Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για κληση σε κρανος

psycho_z125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην ακουω χαζομαρες. Εχω ξαδερφο πουχε παπακι για να πηγαινει στη δουλεια του που ηταν 10 λεπτα απτο σπιτι του. Το παπακι 50αρι πηγαινε με 40χλμ μαξιμουμ. Επεσε μια "κυρια" πανω του παραβιαζοντας ενα στοπ και τον σκοτωσε.

Η άδεια και το δίπλωμα βρίσκεται στα ιδιαίτερα με τον κάτοχο του οχήματος.Εγώ βρέθηκα πάνω να περιμένω/ξαποσταίνω/χωνεύω το σουβλάκι, και δεν έχω πάνω μου ταυτότητα.

Μπορεί να μου κόψει κλήση?

Αν το μηχανακι ειναι σταθμευμενο και με σβηστη τη μηχανη τοτε ΟΧΙ δεν μπορει να σου κοψει κληση. Αλλα εδω ειπαμε οτι ηταν στο ρελαντι το μηχανακι. Ξεκαθαρισε το λιγο στο μυαλο σου. Με σβησμενη μηχανη δεν σου κοβει κληση ενω με αναμμενη τη μηχανη σου κοβει κανονικα. Αν σου φαινεται παραλογο καλως αλλα να ξερεις οτι δεν τον εγραψε ο ζητας τον κοκ.

Το γεγονός πως αν θέλουν μπορούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία μου σε λίγα δευτερόπλεπτα μέσω ασυρμάτου, πώς συμβαδίζει με τα 3ωρα που κρατάνε οι εξακριβώσεις στα τμήματα?

ΕΙναι απλουστατο.Μεσω αστυρματου μπορει να βρει τα στοιχεια σου και αν εχεις καμια απληρωτη ποινη.

Στο τμημα που γινεται η εξακριβωση στελντεται σημα στην ασφαλεια και κοιτανε αν εχεις καταδικαστει για οτιδηποτε, αν εκρεμει ενταλμα συλληψης για οποιοδηποτε λογο στο ονομα σου κτλ κτλ

Ειδες που για ολα υπαρχει μια εξηγηση;

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Hamurabi τα ξερεις καλα βλέπω ;) hehehehe . Στην Αθήνα κρατάει 3ωρο η προσαγωγή ? Ελεος ;)

Ποιος έγραψε άραγε τον ΚΟΚ οεο ? ;)

Δημοσ.

Αν το μηχανακι ειναι σταθμευμενο και με σβηστη τη μηχανη τοτε ΟΧΙ δεν μπορει να σου κοψει κληση. Αλλα εδω ειπαμε οτι ηταν στο ρελαντι το μηχανακι. Ξεκαθαρισε το λιγο στο μυαλο σου. Με σβησμενη μηχανη δεν σου κοβει κληση ενω με αναμμενη τη μηχανη σου κοβει κανονικα. Αν σου φαινεται παραλογο καλως αλλα να ξερεις οτι δεν τον εγραψε ο ζητας τον κοκ.

Εξακολουθείς να μου απαντάς τι λέει ο ΚΟΚ και όχι την προσωπική σου άποψη επί του θέματος.

Anyway.

ΕΙναι απλουστατο.Μεσω αστυρματου μπορει να βρει τα στοιχεια σου και αν εχεις καμια απληρωτη ποινη.

Στο τμημα που γινεται η εξακριβωση στελντεται σημα στην ασφαλεια και κοιτανε αν εχεις καταδικαστει για οτιδηποτε, αν εκρεμει ενταλμα συλληψης για οποιοδηποτε λογο στο ονομα σου κτλ κτλ

Ειδες που για ολα υπαρχει μια εξηγηση;

Μάλιστα.

Έχει τύχει λοιπόν να κατεβαίνω μεσάνυχτα την Αλεξάνδρας με αμάξι (!), και να με σταματάνε 2 ζητάδες.

Μετά από ένα τυπικό ψάξιμο, έστειλε τα στοιχεία μου μέσω ασυρμάτου, και μετά από δύο λεπτά μου είπε να φύγω.

Φεύγοντας είδα πως σταματήσαν και το αμάξι που ερχόταν από πίσω .

Αλήθεια, τους έπιασε ανυσηχία μέσα στην νύχτα αν έχουν όσοι κατεβαίναν εκείνη την ώρα την Αλεξάνδρας απλήρωτες ποινές?

Δημοσ.

Και με 40, και με 10, και με καθόλου χιλιόμετρα μπορείς να σκοτωθείς (μπορεί να σε χτυπήσει κάποιος άλλος, ή να σε πιάσει κανένα έμφραγμα βρε αδερφέ) , με αυτή τη λογική καλά κάναν και τον γράψαν τον φίλο μας. Το θέμα είναι αν είναι τόσο στατιστικά σημαντική η πιθανότητα να το πάθεις ώστε να μπεις στη διαδικασία να φοράς κράνος όλη την ώρα με όλη τη ταλαιπορία και τα προβλήματα (μειωμένη αντίλειψη κτλ. ) που αυτό συνεπάγεται. Εγώ έχω δει μπρωστά μου αμάξι να παρασέρνει πεζό, που περπατούσε με 5 χλμ την ώρα, μήπως έπρεπε να του φορέσουμε κι αυτουνού κράνος; Είμαι σίγουρος πως οι πεζοί που έχουν σκοτωθεί από διερχόμενα αυτοκίνητα είναι περισσότεροι από τους οδηγούς μηχανών που σκοτωθήκαν με 10χλμ την ώρα...

Δημοσ.
Έχει τύχει λοιπόν να κατεβαίνω μεσάνυχτα την Αλεξάνδρας με αμάξι (!), και να με σταματάνε 2 ζητάδες.

Μετά από ένα τυπικό ψάξιμο, έστειλε τα στοιχεία μου μέσω ασυρμάτου, και μετά από δύο λεπτά μου είπε να φύγω.

Φεύγοντας είδα πως σταματήσαν και το αμάξι που ερχόταν από πίσω .

Αλήθεια, τους έπιασε ανυσηχία μέσα στην νύχτα αν έχουν όσοι κατεβαίναν εκείνη την ώρα την Αλεξάνδρας απλήρωτες ποινές?

Το προβλεπομενο για τους αστυνομικους που κανουνε μπλοκο ειναι να ελεγχουν 3 πραγματα. 1) ανεχει τα νομιμα εγγραφα ο οδηγος (αδειες,διπλωματα κτλ), 2) αν υπαρχει οτιδηποτε παρανομο στην κατοχη τους και 3)αν εχουν καποιες απληρωτες ποινες.

Καποιοι βαριουνται και δεν φροντιζουν να κανουν και τα 3. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι αστυνομικοι που κανουν ακριβως οτι προβλεπεται ειναι "ανωμαλοι"

Y.Σ. το οτι κινηται καποιος με αμαξι δεν παει να πει οτι εννοειται το οτι θα ναι νομιμος. Κι αυτο το λεω γιατι τονιζεις οτι σε σταματησανε ενω εισουν με αμαξι.

Δημοσ.

Ε ναι είναι αρκετά μεγάλο το νούμερο πεζών που σκοτώθηκαν απο παράσυρση απο αυτοκίνητο. Θεωρητικά απο μηχανή είναι πολύ πιο δύσκολο λόγω ευκινησίας και ευελιξίας της μηχανής. Αλλά με τους ελληνικούς δρόμους δεν αποκλείεται τίποτα.

Δημοσ.
Το προβλεπομενο για τους αστυνομικους που κανουνε μπλοκο ειναι να ελεγχουν 3 πραγματα. 1) ανεχει τα νομιμα εγγραφα ο οδηγος (αδειες,διπλωματα κτλ), 2) αν υπαρχει οτιδηποτε παρανομο στην κατοχη τους και 3)αν εχουν καποιες απληρωτες ποινες.

Καποιοι βαριουνται και δεν φροντιζουν να κανουν και τα 3. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι οι αστυνομικοι που κανουν ακριβως οτι προβλεπεται ειναι "ανωμαλοι"

Δεν πρόκειται για μπλόκο. Με σταματήσαν ενώ ήταν σε πορεία.

Είμαι σίγουρος πως από τον ασύρματο δεν έλενξαν αν έχω απλήρωτες ποινές.

Εκτός και αν δεν καταλαβαίνω σωστά τον όρο.

Τι εννείς απλήρωτες ποινές?

Y.Σ. το οτι κινηται καποιος με αμαξι δεν παει να πει οτι εννοειται το οτι θα ναι νομιμος. Κι αυτο το λεω γιατι τονιζεις οτι σε σταματησανε ενω εισουν με αμαξι.

Προφανώς. Δεν το είπα γι'αυτό.

Το είπα επειδή σπάνια οι ζητάδες (που δεν είναι σταματημένοι σε μπλόκο) ασχολούνται να σταματήσουν αμάξια.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αν σε σταματησαν σε μπλοκο ή εν κινησει. Οποτε θελει ο αστυνομικος μπορει να σε σταματησει για ελεγχο και οι υποχρεωσεις ειναι οι ιδιες, δεν αλλαζει κατι.

ΑΝ δεν σε ελεγξαν στον ασυρματο δεν λεει κατι,μπορει να σε σταματησαν για καποιο συγκεκριμενο λογο και οχι για εναν τυχαιο τυπικο ελεγχο. Υπαρχουν 10αδες λογοι.

Δημοσ.

μου εχει τυχει στο ακυρο να σταματαω σε στοπ , ελεχω περναω και ενα κωλαδικο απο το πουθενα να μ αναβει φανο και να μ λεει να παραμερησω μ λεει

μπα φορας και ζωνη?

τι να πω και εγω

ατιμη τεχνολογια του λεω χτυπαει το μαραθετι αν δε τη φορας και σπαει νευρα!

αδεια ασφαλεια διπλωμα αλκοτεστ

δεν βρηκε κατι να με γραψει και εφυγε!

τωρα παιδια παντα ζωνη και κρανος ποτε δε ξερεις τι σου γινετε!

δεν εχει παω διπλα η σιγα 5 λεπτα ειναι δε φοραω

εμενα με τρακαραν 1 τετραγωνο απο το σπιτι μ

για αυτον π ειπε για τους πεζους & τα δυστηχηματα με τα αμαξια ειναι αλο θεμα πιστευω με το αν παιρνεις τις προφυλαξεις σου αν οδηγας μηχανη η αμαξι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...