Προς το περιεχόμενο

Δεν με φτάνει ο χώρος

AlexandrosS3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω τρέξει τα VISTA σε έναν σκληρό 250 GB που τον έχω χωρίσει σε δυο διαμερίσματα το ένα 20 GB όπου τρέχει το λειτουργικό και το άλλο αποθήκη .

Λόγο του ότι δεν με φτάνει ο χώρος τον 20 GB μπορώ να τον επεκτείνω παίρνοντας χώρο από το άλλο διαμέρισμα χωρίς να κάνω φορμάτ ?????

Δημοσ.

για το partition magic δεν γνωριζω αν εχει βγει εκδοση για vista, και δεν εχω δοκιμασει να τρεξω παλια εκδοση, ομως μεσα απο τη διαχειριση υπολογιστη στη διαχειριση δισκων κανεις δεξι κλικ στο partition των vista και επιλεγεις επεκταση τομου, και θα δεις μεχρι ποσο σε αφηνουν τα vista να μεγαλωσεις τον τομο αυτο. Καλο θα ηταν και ενα defragment πιο πριν

Δημοσ.
για το partition magic δεν γνωριζω αν εχει βγει εκδοση για vista, και δεν εχω δοκιμασει να τρεξω παλια εκδοση, ομως μεσα απο τη διαχειριση υπολογιστη στη διαχειριση δισκων κανεις δεξι κλικ στο partition των vista και επιλεγεις επεκταση τομου, και θα δεις μεχρι ποσο σε αφηνουν τα vista να μεγαλωσεις τον τομο αυτο. Καλο θα ηταν και ενα defragment πιο πριν

Γίνεται μέσα απ τα Vista να κάνεις resize τα partitions χωρίς απώλεια δεδομένων; (δεν ξέρω, δεν έχω Vista) Μήπως αναφέρεσαι σε δυναμικούς δίσκους;

Δημοσ.

Μια αξιόπιστη λύση για resizing διχως format είναι το Acronis Disk Director. Και πάντα πριν οποιαδήποτε αλλαγή, ελέγχεις τους δίσκους για τυχόν filesystem προβλήματα.

Δημοσ.
Μια αξιόπιστη λύση για resizing διχως format είναι το Acronis Disk Director. Και πάντα πριν οποιαδήποτε αλλαγή, ελέγχεις τους δίσκους για τυχόν filesystem προβλήματα.

Φίλε αυτό που λες καλύτερα να μην το τολμήσεις. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί με το Acronis DD Suite 10 έκανα μια φορά resize και αναγκάστηκα να κάνω φορματ και να εγκαταστήσω ξανά τα Win XP λόγω προβήματος του boot (NTLDR is missing). Την άλλη φορά έκανα merge δυο δίσκους και ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα(:mad::mad::mad:)

Οπότε σου μιλάω εκ πείρας μην το τολμήσεις γιατι μπορεί να πάθεις ζημιά

Δημοσ.

Προβλήματα σίγουρα μπορεί να υπάρξουν εάν δεν γίνεται πάντα ενα chkdsk στους δίσκους και διόρθωση των λαθών. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα ειναι αξιόπιστο απο δικιά μου εμπειρία με resizings.

Δημοσ.
Φίλε αυτό που λες καλύτερα να μην το τολμήσεις. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί με το Acronis DD Suite 10 έκανα μια φορά resize και αναγκάστηκα να κάνω φορματ και να εγκαταστήσω ξανά τα Win XP λόγω προβήματος του boot (NTLDR is missing). Την άλλη φορά έκανα merge δυο δίσκους και ακόμα αντιμετωπίζω πρόβλημα(:mad::mad::mad:)

Οπότε σου μιλάω εκ πείρας μην το τολμήσεις γιατι μπορεί να πάθεις ζημιά

Μάλλον κάτι έκανες λάθος. Ή η διαδικασία για κάποιο λόγο δεν ολοκληρώθηκε. Σίγουρα δεν είναι ο κανόνας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...