλόγου με τα δικαιώματα που σας εξασφαλίζουν πλήρη έλεγχο;
    Όλα τα δικαιώματα θα αντικατασταθούν αν πατήσετε το κουμπί "Ναι".

(You do not have permission to read the contents of directory folder name. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control?
    All permissions will be replaced if you press Yes.)
    Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes).
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK και στη συνέχεια εφαρμόστε πάλι τα δικαιώματα και τις ρυθμίσεις ασφαλείας που θέλετε για το φάκελο και τα περιεχόμενά του.

Οπότε κάπου εκεί πρέπει να είναι. Δεν βλέπω άλλον τρόπο να κάνεις ανάκτηση κυριότητας.

Δημοσ.

για να τρελανω και λιγο την microsoft οριστε 70584040el4.th.jpg

εφτιαξα ενα νεο χρηστη με ολα τα δικαιωματα οπως παντα και δεν υπαρχει η καρτελα ασφαλεια...(ειμαι με Νικος μεσα και ψαχνω στο cdf...

Εγω πρεπει να τρελαθω τωρα???

Δουλευω τωρα σε windows xp pro που δεν εχω κανενα προβλημα, ο φιλος μου το εχει το προβλημα ο οποιος εχει τα media center εχει το ιδιο "προβλημα", δεν υπαρχει καρτελα ασφαλεια ή Security... και ειναι γνησια τα windows...!

Καμια ιδεα??? σε εσας υπαρχει αυτη η καρτελα??<ασφαλεια>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...