Προς το περιεχόμενο

GeforCE 8800 GT 512 mb..

Giorgos860

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε δεν λες ότι το σύστημα είναι βαρύ...αλλά ότι πχ μια εφαρμογή είναι βαριά για το pc...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν σκοπεύεις να πάρεις 22-24αρα δεν αξίζει να πάρεις 4870 (ειδικά την 1gb version) για 19 ίντσες (aka 1280x1024)

Δημοσ.

συγνωμη αλλα μπορει να το κτλαβατε σαν υπεριφανεια...δεν το ενουσα ετσι :S μην παρεξηγηθουμε κιολας..απλα πιστευω οτι εχω καλο pc...

Δημοσ.

χμμμμ τι ενοεις?θα την αγορασω και α ειναι αχρηστη?:(

αλλα και αν την αγορασω ειναι καλη και ποσο θα μου κρατησει για full γραφικα σε παιχνιδια?

Δημοσ.
χμμμμ τι ενοεις?θα την αγορασω και α ειναι αχρηστη?:(

αλλα και αν την αγορασω ειναι καλη και ποσο θα μου κρατησει για full γραφικα σε παιχνιδια?

το πόσο θα σου κρατήσει ώστε να τα παίζει όλα full είναι σχετικό...κανά 6μηνο??κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά...μην αλλάξεις κάρτα τώρα δεν υπάρχει λόγος και εγώ 8800gt και στην ίδια ανάλυση παίζω και δεν έχω αντιμετωπισει σε κάποιο παιχνίδι πρόβλημα...εσύ που έχεις παρατηρήσει το αντίθετο?

Δημοσ.

Η 8800 είναι αρκετά δυνατή για την ανάλυση που παίζεις. Η 4870 δεν θα εκμεταλλεύεται πλήρως σε τέτοια ανάλυση. Κράτα αυτή που έχεις για αυτά τα χριστούγεννα. Βγάλτην από τον πύργο, καθάρισε τις σκόνες, βάλε την στο κουτάκι που την αγόρασες, τύλιξε την και βάλε την κάτω από το δέντρο για να την πάρεις για δώρο. Του χρόνου την αλλάζεις

Δημοσ.

χμμμ δεν ειναι οτι εχω προβλημα...αλλα εμενα μαρεσει να παιζω games σε φουλ γραφικα(μην με αρπαξετε) και στο crysis επεζα με φουλ αλλα ΨΙΛολαγκαρε....(παλι μην με αρπαξετε)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...