Προς το περιεχόμενο

HTC Touch HD

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Η ACE-Hellas ανακοινώνει τη διάθεση του HTC Touch HD, του νέου PDA/κινητού τηλεφώνου με τρισδιάστατο περιβάλλον χρήσης TouchFLO 3D και λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1 Professional με πλήρη υποστήριξη Ελληνικών....." (το υπολιπο http://www.digital-age.gr/ )

αυτο ηρθε πριν λιγες ωρες....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο ebay το βρισκεις και με 400 ευρω οποτε σε μια τετοια τιμη ισως ειναι κατι που αξιζει για δοκιμη.απο μπαταρια δεν ξερω πως τα παει βεβαια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στο ebay το βρισκεις και με 400 ευρω οποτε σε μια τετοια τιμη ισως ειναι κατι που αξιζει για δοκιμη.απο μπαταρια δεν ξερω πως τα παει βεβαια...

Μου ειπαν οτι το κινητο ειναι σουπερ και γρηγορο και καλη μπαταρια εχει.

οποιος εχει το βαλαντιο...

Δημοσ.

Με χαλαρή χρήση δηλαδή 3-4 τηλεφωνήματα διάρκειας 20-30 λεπτών, λίγο να παίξω και 4-5 sms ημερησίως είναι η 4η μέρα και συνεχίζει...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν το HTC TOUCH HD δέχεται παρεμβάσεις με χάρτες κλπ? όπως δηλαδή το mio c220??

έχει αυτή τη δυνατότητα? πολλοί το πουλάνε ως unlocked,unbranded αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να πειράξεις και τους χάρτες πχ.

Δημοσ.

Στο HD όπως και σε όλα τα pocketpc μπορείς να βάλεις όποιο πρόγραμμα πλοήγησης θέλεις

μαζί με τους ανάλογους δικούς του χάρτες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν τα HD με simlock από την Orange έχουν διαφορετικό menu από τα απλά;

Btw για επιβεβαίωση γίνεται να ξεκλειδωθούν έτσι;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας!

Μόλις πήρα το htc touch και γενικά είμαι ενθουσιασμένη,αλλά διαπίστωσα πως δεν έχει χάρτες για το gps...Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάτι τζάμπα?Και αν ναι,που θα τα βρω?

Ή άδικα το ψάχνω και πρέπει να πληρώσω στην vodafon τους χάρτες?

Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας γιατί είμαι άσχετη!!!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Γεια σας!

Μόλις πήρα το htc touch και γενικά είμαι ενθουσιασμένη,αλλά διαπίστωσα πως δεν έχει χάρτες για το gps...Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάτι τζάμπα?Και αν ναι,που θα τα βρω?

Ή άδικα το ψάχνω και πρέπει να πληρώσω στην vodafon τους χάρτες?

Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας γιατί είμαι άσχετη!!!!

Ευχαριστώ!!!

βάλε στο google τις λέξεις ''greek galaxy'' και στην υποενότητα του φόρουμ για GPS θα βρεις τα πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...