Προς το περιεχόμενο

Αγορά MacBook Pro απο notebook.de( Γερμανία)

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λοιπόν,παρήγγειλα το παρακάτω http://www.notebook.de/apple-macbook-pro-154-zoll-mit-24ghz-g-642/ από γερμανικό μαγαζί.

Επέλεξα Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής αλλά μου ήρθε μαιλ οτι θέλουν τελικά να τους προπληρώσω όλο το ποσό γιατί λέει το ζήτησα με Αγγλικό πληκτρολόγιο κ πρέπει να το κάνουν παραγγελία(και το οποίο θα κάνει 2-3 βδομάδες να έρθει...)...

Έχει αγοράσει κανένας από κει;Τι παίζει τελικά;;;

-----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 01 : 26 : 05-----

υπάρχει κάποιος ρε παιδιά που να έχει έχει αγοράσει από αυτό το μαγαζί;;;υπάρχει περίπτωση να στείλω τα χρήματα(τα τα καταθέσω στον τραπεζικό τους λογαριασμό) και να μη μου στείλουν το προϊόν;είναι αξιόπιστο σαν μαγαζί;αν τελικά καταθέσω τα χρήματα, τι εγγυήσεις έχω οτι θα το λάβω το προϊόν;μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.

c'mon m8...cheap shot

στη θεωρεία, η θεωρεία απο την πράξη δε διαφέρει.στη πράξη, διαφέρει...αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πρακτικότητα του ζητήματος...δηλαδή, αν κάποιος έχει αγοράσει απο το μαγαζί και το έχουν στείλει Ελλάδα...διαφέρει λοιπόν από κάποιο review/κριτική που θα δώσει ένας Γερμανός πελάτης...

καταλαβαίνεις...

ευχαριστώ πάντως...

Δημοσ.

Μπορείς να το εμπιστευτείς, έχω αγοράσει αλλά μένω στη Γερμανία.

Η αγορά μου ήταν με κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό τους και το προϊόν παραδόθηκε με το συμφωνηθέντα τρόπο.

Δημοσ.

@insomniaK

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...κάτι τέτοιο περίμενα να ακούσω...καλή συνέχεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...