Kent Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετε, Δεν ξερω τι εκανα αλλα εχω απενεργοποισησει το συμπαν.. :/ Παω να κανω επαναφορα συστηματος και μου βγαζει μνμ: "η επαναφορα συστηματος εχει απενεργοποιηθει απο την πολιτικη ομαδας. για να ενεργοποιησετε την επαναφορα συστηματος, επικοινωνηστε με τον τομεα σας" Μου το εβγαζε και οταν πηγαινα στο task manager αλλα το εφτιαξα.. κατεβασα ενα προγραμμα που το οριζει enabled.. αλλα τωρα εχω big prob.. τι να κανω ?
SeKoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Start>Run> gpedit.msc Η αλλαγή έχει γίνει απο κάποιο Spyware πιθανότατα. Κατέβασε Spybot για να το φτιάξεις - για αρχή έστω... ^^
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μη βωμολοχείς με greeklish αλητήριε. (μόνο με ελληνικά) Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες και στο όρισε "enabled" ?
Kent Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η παρακατω εικονα τα λεει ολα.. δεν γινετε να κανω τιποτα στο PC :/ Το gpedit.msc den to vriskei :S
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Η Home έκδοση δεν έχει το gpedit.msc. Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και βγάλεις άκρη με τη registry. Προσοχή στις αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.