Προς το περιεχόμενο

FIrefox problem!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες έκλεισα τον firefox 3 και από βιασύνη εκεί που ρωτάει αν θες να κάνεις αποθήκευση και έξοδο, έξοδο και ακύρωση πάτησα το πρώτο και τικάρισα την επιλογή να μην ξαναρωτηθώ!Που πρέπει να πάω στις επιλογές ώστε να με ρωτάει κάθε φορά τι θέλω να κάνω!!!

-----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 02 : 57 : 33-----

Δεν ξέρει κανείς?

Υ.Γ: Αν είναι σε λάθος μέρος να μεταφερθεί!!!

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 12 : 14 : 34-----

Ούτε ένας δεν ξέρει???

Δημοσ.
Τις προάλλες έκλεισα τον firefox 3 και από βιασύνη εκεί που ρωτάει αν θες να κάνεις αποθήκευση και έξοδο, έξοδο και ακύρωση πάτησα το πρώτο και τικάρισα την επιλογή να μην ξαναρωτηθώ!Που πρέπει να πάω στις επιλογές ώστε να με ρωτάει κάθε φορά τι θέλω να κάνω!!!

Δεν ξέρει κανείς?

Υ.Γ: Αν είναι σε λάθος μέρος να μεταφερθεί!!!

Ούτε ένας δεν ξέρει???

1 λυση:

Γραψε: about:config

Μετα στο Filter γραψε: browser.tabs.warnOnClose και επελεξε το να ειναι true(που φυσικα θα ειναι false).

Αμα θες γραψε στο Filter και: browser.warnOnQuit και επελεξε το να ειναι true και αυτο(που μαλλον θα ειναι ηδη).

2 λυση:

Tools->Options->Tabs-> Και επελεξε να ειναι τσεκαρισμενα τα 2 Warn me.

Δημοσ.
Δεν θα το πιστέψετε και τα 2 είναι τσεκαρισμένα και τα 2 που ανέφερε ο Krokodilos είναι true και ακόμα τα ίδια

Ξετσεκαρισε τα.

Κανε restart.

Ξανατσεκαρισε τα.

Και ξαναελεγξε τις ρυθμισεις στο about:config που ανεφερα. Ειναι και τα 2 true?

Επισης ποιον Firefox εχεις? Καποιες beta εκδοσεις ειχαν αυτο το προβλημα. Ελπιζω να εχεις την 3.0.4 ε?

Δημοσ.
Τα ξετσεκάρισα και έκανα resart(την εφαρμογή εννοείς όχι τον υπολογιστή?) τα ίδια!!!ΚΑι ναι έχω την 3.0.4!

Τρέλα πραγματα.:whistle:

Τι επιλογη εχεις στο παρακατω?

Tools->Options->MAIN-> When Firefox Starts

Βαλε Show my homepage ή Show a Blank page και ξαναδοκιμασε μια απο τις 2 λυσεις που δωθηκαν.

Αν εχεις ηδη Show my homepage ή Show a Blank page τοτε τι να πω, δεν ξερω.:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...