gnsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αφού πληρώνω το κράτος μέσω ασφάλισης (ΙΚΑ) και μέσω φόρων γιατί να μην με περιθάλψει. 1)Γιατί θα σταματήσεις να πληρώνεις όσα πλήρωνες και 2)γιατί θα παίρνεις λεφτά που δεν ήταν να πάρεις. Το κράτος έχει χασούρα,προστατεύει την τσέπη του και τον ταγαρο-μαγκα που νομίζει ότι αν φορά κράνος ή ζώνη τον κάνει φλώρο. soz για τα off topic, αλλά κουβέντα να γίνεται
ferongr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα, o thread starter ειχε κρανος μαζι του (εστω και αν δεν το φοραγε τη στιγμη που ετρωγε σταματημενος) η οχι?
De@th L0rd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Όσοι δεν φοράνε κράνος στη μηχανή(εν κινήση) δείχνουν τον χαρακτήρα τους.Και κάτι άλλο για μια μαμημένη συνήθεια.Μερικοί είναι μεταλλαγμένοι και το κράνος το φοράνε στον αγκώνα για χιλιόμετρα;
kosmasgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα, o thread starter ειχε κρανος μαζι του (εστω και αν δεν το φοραγε τη στιγμη που ετρωγε σταματημενος) η οχι? Μάλλον δεν το είχε Είπαμε πάντως το είχε δεν τον είχε ο άνθρωπος έτρωγε σταματημένος. Ειναι αυτονόητο οτι αμα δεν το είχε οδήγησε μέχρι εκεί χωρίς κράνος. Αλλα μια κλήση βεβαιώνεται για την στιγμή που σε βρίσκει ο τροχονόμος. Δεν μπορεί να σου κόψει μια υποτιθέμενη κλήση , οσο προφανης και αν είναι η παραβαση που έχεις κάνει αλλα οχι εκείνη την στιγμη.
Hamurabi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον παιδια για να μη λεμε οτι ναναι. 1)Αν ηταν Ζητας ,η ομαδα Ζ ανηκει στην αμεση δραση. Αρα η κληση βρισκεται στην διευθυνση αμεσης δρασης οπου στεγαζεται στην Γ.Α.Δ.Α. 2)αν υπογραψεις περνεις το κοκκινο χαρτακι της κλησης, αν δεν υπογραψεις δεν το περνεις και απλα σου ερχεται το προστιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ στην εφορια (αν το το υπεγραφες και το περνες και το πληρωνες μεσα σε 10 μερες θα πληρωνες τα μισα λεφτα). 3)να εγραψε αστυνομικος πολιτη για μια παραβαση την οποια δεν εκανε μου φαινεται πολυ παραμυθι και αδυνατω να το πιστεψω. Ειδικα αν δεν ειχε προηγουμενα με τον πολιτη γιατι αν ειχε τοτε ισως και να το πιστευα. 4)αν υπεγραφες την κληση και πηγαινες μετα στον δικοιηκητη να ξερεις οτι θα σε αντιμετωπιζε με πολυ καλυτερη διαθεση αποτι αν πας τωρα ενω δεν υπεγραψες.
johnykim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 + στον gnsX.Αυτά ακριβώς ήθελα να απαντήσω κ γω.
ferongr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το να εισαι πανω σε μοτοσυκλετα που αποδικνυεται οτι σου ανηκει, ακομα και σταματημενος, χωρις κρανος, ειναι προυποθεση για κληση.
o_magazatoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το να εισαι πανω σε μοτοσυκλετα που αποδικνυεται οτι σου ανηκει, ακομα και σταματημενος, χωρις κρανος, ειναι προυποθεση για κληση. Συγνώμη,επικοινωνείς τώρα;
Skia11 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δλδ άμα μπώ στο αμάξι μου να πάρω κάτι και περάσει ο ζου και με δεί μέσα σε σταματημένο αυτοκίνητο (χωρις να είναι σε λειτουργία) μπορεί να μου κόψει κλήση για ζώνη ?????????? Edit: @ hamurabi για το 3 που αναφέρεις, είναι αρκετά εξωπραγματικό σενάριο αυτό για μια χώρα σα την δικιά μας έτσι? Πάλι καλά που δεν μίλαγε και στο κινητό....αχαχαχαχαχαα
kosmasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 +1 με Hamurabi Δλδ άμα μπώ στο αμάξι μου να πάρω κάτι και περάσει ο ζου και με δεί μέσα σε σταματημένο αυτοκίνητο (χωρις να είναι σε λειτουργία) μπορεί να μου κόψει κλήση για ζώνη ?????????? Edit: @ hamurabi για το 3 που αναφέρεις, είναι αρκετά εξωπραγματικό σενάριο αυτό για μια χώρα σα την δικιά μας έτσι? Πάλι καλά που δεν μίλαγε και στο κινητό....αχαχαχαχαχαα Αμφιβάλεις για το 3 ? Ο Ζητάς δηλαδή ήξερε προσωπικά τον πιτσιρικά και είχε προηγούμενα μαζί του και λέει δεν του πετάω και μια κλήση για κράνος ? θα μας τό λεγε άλωστε ο topic starter αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.
m0rtis48 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δλδ άμα μπώ στο αμάξι μου να πάρω κάτι και περάσει ο ζου και με δεί μέσα σε σταματημένο αυτοκίνητο (χωρις να είναι σε λειτουργία) μπορεί να μου κόψει κλήση για ζώνη ?????????? άμα το αυτοκίνητό σου δεν διέθετε ζώνη ασφαλείας στην θέση του οδηγού γιατί την "ξέχασες" σπίτι (όπως το κράνος στο μηχανάκι) ίσως και να σου έκοβε κληση αλλιώς σου κόβει μια κλήση για παράνομη στάθμευση
ferongr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη,επικοινωνείς τώρα; Αμα δεν εχεις κρανος μαζι σου, ακομα και σταματημενος στην ακρη του δρομου να εισαι, τι σημαινει αυτο? Οτι περιμενεις το κρανος ουρανοκατεβατο?
o_magazatoras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 άμα το αυτοκίνητό σου δεν διέθετε ζώνη ασφαλείας στην θέση του οδηγού γιατί την "ξέχασες" σπίτι (όπως το κράνος στο μηχανάκι) ίσως και να σου έκοβε κληση αλλιώς σου κόβει μια κλήση για παράνομη στάθμευση Μερικά posts γράφονται μόνο και μόνο για τη χαρά της δημοσίευσης. Sorry κι όλας,έχεις δει αυτοκίνητα χωρίς ζώνες; -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 12 : 22 : 41----- Αμα δεν εχεις κρανος μαζι σου, ακομα και σταματημενος στην ακρη του δρομου να εισαι, τι σημαινει αυτο? Οτι περιμενεις το κρανος ουρανοκατεβατο? Δεν παλεύεσαι,συγνώμη για την επέμβαση...
m0rtis48 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Sorry κι όλας,έχεις δει αυτοκίνητα χωρίς ζώνες; Όχι, αλλά έχω δει αρκετά μηχανάκια χωρίς κράνος (απλώς μου φάνηκε άκυρο το επιχείρημα της σύγκρισης ζώνης με κράνος από τον Skia11)
johnykim Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αμα δεν εχεις κρανος μαζι σου, ακομα και σταματημενος στην ακρη του δρομου να εισαι, τι σημαινει αυτο? Οτι περιμενεις το κρανος ουρανοκατεβατο? Οχι,μπορεί να σημαίνει οτι κατω απο το σπιτι σου υπάρχει ενα σουβλατζιδικο κ επειδή είναι βολική η σέλα καθισες να το φας εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.