Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για κληση σε κρανος

psycho_z125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για την ακρίβεια όχι, δεν είναι μόνο δικό του θέμα. Το άδειο κεφάλι χώνει αθώους στη φυλακή. Το ραμμένο κεφάλι τους γεμίζει τύψεις και ταλαιπωρία χωρίς να υπάρχει λόγος.

ασε που κεφαλι χωρις κρανος αυξανει τις πιθανοτητες ατυχηματος ετσι και αλλιως.....

Δημοσ.
φιλε μπας και εισουν στην γνωστη καντινα ?

Αυτή που το σούπερ σπέσιαλ ανεβάζει τιμές πιο γρήγορα απ' ότι η άσπρη μπέμπα τις στροφές της;

Δημοσ.

lol@avatar

Tώρα που το σκέφτομαι ο Μαθουσαλίξ ίσως να χρειάζεται το χριστουγεννιάτικο μπαστουνάκι του.

Δημοσ.
lol@avatar

Tώρα που το σκέφτομαι ο Μαθουσαλίξ ίσως να χρειάζεται το χριστουγεννιάτικο μπαστουνάκι του.

Με το Άβαταρ γελάω εδώ και 10 λεπτά. Απλά απίστευτη αίσθηση του χιούμορ ρε λούσι. Ψήθηκα να το κάνω κι εγώ αλλά θα ανοίξω το photoshop και θα το παρατήσω, με ξέρω. I never finish any

Δημοσ.

παιδια την κληση δεν μου την εδωσε χωρις υπογραφη οπως λετε , αλλα δεν μου την εδοσε καθολου , τωρα εγω ημουν σταματημενος αλλα με ειδε 1 απο τους 4 και με φοναξε να παω πιο κει αλλα μετα με ανελαβε αλλος και αυτος θα νομιζε οτι ημουν ενκηνηση εκει εινε το ολο θεμα , εγω δεν εχω κανενα χαρτι στα χερια μου, αρα ερχετε δικαστηριο ή παει εφορια με την μια και εαν ναι (χ)ποσο πληρωνεις και ποτε :fear:

Δημοσ.

Υπάρχει ειδική παράγραφος στην κλήση οπου υπογράφει ο αστυνομικός οταν αρνηθεί να υπογράψει την παράβαση ο πολίτης. Η κλήση παραμένει στο μπλοκάκι επειδή αρνήθηκες και έφυγες και σου ρχεται στην εφορία όλο το πρόστιμο. Πήγαινε στην Τροχαία ζήτα την , τουλάχιστον αν δεν στην σβήσουν να προλάβεις να πληρώσεις τα μισά στο 10ήμερο

Δημοσ.
Για την ακρίβεια όχι, δεν είναι μόνο δικό του θέμα. Το άδειο κεφάλι χώνει αθώους στη φυλακή. Το ραμμένο κεφάλι τους γεμίζει τύψεις και ταλαιπωρία χωρίς να υπάρχει λόγος.

Σύμφωνα με αυτήν την λογική. Όλοι οι πεζοί πρέπει από δω και πέρα να βγαίνουν στο δρόμο με πανοπλίες και κράνη. Γιατί μπορεί να τους παρασύρει κάποιος κοιμισμένος οδηγός. Το κράνος δεν είναι η δικαιολογία συνείδησης του κάθε οδηγού. (Δεν γνωρίζω αν είναι ορθό αυτό που είπα!! χαχαχα)

Τέλος πάντων , όποιος δεν θέλει να έχει τύψεις να είναι προσεκτικός έτσι ώστε να προλάβει κάποιο ατύχημα. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα το κράνος, επειδή ΕΓΩ το αποφάσισα. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω στον εαυτό μου. Η οδική διαπαιδαγώγηση θα έπρεπε να υπάρχει από το σχολειό. Πρώτα πρόβλεψη και μετά καταστολή.

P. S Κατά την άποψή μου πρέπει να είναι υποχρεωτικό το κράνος και η ζώνη σε όλους όσου είναι κάτω των 18 ετών. Όταν ενηλικιώνεσαι υποτίθεται πως έχεις την ικανότητα να εκλεγείς κυβερνήσεις … Του π@@στη δεν μπορείς να σκέφτεσαι για την πάρτη σου.

Δημοσ.

Ειναι δικαίωμα σου να κάνεις οτι θέλεις στον εαυτό σου αλλά ΟΧΙ στον δρόμο όταν οδηγάς , γιατί δεν είσαι μόνος σου και γιατί υπάρχει Κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Σπίτι σου μπορείς να κάνεις οτι θέλεις.

Το κράνος πρέπει να είναι υποχρεωτικό για όλους. Μερικοί λενε είναι δικαιωμα μου να φοράω κράνος. Μεγάλο λάθος. Δεν φοράς κράνος μόνο για την δική σου ασφάλεια αλλα και για των υπολοίπων. Π.Χ. ενα απλό παράδειγμα είναι ενώ οδηγάς το μηχανάκι σου χωρίς κράνος ( στους υπέροχους ελληνικούς δρόμους ) , με την γκόμενα πίσω , στο χέρι το κινητό , να σε πετύχει στο πρόσωπο ενα χαλίκι απο άλλο όχημα , η κάποιο έντομο να σε ενοχλήσει ή να είσαι πίσω απο κανα φορτηγό και να φάς τα κασαυέρια στο πρόσωπο ωστε εύκολα να χάσεις τον έλεγχο και να στείλεις κανα πεζό να βλέπει τα πεύκα ανάποδα. Ολα αυτά έχουν γίνει. Βεβαια δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά στον δρόμο δεν μπορείς να παίζεις με πιθανότητες. Οσοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι δεν φοράνε κράνος επειδή δεν τους νοιάζει η δική τους ασφάλεια και είναι δικαίωμα τους έχουν απλά κάλο στον εγκέφαλο. Καλά κάνει η Τροχαία και γράφει και να συνεχίσει γιατί γεμίσαμε κάγκουρες - επίδοξους χάρους της ασφάλτου.

Κάνε μια βόλτα στα κοιμητήρια της περιοχής σου να δείς τι ηλικίες και πόσοι έχουν χαιρετήσει την ζωή απο Τροχαία , υπαίτιοι και μη.

Συμφωνώ πρώτα πρόληψη και μετά καταστολή , αλλά σαν Ελληνας έχεις δώσει χειροπιαστά παραδείγματα οτι δεν χαμπαριάζεις απο πρόληψη.

Στην περίπτωση του φίλου εδώ η κλήση είναι άδικη. Ελεος δηλαδή να γράφουν και σταματημένους. Επρεπε να κερασει και κανα σουβλάκι τον ζητά ;)

Δημοσ.
Στην περίπτωση του φίλου εδώ η κλήση είναι άδικη. Ελεος δηλαδή να γράφουν και σταματημένους. Επρεπε να κερασει και κανα σουβλάκι τον ζητά ;)

Εξαρτάται από το πως το βλέπει κανείς...εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι το μηχανάκι δεν το βρήκε ο φίλος τυχαία μπροστά στο σουβλατζίδικο και ούτε θα το άφηνε εκεί όταν έφευγε. Αλλά περί ορέξεως...Το θέμα είναι αν μπορεί να του δώσει κλήση ο Ζητάς ενώ είναι σταματημένος ή όχι (νομικά εννοώ). Το τι είναι λογικό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Νοκικά δεν ξεκαθαρίζεται. Ο κώδικας λέει μή - χρήση κράνους απο οδηγό ή συνοδηγό. Δεν διαχωρίζει αν το μηχανάκι θα κινείται μέσα στον δρόμο ή ο οδηγός του εχει σταματήσει παλι στο δρόμο για κάποιο λόγο και βρίσκεται πάνω στο όχημα του. Καλο είναι να έχεις το κράνος κάτω απο την σέλα ωστε να πείς οτι το έβγαλες πριν λίγο. Αν δεν το έχεις καθόλου τι θα πείς οτι πέταξες με το μηχανάκι ή οτι στο έκλεψαν πριν λίγο? Βάσει λογικής όμως είναι άδικη η κληση. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να μιλησεις όμορφα στο όργανο , έχοντας πολλές πιθανότητες να την γλιτώσεις λόγο συμπεριφοράς :) Δοκιμασμένο ;)

Δημοσ.
Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα το κράνος, επειδή ΕΓΩ το αποφάσισα. Είναι δικαίωμά μου να κάνω ότι θέλω στον εαυτό μου. Η οδική διαπαιδαγώγηση θα έπρεπε να υπάρχει από το σχολειό. Πρώτα πρόβλεψη και μετά καταστολή.

P. S Κατά την άποψή μου πρέπει να είναι υποχρεωτικό το κράνος και η ζώνη σε όλους όσου είναι κάτω των 18 ετών. Όταν ενηλικιώνεσαι υποτίθεται πως έχεις την ικανότητα να εκλεγείς κυβερνήσεις … Του π@@στη δεν μπορείς να σκέφτεσαι για την πάρτη σου.

Αν εσύ πάθεις κάτι απο ατύχημα(φτου φτου κακά),μακριά απο όλους τέτοια και δεν μπορείς να ξανα-εργαστείς,θα ζητήσεις αναπηρικές και διάφορες παροχές-περιθάλψεις ή ότι υπάρχει τέλος πάντων απο το κράτος;

Δημοσ.
Αν εσύ πάθεις κάτι απο ατύχημα(φτου φτου κακά),μακριά απο όλους τέτοια και δεν μπορείς να ξανα-εργαστείς,θα ζητήσεις αναπηρικές και διάφορες παροχές-περιθάλψεις ή ότι υπάρχει τέλος πάντων απο το κράτος;

Αφού πληρώνω το κράτος μέσω ασφάλισης (ΙΚΑ) και μέσω φόρων γιατί να μην με περιθάλψει. Με το ίδιο σκεπτικό όπως είπα και πιο πάνω οι πεζοί πρέπει να φορούν πανοπλίες, όταν τρώμε να διπλό και τριπλό μασάμε μην τυχόν και μας κάτσει στο λαιμό η μπουκιά, στον δρόμο τοίχο τοίχο και πολύ προσεκτικά μην πέσουμε και σπάσουμε κάνα κουλό. Γιατί για όλα αυτά θα ζημιωθεί το κράτος από την περίθαλψή μας. Συγχώρεσε με αλλά δεν είναι λογική αυτή ή μάλλον δεν είναι δική μου λογική αυτή.

End off all (τέλος πάντων) που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι είμαστε πολύ off topic, δεν τρέχει τίποτα απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις. Δεν έχει πολύ σημασία ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, βλέπουμε το ίδιο πράγμα από διαφορετικές γωνίες.

Δημοσ.

ΑΝ το κράτος σεβόταν τον πολίτη και ΑΝ οι παροχές υγείας ήταν αντίστοιχες των φόρων που πληρώνουμε, τότε ίσως να σκεφτόμουν την λύση "με τον σταυρό στο χέρι".

Επειδή τίποτα απο τα δύο δέν ισχύει στην Ελλάδα,επειδή το μέλλον είναι πιο αβέβαιο απο ποτέ,επειδή περνάμε οικονομική κρίση και πάνω απ όλα,επειδή είμαστε σκ@τόψυχοι,ρίχουμε μια μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών + ένα χαρτί που μας αποδίδει 67% αναπηρία.Η ασφαλιστική εταιρία θα πρέπει να πληρώσει 600.000ευρώ και ο κάθε κακομοίρης θα πρέπει να τρέχει στα δικαστήρια για να αποδείξει τι...οτι δέν είναι ελέφαντας;Δυστυχώς υπάρχει και η συνυπευθυνότητα στα ατυχήματα,όπου μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος ακόμα και αν δέν φταις.

Τα περι πανοπλιών και τοίχων είναι ακραία και υπερβολικά σάν επιχειρήματα.Με αυτή τη λογική, κανεις δέν μπορεί να εγγυηθεί οτι αύριο δέν θα μου σαλέψει,δέν θα πάρω το αλυσοπρίονο και δέν θα μακελέψω κόσμο στην Πλατεία Συντάγματος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...