Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον σκληρό στο Egreat M31B

elenpi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Πριν μια εβδομάδα αγόρασα κι εγώ το Egreat M31B και του έβαλα μέσα έναν 500GB σκληρό. Όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά, διάβασα τις οδηγίες του manual και τις ακολούθησα (πήρα από το cd που μου δώσανε μαζί ένα αρχείο, το έριξα μέσα σ' ένα στικάκι, το έβαλα στο Egreat και μετά έκανα την εγκατάσταση όπως ακριβώς έλεγαν οι οδηγίες -εδώ να αναφέρω οτι την πρώτη φορά που πήγα να το κάνω μου έγραψε "Αποτυχία Εγκατάστασης" και ξαναέκανα όλη τη διαδικασία από την αρχή και όλα οκ). Μετά συνέδεσα το Egreat με το laptop (στο οποίο τρέχω Vista) για να ρίξω μέσα τα αρχεία ώστε να μπορώ να τα βλέπω στην τηλεόραση. Έτρεξα, λοιπόν, το πρόγρμμα exct3 από το cd, όπως όριζαν οι οδηγίες του manual, μετά πήγα στο Control Panel στο ISF Drivers, και είδα τους 3 δίσκους -τους έδωσα κ από ένα γράμμα- και μετά πήγα στο My Computer για να ρίξω επιτέλους μέσα τα αρχεία. Βρήκα 3 δίσκους : έναν 465GB, έναν 252MB και έναν άλλο, αλλά δεν μπορούσα να ανοίξω κανέναν και μου έβγαζε ένα παραθυράκι στο οποίο μου έλεγε οτι έπρεπε να τους κάνω πρώτα format. Έκανα λοιπόν format τους 2 από τους 3 δίσκους (τον 465GB και τον 252MB) σε NTFS νομίζω, και μπόρεσα να τους ανοίξω και να ρίξω επιτέλους μέσα τα αρχεία.

Εχθές όμως, αποφάσισα να κάνω update στο Firmware και το NMT. Κατέβασα λοιπόν τα αρχεία και έκανα με επιτυχία το update στο Firmware, όπως έλεγαν πάλι οι οδηγίες, αλλά όταν πήγα να κάνω το update στο NMT μου έδινε μόνο την επιλογή "Fresh Setup" και όχι "Typical Setup" όπως θα έπρεπε κανονικά να είναι. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες κάποιου που ήξερε (μου είπε οτι δεν μπορούσα να κάνω update στο ΝΜΤ επειδή όταν έκανα format στους δίσκους, διαγράφηκε το NMT), ξανακάνω από την αρχή την εγκατάσταση (λες και το χησιμοποιούσα πρώτη φορά) σε exct2 με το τελευταίο NMT (νομίζω οτι τελείωνε σε 0023) και πλέον στην "Ενημέρωση" στο "Έκδοση NMT" μου βγάζει κανονικά το νούμερο (νομίζω οτι λήγει σε 4003) ενώ πριν μου έλεγε "Μη Διαθέσιμο".

Μετά συνδέω πάλι το Egreat με το laptop για να περάσω εκ νέου τα αρχεία,ξανατρέχω το πρόγραμμα exct3 από το CD, πάω πάλι στο My Computer και βρίσκω τους 3 δίσκους. Πατάω πάνω στον 465GB, τον ανοίγει κανονικά (μέσα έχει κάτι folders "Video","Download","Lost+Found","Photo" κ.λπ...), πάω να ρίξω μέσα ένα αρχείο (π.χ. μια ταινία) και μου βγάζει το παραθυράκι των Windows "Υου 'll need to provide administrator premission to cory to this folder", πατάω "Continue", μου βγζάει άλλο παραθυράκι των Windows Vista και μου λέει "Windows needs your permission to continue", πατάω πάλι "Continue" και μετά μου βγάζει ένα παραθυράκι (πάλι των Windows) και μου λέει "Destination Folder Access Denied" και πατάω "Try Again", αλλά τίποτα...Δλδ ο υπολογιστής τον "βλέπει", τον ανοίγει, αλλά δεν μ' αφήνει να κάνω copy κανένα αρχείο μέσα, δεν με αφήνει να ρίξω μέσα κανένα αρχείο!!

Στους άλλους 2 δίσκους, στον 252Μβ, συμβαίνει το ίδιο, ένώ στον άλλον, μου λέει οτι πρέπει να του κάνω πρώτα format για να λειτουργήσει...

Γνωρίζετε μήπως, τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να περάσω πάλι τα αρχεία μου? Γιατί δεν θέλω να κάνω πάλι format στους δίσκους!:-(

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το κατεβατό!:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...