cone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα φίλοι. Οι τιμές της επικεφαλίδας αφορούν τον επεξεργαστή. Ενώ δουλεύει μια χαρά μου εμφανίζει αυτές τις τιμές. Ποιο να πιστέψω; η ψυκτρα είναι η asus triton75. Χωρίς ανεμιστηρα την εχω. Μήπως θέλει κανένα update η μητρική μου; ένα χρόνο ήμουν με έναν celeron και έχει κανένα 3ωρο που κουμπωσα τον καινούργιο Ε7400. Ευχαριστώ.
vagchrist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 κανε update το bios και αναλογα με την υπολοιπη ψυξη στο κουτι να βαλεις ανεμιστηρα στη asus για να εισαι ησυχος απο θερμοκρασιες..
Tenshi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Passive ψύξη και 34C...too good 2 be true. Δια χειρός έλεγχος πιστεύω οτι είναι η καλύτερη λύση για επιβεβαίωση της ορθότητας των μετρήσεων.
Delirium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Θα πιστευα, το bios [PS: Triton εκτος απο Celeron κ.ο.κ, δεν ειναι για fanless λειτουργια ]
cone Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βασικα με το που τον άνοιξα έγραψε 100 στο bios. Μετά φυσικά από καμιά ώρα έβαλα και το χέρι μου στην ψυκτρα και ήταν χλιαρή. έπαιζα και καμία ώρα fallout3 farcry2 με όλα φουλ να δω τι θα γίνει αλλά τίποτα. Θα μου πείτε, τι περίμενες να γίνει, να βγει κανένα χέρι να σε βαρεσει που τον ψηνεις; θα κάνω και update και αν δω πάλι τα ίδια θα βάλω και ανεμιστηρα. μάλλον τον nexus 120 pwm που είναι και διάφανος. Για να δούμε...
Delirium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεις να δεις, αν throttlaρει, λογω θερμοκρασιων? Fanless και 34C = αδυνατον -ακομη κ' για χειμωνα Θα πιστευα, περισσοτερο, αν ηταν [περιπου] 70-85C
oneofthem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 100? δύσκολο, αν έπρεπε να πιστέψω ένα από δύο αυτό θα ταν το 34 όχι το 100 κάπου υπάρχει πρόβλημα, είτε στον αισθητήρα είτε στο bios, δεν ξέρω πάντως το 34 είναι λογικό εάν εννοείς ότι μόλις φορτώσει το μηχάνημα το κοίταξες και έγραφε 34 αν δεν έχει προλάβει να ανεβάσει ακόμη, λογική θερμοκρασία ακούγεται
caution Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το 100 μου φαίνεται ψέμα... κάνε ένα BIOS update και ξαναπες μας
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η τιμή παίζει καθόλου ή είναι κολλημένη στους 100C; Λογικά δε θα έπρεπε να κάνει shut down μετά από λίγη ώρα;
cone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι και οι δύο τιμές μένουν σταθερές ακόμα και μετά από ώρα. Αλλά δε βγάζει ούτε ένα μήνυμα λάθους κατά την λειτουργία παρά μόνο όταν ξεκινάει το μηχάνημα που πετάει μια ειδοποίηση. Μάλλον για update το κόβω. Όταν γυρίσω σπίτι από τη δουλειά θα το κάνω.
madsc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 θες bios update καταρχήν για να είσαι σίγουρος ότι σου δείχνει σωστά την θερμοκρασία του επεξεργαστή το bios. Το 100 δεν είναι πιθανό νούμερο καθώς θα είχε κλείσει το pc σου. Το 34 μια χαρά πιθανό νούμερο είναι -για αυτήν την cpu- αν δεν της έχεις ανεβάσει ρεύματα. To min κατώφλι θεωρητικά σε passive/active αερόψυξη/υδρόψυξη είναι η ambient temp. /sc
cone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ωραία λοιπόν. Έκανα το update και όλα έστρωσαν. Σχεδόν όλα. Η bios τουλάχιστον λέει την αλήθεια. 35 - 37 βαθμούς. To core temp έχει κολλήσει βέβαια στους 34 βαθμούς και για τους δυο πυρήνες αλλα αυτό είναι το λιγότερο. Ίσως με κανένα everest να δω άλλες τιμές.
cone Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ναι idle. H ψύκτρα μπορεί να είναι βασικά passive αλλα έχω ανεστηρα στο πλάι του κουτιόυ που ένα μέρος της ροής πέφτει πάνω της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.