Προς το περιεχόμενο

Gaming σε Laptop με ATI HD2400 256MB: Βοηθαν τα 3GB RAM με Vista?

ALTUSGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, γεια χαρα.

Προσφατα βρηκα μια ομορφη προσφορα με το εν λογω gfx card και με 2GB και με τα Vista ολα τα νεα παιχνιδια μου παιζουν οπως πχ τα Tomb Raider Underworld, NFS Undercover, Left 4 Dead καθως και πολλα αλλα. Συνηθως εχω την αναλυση στα 1024 χ 768 και κοβω λιγα shadows / volumentary effects και το παιχνιδια δειχνει παλι ομορφο.

Δεν εχω ΤΙΣ φοβερες απαιτησεις απο ενα τετοιο λαπτοπ, εξαλλου χρονια επαιζα μεχρι προτεινος σε AGP μηχανημα desktop.

Το ερωτημα μου ειναι για οσους πραγματικα γνωριζουν ή εχουν εμπειρια οι ιδιοι.

Σκεφτομαι να βαλω αλλο 1 GB RAM στα 2 που εχω (βγαζοντας φυσικα το ενα και βαζοντας πχ ενα των 2 GB + το αλλο 1GB να γινουν συνολο 3GB.

θα εχω πιστευετε περισσοτερα FPS λογω αυτου, γιατι καποια απο τα παιχνιδια εχουν καποιες φορες (σπανια) την ταση να κανουν σπασιματα που ειναι λιγο ενοχλητικα.

Τι λετε λοιπον?

Ευχαριστω εκ των προτερων οσους βοηθησουν! :o:o:o

Δημοσ.

Παίξε το παιχνίδι που θες και παρακολούθησε πόση μνήμη σου τρώει. Αν δεις ότι πλησιάζει το μέγιστο, πάρε και άλλη.

Αν θες μια πιο γενική απάντηση, ναι νομίζω ότι παραπάνω μνήμη είναι χρήσιμη αλλά σύμφωνα με τα όσο είπες δε νομίζω να σε βοηθήσει, επειδή η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ αδύναμη, όπως προανέφερε και ο συμφορουμίτης από πάνω. Για του λόγου το αληθές η κάρτα σου καταλαμβάνει 97η θέση στην παρακάτω λίστα: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...