rem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα θελω να στησω ενα ασυρματο δικτυο.εχω λοιπον ενα access point D-Link 2100.εκανα ολες τις ρυθμισεις μια χαρα.το βλεπω απο τον server μεσω καλωδιου.εχω λοιπον αλλα 3 μηχανηματα με ασυρματες καρτες Linksys WUSB54GSC.Εστησα λοιπον και τις 3 καρτες και στα 3 μηχανηματα.βλεπουν και αυτες το Access Point αλλα δεν το κανουν ping!!εχω ενεργοποιησει κανονικα το sharing και στα 4 μηχανηματα(3 clients,1 server),τι αλλο να κανω?γιατι δεν κανω ping απο κανενα απο τα 3 μηχανηματα στο access point ενω στο access point φαινονται οτι ειναι συνδεμενα τα 3 clients(απο το statistics του access point το βλεπω).τι αλλο πρεπει να κανω για να εχω και το sharing και να τα βλεπω ολα?
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ip's εχουν παρει ολα τις σωστες και εχουν to σωστο gateway.δοκιμασε στην αρχη χωρις να κλειδωσεις το δικτυο και μετα κλειδωσε το.
rem Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τελικα βρηκα τι συνεβει.Οι ασυρματες καρτες της Linksys(usb) δεν επαιζαν με το προγραμμα τους που ερχεται μαζι με το cd τους.ο μοος τροπος για να μου δουλεψει ηταν να παιξω με το μαμισιο wireless των xp.δουλευει μια χαρα τωρα.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δεν χανεις και τιποτα με το μαμισιο.απλα αν θες το αλλο δοκιμασε με πιο νεους drivers μπας και παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.