-htf-viper151 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια να ρωτησω κατι. Επειδη την απορια μου την δημιουργησε ενας φίλος Μέχρι τώρα έκανα κανονικά τις παραγελλίες μεσα απο την εταιρία και στα στοιχεία του τιμολογίου έβαζα τα στοιχεία της εταιρίας και πατούσα στο πλαίσιο ενα κουμπί ωστε η διεύθυνση αποστολής να είναι διαφορετική. Όμως μου είπε αυτός οτι το δελτίο αποστολής που κόβουν λογικά για να στείλουν τα πράγματα είναι φορολογικό στοιχείο και σε εναν έλεγχο το λιγότερο που θα κάνουν είναι απλά να μην δώσουν πίσω τον φόρο.Εγώ σκέφτομαι τώρα με το φτωχό μου το μυαλό Για να το κανει αυτό το πλαίσιο δεν ειναι τοσο μ..ες να σου λένε οτι μπορείς να βάλεις διαφορετική διεύθυνση σίγουρα κάτι θα ξέρουν παραπάνω (Εως πολυ απο τον φίλο μου) αλλα θέλω να ξέρω ακριβώς τι ισχυει σε αυτή την περίπτωση.
vasi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 την άμεση απόδοσή του ΦΠΑ θα σου την δώσουν,το θέμα είναι ότι με έναν έλεγχο στον HY της εταιρίας θα διαπιστώσουν ότι δεν υπάρχουν αυτά!! τα υλικά
oneofthem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 όπως τα λέει ο (ή η?) vasi σε ποια διεύθυνση θα παραδοθούν δεν έχει καμία σημασία σε ποια διεύθυνση θα λειτουργούν έχει σημασία αν δεχθείς έλεγχο στην έδρα της εταιρίας αλλά και πάλι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, μπορεί να έχουν χαλάσει πχ, τα πέταξες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.