psycho_z125 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια λοιπον ημουν σταματιμενος εξω απο ενα σουβλατσιδικο και ανεβενω στην μηχανη να φαω εκει το σουβλακι μου με κατι αλλα παιδια και βλεπω 4 ζηταδες , περναει ο ενας , περναει ο 2ος και με κοιταει και μ κανει νοημα να παω πιο μπροστα και καλα να με ελενξουνε , και αρχιζει και με γραφει ο πρωτος για κρανος ? ελεος ? εντομεταξει παρασκευη πηρα την μηχανη σαββατο με γραφουν με εξουσιοδοτηση ημουν, τεσπα με γραφει 300 ευρο για κρανος(350 εινε κανονικα νομιζω) και του λεω δεν εχω τοσα λεφτα μπλα μπλα με πολλα μου λει υπογραψε-δεν εχω , καλα μου λει κανε οτι νομιζεις , και ανεβηκα στην μηχανη και εφυγα.... τωρα τι πεζεται , την κληση την εσκισε ? θα μου εερθει στο σπιτι ? θα γινει δικαστηριο ? θα παει εφορια ? .. μπορει καπιος που γνοριζει να μου πει τι ακριβως πεζετε και τι μπορω να κανω καλητερο για εμενα ? ευχαριστω
firewalker Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σου είπε πότε είναι η δικάσιμος; Όταν δεν υπογράφεις σου λένε την τάδε μέρα την τάδε ώρα είναι η δίκη.
DrLo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη, σταματημένος δεν ήσουν ? Γιατί πρέπει να φοράς κράνος. Με την ίδια λογική θα πρέπει να φοράς κράνος όποτε ανεβαίνεις σε σκάλα.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κάνε του μια μήνυση να συνέρθει.Έχει πήξει ο τόπους στους ηλίθιους μπάτσους και δημοτικούς πανηλίθιους.Γράφουν αυτούς που δεν ενοχλούν κανέναν,και τους άλλους που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια,τριπλοσειρές και κάνουν επικίνδυνη οδήγηση τους αφήνουν χύμα.
wert Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Συμπαράσταση στον Καρβέλα - Πάνια Ρε μπάς και έχει ξεφύγει στ'αλήθεια η αστυνομία;
Arcanaloth Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια λοιπον ημουν σταματιμενος εξω απο ενα σουβλατσιδικοκαι ανεβενω στην μηχανη να φαω εκει το σουβλακι μου με κατι αλλα παιδια Συγκεκριμένα σε σουβλατζίδικο ήσουν; Έχει σημασία. Το σουβλάκι...με ΤΙ ήταν μέσα; Μισή ιστορία μας είπες!
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη, σταματημένος δεν ήσουν ? Γιατί πρέπει να φοράς κράνος. Με την ίδια λογική θα πρέπει να φοράς κράνος όποτε ανεβαίνεις σε σκάλα. ετσι ακριβως το οτι δεν υπεγραψες δεν σημαινει οτι δεν ισχυει η κληση
SeKoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αμα δεν υπογράψεις πάς στο τμήμα που σου κόψαν την κλήση βρίσκεις τον Διοικητή που συνήθως δεν είναι σαν τους Ζ-άδες (22-23 ετών αλλά 29-30) και του εξηγείς και αμα θέλει και δεν είναι κακο...κοιμισμένος μπορεί να σε πιστέψει και να σβήσει την κλίση. Βέβαια ακούει 30 τυπάκια που του λένε τα δικά τους κάθε μερα αλλά λέμε... Εμένα μου έσβησε μια κλίση που μίλαγα στο κινητό και μου έδωσε και το δίπλωμα πίσω - γιατί ημουν σταματημένος στην κίνηση - δεν κουνιομουν κανα πεντάλεπτο - και είχα πάρει ένα πολύ συμαντικό πρόσωπο να το ειδοποιήσω οτι θα καθυστερήσω... "καλό ε?" ( που με είδε ο κιορατάς μέσα στην κίνηση ) Αλλιώς υπάρχει μια διαδηκασία να αμφισβητήσεις το πρόστιμο και να πας δικαστικός Αμα σε πιστέψει ο δικαστής δεν πληρώνεις, αλλιώς πληρώνεις τα πάντα (+δικαστήριο), Το θέμα είναι οτι αφού δεν πήρες την κλήση δεν μπορείς να ξέρεις από που σε έγραψαν (σε ποιό τμήμα είναι ο Ζητάς) μέχρι να καταχωρηθεί η κλήση, και αμα καταχωρηθεί τότε δεν μπορείς να την σβήσει ο Διοικητής. Αμα το αφήσεις στην τύχη του θα σου έρθει δικαστήριο για ποιό λόγο δεν πλήρωσες (άλλο δικαστήριο αυτό) και θα περαστούν και στην εφορία και θα τα πληρώσεις διπλά και τρίδιπλα (σκ@τ@!), Καλό είναι να την πέρνεις πάντα την κλίση ότι και να γίνει. Αλλά μην υπογράφεις ποτέ και ας έχουν δίκιο, καθώς ένα λάθος ορθογραφικό (στην πινακίδα εννοώ) ή κάτι τέτοιο (ημερομηνία χρώμα ώρα κλπ) σε δικαιώνει στο Δικαστήριο ΑΝΕΤΑ!
mandal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 εχω την εντυπωση παντως οτι πρωτα υπογραφεις και μετα κοβει την κληση απο το μπλοκακι να στη δωσει,δηλαδη δεν μπορει να στη δωσει ανυπογραφη. βεβαια παει καιρος απο τη τελευταια φορα που με εγραψαν και ισως να κανω και λαθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Υποπτεύομαι psycho ότι δεν είχες καθόλου κράνος μαζί σου, είτε σταματημένος είτε ασταμάτητος. Αλλιώς ο ζητάς δεν νομίζω να ήταν τόσο κάφρος. Αν είναι έτσι τα πράγματα, ασχέτως μπάτσου, τότε έκανες κακή αρχή με την μηχανή. Παρασκευή την αγόρασες και το Σάββατο είσαι ήδη χωρίς κράνος. Θα δυσφημήσεις το άθλημα.
million_voices Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Υποπτεύομαι psycho ότι δεν είχες καθόλου κράνος μαζί σου, είτε σταματημένος είτε ασταμάτητος. Αλλιώς ο ζητάς δεν νομίζω να ήταν τόσο κάφρος. Αν είναι έτσι τα πράγματα, ασχέτως μπάτσου, τότε έκανες κακή αρχή με την μηχανή. Παρασκευή την αγόρασες και το Σάββατο είσαι ήδη χωρίς κράνος. Θα δυσφημήσεις το άθλημα. το τι κανει με το κεφαλι του ειναι δικο του θεμα κατ'αρχας αν και τον συμβουλευω να παρει ενα καλο και ελαφρυ full face κρανακι το θεμα ειναι οτι τον εγραψαν οντας σταματημενος,καθαρα αυθαιρεσια δλδ
gnsX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το τι κανει με το κεφαλι του ειναι δικο του θεμα κατ'αρχας Νομίζεις Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
kfyros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Περίεργη ιστορία, και μάλλον δεν μας τα λες ακριβώς έτσι όπως έγιναν. Μάλλον πήγες να το παίξεις μαγκάκος , ε? Τεσπα, υπογράψεις δεν υπογράψεις η κλήση ισχύει (απλώς όταν δεν υπογράφεις δεν υπάρχει αυτοπρόσωπη επίδοση και θα στη στείλουν σπίτι ή στην εφορία κατευθείαν). Αν αμφισβητείς την κλήση, δεν την πληρώνεις και διεκδικείς το δίκιο σου δικαστικά. Βέβαια, δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ , εκτός αν υπάρχει κάποια κάμερα ασφαλείας που να κατέγραψε το γεγονός ή κάποιο ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο υπέρ σου. Αυτές οι περιπτώσεις δεν εκδικάζονται ποτέ, και συνήθως τις μαζεύει ο δικαστής όλες και αποφασίζει υπέρ της αστυνομίας για να μη χάνει χρόνο με μαλακίες. Πρέπει να έχεις ατράνταχτα στοιχεία (πχ. μάρτυρα άλλο αστυνομικό ή αξιωματικό της αστυνομίας), ή να είσαι επιφανής πολίτης για να έχεις πιθανότητα να πιστέψουν εσένα αντί για την αστυνομία.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 το τι κανει με το κεφαλι του ειναι δικο του θεμα κατ'αρχας Για την ακρίβεια όχι, δεν είναι μόνο δικό του θέμα. Το άδειο κεφάλι χώνει αθώους στη φυλακή. Το ραμμένο κεφάλι τους γεμίζει τύψεις και ταλαιπωρία χωρίς να υπάρχει λόγος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.