teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 απλά εγώ δε θέλω να γίνω επιστήμονας, δε το έχω, δεν είμαι τόσο έξυπνος τι να κάνουμε Α μα τι λέω, μάλλον και εσύ έτσι θα περνάς τα μαθήματα σου, έ; Αυτό από πού προκύπτει; Γιατί αν κάνεις τέτοιου είδους προσωπική επίθεση και δεν έχεις κάπου να τη στηρίξεις, δε λέμε απλά ότι δεν είσαι "τόσο έξυπνος". Λέμε ότι είσαι epic βλάκας. Κι αν όντως δεν έχεις τέτοια στοιχεία, τότε άσε τις @@ρολογίες και άσε εμάς που είμαστε τόσο έξυπνοι, να γίνουμε επιστήμονες χωρίς να μας πρήζεις.
nitro912gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό από πού προκύπτει; Γιατί αν κάνεις τέτοιου είδους προσωπική επίθεση και δεν έχεις κάπου να τη στηρίξεις, δε λέμε απλά ότι δεν είσαι "τόσο έξυπνος". Λέμε ότι είσαι epic βλάκας. Κι αν όντως δεν έχεις τέτοια στοιχεία, τότε άσε τις @@ρολογίες και άσε εμάς που είμαστε τόσο έξυπνοι, να γίνουμε επιστήμονες χωρίς να μας πρήζεις. Κοίτα μινάρα αν δεν έχεις κάτι να πεις σοβαρό μπορείς να πας να γράψεις τίποτα άλλο αλλού, όχι στο θέμα που άνοιξα για κάποιον λόγο. Μέχρι τώρα δεν έχεις πει και τίποτα που να φτάνει στο επιστημονικό σου επίπεδο...
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα μινάρα αν δεν έχεις κάτι να πεις σοβαρό μπορείς να πας να γράψεις τίποτα άλλο αλλού, όχι στο θέμα που άνοιξα για κάποιον λόγο. Μέχρι τώρα δεν έχεις πει και τίποτα που να φτάνει στο επιστημονικό σου επίπεδο... Πρώτον, δε νομίζω να "έχω" την ιδιότητα του μινάρα. Αλλά επιφυλάσσομαι, διότι δεν ξέρω (ακόμα) σε ποιες ακριβώς περιπτώσεις χρησιμοποιείται. Δεύτερον, δεν είσαι αρμόδιος να μου πεις τι και πού θα γράφω. Τρίτον, αν συνηθίζεις να γράφεις αβάσιμες ανοησίες, προπονήσου στο να συνηθίζεις να ακούς και τις αντιδράσεις - θα σου κάνει καλό. Τέταρτον, το επιστημονικό μου επίπεδο το χρησιμοποιώ μια χαρά όταν το χρειάζομαι και όχι για να κάνω επίδειξη σε κάποιο thread κάποιου forum.
nitro912gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 την ειρωνεία και το "facepalm" μια χαρά την κάνεις επίδειξη όμως έ; Αφού είσαι τόσο μεγάλο μυαλό γιατί δε διαβάζεις αυτό που έγραψα μερικά πόστ πριν (ναι το σεντόνι λέω) να μου αντικρούσεις όλα αυτά που λέω; Για δείξε μου την εξυπνάδα σου που τόσο πολύ θαυμάζω όταν κοιτάζω από χαμηλά σαν epic βλάκας που λες ότι είμαι...
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Χαλαρώστε. Και 'συ τέο, μη τον τσιγκλάς, αφού τον βλέπεις.
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 την ειρωνεία και το "facepalm" μια χαρά την κάνεις επίδειξη όμως έ; Αφού είσαι τόσο μεγάλο μυαλό γιατί δε διαβάζεις αυτό που έγραψα μερικά πόστ πριν (ναι το σεντόνι λέω) να μου αντικρούσεις όλα αυτά που λέω; Για δείξε μου την εξυπνάδα σου που τόσο πολύ θαυμάζω όταν κοιτάζω από χαμηλά σαν epic βλάκας που λες ότι είμαι... Το facepalm ήταν επίδειξη της απελπισίας που μου προκαλεί αυτή η τραγική προσπάθειά σου να μειώσεις με γενικόλογα τους σπουδαστές των δημόσιων ιδρυμάτων, μήπως καταφέρεις και νιώσεις καλύτερα. Στα υπόλοιπα δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω. Το minimum επίπεδο στο οποίο μπορώ να πέσω είναι πάνω από το επίπεδο αυτών που γράφεις. Συνέχισε να κοιτάς από χαμηλά.
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτή τη στιγμή είχα ένα flashback με ένα ban που πέρασε ξυστά απο το κεφάλι μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 2 θύματα είχε μέχρι στιγμής το topic
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν και συμφωνω στα περισσοτερα με τον, banned πια , nitro912gr θελω μονο να πω κατι. Μαλλον κανεις , απο οτι εχω δει και σε αλλα posts, δεν εχει καταλαβει τι σημαινει καταληψη και ποσο σημαντικη ειναι η υπαρξη της.
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά το θέμα δεν είναι αν υπάρχει ΑΕΙ γραφιστικής ή όχι, αλλά η αναγνώριση γενικότερα. Εντάξει σίγουρα η κατάσταση στα ΑΕΙ δεν είναι καλή αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα ΚΕΣ τα πλησιάζουν έστω και ελάχιστα. Εγώ θα πρότεινα σε αυτά τα παιδιά που πάνε και δίνουν τα λεφτά του πατέρα τους σε αυτές τις χαμηλού επιπέδου και ανούσιες σχολές να τα επενδύσουν κάπου αλλού και να κάνουν τίποτα άλλο στην ζωή τους. Δεν χρειάζεται να σπουδάσουν όλοι, αν δεν τα παίρνει κάποιος τα γράμματα και ήταν μαθητής του 8 δεν χρειάζεται να πάει να "σπουδάζει" σε αυτές τις "σχολές" και μετά να ζητάει και ίσα δικαιώματα με τους άλλους. Βέβαια για την συγκεκριμένη περίπτωση που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε ΑΕΙ δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Μπορεί και να έχει δίκιο ο nitro αλλά δεν ξέρω. Αλλά γενικά αυτή η απαίτηση αυτών των σπουδαστών να φτάσουν κάπου που δεν αξίζουν καταπατώντας δικαιώματα άλλων δεν είναι ότι καλύτερο. Προσωπικά είμαι υπέρ της αξιολόγησης των ιδρυμάτων. Ας τους δώσουν και πτυχίο να ησυχάσουμε, αλλά αν αυτά τα ιδρύματα αξιολογηθούν θα πιάσουν πάτο οπότε το πτυχίο τους θα είναι για πέταμα. Από την άλλη τα πτυχία του εξωτερικού θα γίνουν ξαφνικά ανώτερα οπότε και των ελληνικών ΑΕι για πέταμα θα καταντήσουν... Σε ένα τέτοιο εκπαιδευτικό σύστημα τελικά η εφαρμογή της αξιολόγησης σε συνδυασμό με την αναγνώριση κάθε πτυχίου θα καθιστούσε τα ελληνικά πτυχία για πέταμα.
Garnele Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το αν τα παίρνει κάποιος τα γράμματα με το αν ήταν μαθητής του 8 δεν έχει και μεγάλη σχέση όμως έτσι; Ούτε τα δικαιώματα σου καταπατούν, ούτε τις δουλειές σου κλέβουν, ούτε τον άντρα. Μη λέμε ό,τι μαλακία μας κατέβει (πάλι)
dark_banishing Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Για να βγάλεις 8 πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο.
zazik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά τι να σας πώ ... κάνω MA Marketing with Advertising σε γνωστό αθηναικο κολλέγιο και τα πάντα έρχοντε απο το London Metropolitan. Έχω 3 καθηγητές . Η μία είναι λίγο γτπ. Οι άλλοι δύο , είναι και οι δύο καθηγητές της ΑΣΟΕΕ και απο τους κορυφαίους Μαρκετίστες στην αγορά... Είμαι πάααααρα πολύ ευχαριστημένος απο τους καθηγητές μου σε σημείο που συνεργάζομαι με αυτους. Απο το κολέγιο , όχι και τόσο το ομολογώ , αν και όλα έρχονται απο Λονδίνο. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η αναγνώριση , δεν ξέρω τι παίζει με μισθολογία στο μεταπτυχιακό , αλλά το ΤΙ έχω μάθει απο τους δύο αυτους καθηγητάρες και γνωστά ονόματα στον χώρο...μιλάμε για εμπειρία χρόνων στην πιάτσα... Και τα καλύτερα μαθήματα φυσικά τα κάνουμε στα διαλείματα , όταν συζητάμε ! Αυτό μπορεί να το προσφέρει ένα ΤΕΙ / ΑΕΙ ? Διοτι σπούδασα BSC στην Αγγλία και αυτό το είχε το πανεπιστήμιο ( i.e great teaching και επαφή με τον προφέσορα) , και την διαφορά την ξέρω! όπως λοιπόν τα ΑΕΙ θα δώσουνε διπλωμα στον κάθε άσχετο που έδωσε με σκονάκι/παράταξη / πήρε πίπες , έτσι και το κολλέγιο ΙΣΩΣ να δώωσει απλά στο πλουσιοκωλόπεδο που τα σκάει και πουλάει και μούρη. Ενα και το αυτό είναι , το θέμα είναι όταν και οι δύο βγούνε στην πιάτσα ποιος θα ανταπεξέλθει καλύτερα..... ..Τα πτυχία σήμερα σου εξασφαλίζουνε συνεντευξη , άντε και μια πρόσληψη , όχι σταδιοδρομία....... Θα δει ο εργοδότης ποιος είσαι στην πράξη , που μετράει η ουσία και το αποτέλεσμα...!!
afentiko7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τυχαίνει να ξέρω αρκετούς γραφιστες. Αρκετοί δουλεύουν βάρδιες 4ωρα που σημαίνει ότι μια βδομάδα είσαι 2-6 το μεσημέρι, την άλλη την ίδια ώρα τα ξημερώματα, αλλοι δουλεύουν 8ωρα με βασικό. Το κακό σε αυτούς είναι πως δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις junior, senior και λοιπα κουραφέξαλα οπότε θα παίρνει ο ένας κανά διχίλιαρο και οι υπόλοιποι αυτά που ανέφερα. Το αν τα παίρνει κάποιος τα γράμματα με το αν ήταν μαθητής του 8 δεν έχει και μεγάλη σχέση όμως έτσι; Για κάντο πιο λιανά αυτό. Πάντως συμφωνώ πως τα ελληνικά ιδρύματα είναι γτπ (όπως και όλα σε αυτή τη χώρα). Οι καλοί και self study να κάναν θα ξεχώριζαν. Το θέμα είναι τι γίνεται με την πλέμπα.
Garnele Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ότι ο νοητικός εξοπλισμός με τον οποίο μας εφοδίασε ο καλός θεούλης δεν έχει σχέση με το 8 που πήρε κάποιος στον έλεγχο ή στις πανελλήνιες, κοινώς το 8 ή το χι 8 δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα παίρνει ο καθένας τα γράμματα. Να το λιανίσω κι άλλο ή σου είναι κατανοητό πλέον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.