alfas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα που άνοιξα το pc ανα ταχτά χρονικά διαστήματα ξεκινάει να παίζει ένας ήχος που είναι στα κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα δεν ξέρω τι... Μου μοιάζει σα να είναι διαφήμιση... Εντωμεταξύ δν ανοίγει κάποιος player!! Xτες ήταν μια χαρά... Και δεν κατέβασα κάτι να πεις οτι τσίμπησα κάτι...Αnw Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι τέτοιο..?
SeKoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Όλοι έχουμε κολήσει spyware/ιο ή worm... Δώσε πληροφορίες για να σωθείς...
alfas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Έχω κάνει σκαν κτλ δεν έχει βρεί κάτι...!!Τι να πω τώρα έχει να ακουστεί κάτι ώρες πάντως...
papahlamidas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Process Explorer Autoruns Κάνε ένα check με αυτά! Και στο autoruns να κοιτάξεις και τα services!
ghostgr_a_n Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τι μητρικη εχεις?Εχω ακουσει οτι μερικες μητρικες οταν διαπιστονουν προβλημα παιζουν καποιο περιεργο ηχο στην εκινηση
alfas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Στο συστεμ τρει δεν φαίνεται κάτι Θα κάνω σκαν με αυτά που μου δείχνεις Μια άσους έχω εδω και 2 χρόνια κοντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.