GeorgeTheGreek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας. Εδώ και καιρό το pc μου ΄ταν του την βαρέσει παίζει τα video αλλά δεν έχει εικόνα παρά μόνο ήχο .αν του κάνω επανακίνηση μερικές φορές δουλεύει κανονικά άλλες όχι .Του έχω αλλάξει codecs αλλά τπτ . τώρα του έχω k-lite .Πιστέυω πώς ήταν το κατάλληλο topic ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μιλάμε για διαφορετική συμπεριφορά στα ίδια αρχεία video; Ή μήπως άλλα αρχεία παίζουν πάντα με ήχο και άλλα παίζουν πάντα χωρίς ήχο; Αν το 2ο, μπορεί απλά κάποια αρχεία σου να περιέχουν ήχο σε format για το οποίο δεν υπάρχει εγκατεστημένη η απαραίτητη υποστήριξη/codecs.
GeorgeTheGreek Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 δεν πρέπει να το διατύπωσα σωστά μιλάμε για αρχεία αvi που έχουν ήχο όλα αλλά μία παίζει μία δεν παίζει το βίντεο (μαύρη οθόνη και ο ήχος παίζει κανονικά από το βίντεο)
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό μοιάζει με πρόβλημα codecs ή drivers κάρτας γραφικών. Κάνε μια ενημέρωση πρώτα στο 1ο και μετά στο 2ο. Δοκίμασε επίσης και κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Δεν αναφέρεις ποιό έχεις γι' αυτό θα σου πρότεινα το KMPlayer ή το VLC Player. Δοκίμασε τα παραπάνω και πες μας αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.