Προς το περιεχόμενο

Στο bios λέει 100C, στο coretemp 34...

cone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πεφτει αερας πανω, ψιλοπαυει να ειναι απολυτα passive :-)

To bios, λεει σχεδον παντα την αληθεια -ακομη και για 100αρια,

θα μπορουσε π.χ. να μην εχει κουμπωσει-παταει καλα η ψυκτρα,

Δεν ειμαι βεβαιος οτι @ 100C κλεινουν, σιγουρα throttleαρουν :eek:

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol...κολιμενο στα 100 αποκλιεται 34 παλι αποκλιεται....δεν δοκιμαζεις και κανα αλλαο προγραμμα με θερμοκρασιες.πχ everest ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ωραία λοιπόν. Έκανα το update και όλα έστρωσαν. Σχεδόν όλα.

Η bios τουλάχιστον λέει την αλήθεια. 35 - 37 βαθμούς. To core temp έχει κολλήσει βέβαια στους 34 βαθμούς και για τους δυο πυρήνες αλλα αυτό είναι το λιγότερο. Ίσως με κανένα everest να δω άλλες τιμές.

στο bios ο cpu δεν είναι IDLE :P

για αυτό μέσα στα Windows βλέπεις χαμηλότερη θερμοκρασία :-)

Δημοσ.

30-35C σε C2D CPU είναι πιθανότατο νούμερο για Core Temp για αερόψυξη/υδρόψυξη με ambient 20-25C.

Με σωστό στήσιμο/καλή ψύκτρα σε BTX case κατεβαίνει και χαμηλότερα, ακόμη και με passive ψύκτρα.

Πάντα μιλάμε για ακλοκάριστο μηχανάκι με default ρεύματα.

/sc

Δημοσ.

παιδια εχω ενα core2quad επεξεργαστη.απο το bios η θερμοκρασια του ηταν 35c σε idle και 43 σε full load.ειναι υψηλες?το ανεμιστηρακι της cpu ειναι το μαμα και δεν εχω κανει overclocking.οταν εβαλα και το coretemp 0.95 οι θερμοκρασιες σε καθε πυρηνα ηταν διαφορετικες,ειναι λογικο αυτο?

Δημοσ.

και κατι αλλο,εβαλα και το prime 95 για να στρεσσαρω λιγο τον επεξεργαστη και οι θερμοκρασιες ηταν στους δυο πρωτους πυρηνες σε full load 67 c,στον τριτο 60 και στον τεταρτο 62.ειναι λογικες αυτες οι θερμοκρασιες;πριν που σου ειπα σε full load 43c εννοουσα πως υστερα απο μια επιπονη διεργασια η θερμοκρασια ηταν 43 και απο bios μετρηση. απαντα please

Δημοσ.

τότε πριν δεν ήταν full load τώρα είναι full load άσε το prime να τρέξει καμιά ώρα και αν παίζεις κάτω από τους 70 τότε καλά είσαι ~60 σε 8 ώρες prime παίζω εγώ με Q9450 στα 3.8 με νερό

Δημοσ.

Εμένα πάντως, οι θερμοκρασίες μου δεν ανεβαίνουν πάνω απο 37βαθμούς μετά απο καμιά ώρα παιχνίδι. Τον επεξεργαστή δεν τον πείραξα καθόλου πάντως. Ή είναι πολύ καλός ο επεξεργαστής ή η ψύκτρα μου. https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911009 Να και μία φωτογραφία απο το πώς είναι στημένο.

Το κόκκινο βέλος είναι η ψύκτρα. Μια χαρά δουλεία κάνει τελικά η συγκεκριμένη. Η φωτογραφία όμως είναι...

post-32822-129062977952_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...