quito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 το σκεφτηκα αλλα υπεθεσα αφου απαντανε θα ειναι γαιδουρια να περιμενουν απαντηση μου και εγω να τους γραψω. δικιο και εσυ δικιο και εγω. το ωρε απο που? κερκυρα?
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 [offtopic] Περί "ωρέ": Μπα όχι καμία σχέση. Αλλά επειδή το "ρε" μπορεί να παρεξηγηθεί ("από πού κι ως πού μου λες 'ρε'; Με ξέρεις κι από χθες;") προτιμώ μια πιο light έκδοση . [/offtopic]
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Συγχωνεύτηκαν στο παρόν thread τα τρία ξεχωριστά θέματα που άνοιξες για το ίδιο ερώτημα!
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Οπότε για να συνοψίσουμε: [...]αλαξα στο php.ini και το upload_max_filesize και το post_max_size αλλα παλι εξακολουθω να εχω προβλημα με upload photo με μεγεθοσ > 2 ΜΒ. εχεις να προτεινεις κατι για αυτο? Μήπως ξεπερνάς το php timeout (ή όπως λέγεται); Στο php.ini ορίζεται κι αυτός ο χρόνος.[...]
quito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αυτο με το php timeout δεν πολυ καταλαβαινω αλλα οταν κανω submit στην φορμα μου δεν καθυστερει να αποθηκευσει τα δεδομενα μου αν εχει σχεση αυτο
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το php.ini έχει μέσα μια μεταβλητή max_input_time στην οποία ορίζεται ο μέγιστος χρόνος που μπορεί να εκτελείται ένα php script (αυτό που αναλαμβάνει το upload της φωτογραφίας). Αλλά αν λες πως το upload είναι άμεσο δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Locally κάνεις τις δοκιμές σου ή σε κάποιον server στον internet;
fromaz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Συγχωνεύτηκαν στο παρόν thread τα τρία ξεχωριστά θέματα που άνοιξες για το ίδιο ερώτημα! Αει-γεια σου! Στο τσακ ήμουνα προχθές να κάνω ...διαμαρτυρία. (και δεν είναι μόνο 3, έχει βάλει και στο δίπλα μπας και του ξεφύγουμε)
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δε θυμάμαι αν παίζει κάποιος περιορισμός από το configuration του apache... Αν θες κάνε τα παρακάτω και πες μας τ αποτελέσματα (για το πρώτο πες μας τ αποτελέσματα ενός επιτυχημένου κι ενός αποτυχημένου upload). Βάλε στο script τον ακόλουθο κώδικα. Θα πρέπει να μπει κάτω απ το σημείο που ελέγχεις το action του post για το upload. > echo "<pre>"; print_r($HTTP_POST_FILES); Κάνε κι ένα echo τα παρακάτω (οπουδήποτε): > ini_get('file_uploads'); ini_get('upload_max_filesize'); ini_get('post_max_size'); ini_get('memory_limit'); ini_get('max_input_time'); ini_get('max_execution_time');
quito Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα antonl τα εβαλα αυτα που μου ειπες αλλα σχετικα με το πρωτο δεν μου εμφανιζει τιποτα. μπορει να μην το εβαλα στην σωστη θεση. επιπλεον στο php.ini στο upload_max_filesize το εχω αλλαξει σε 8Μ αλλα αυτο μου εκτυπωνει οτι ειναι 2Μ οπως ηταν η αρχική τιμή
antonl Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δες αν παίρνει την τιμή του από κάποιο άλλο αρχείο <myphp.ini> (δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά νομίζω πως υπάρχει ένα πιο personalized αρχείο ρυθμίσεων εκτός του php.ini). Αν δεν το βρίσκεις googlισε λίγο, δε νομίζω να δυσκολευτείς να το εντοπίσεις.
Maniakos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 @paredwse, δεν το κάνεις και move στο Web Authoring;
quito Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 antonl βρεθηκε λυση στο προβλημα μου σχετικα με το MAX_FILE_SIZE. εγω αλλαζα στο php.ini την τιμη, αλλα τελικα ηθελε αλλαγη στο sto php.ini που ειναι αντιγραμενο στον apache.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.