Προς το περιεχόμενο

δεν μπαινει στο desktop!

11demian111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καθε φορα που logαρω,μπαινει για ενα λεπτο σε desktop και μετα βγαζει για ενα δευτερολεπτο τo backround του log in και μετα ασπρη οθονη με κερσορα αλλα, εαν πατησω firefox και δεν προλαβει να φορτωσει,βγαινει κανονικα ο firefox και μπαινω ιντερνετ!alt+f2 δουλευουν κανονικα και φορτωνει ολες τις εφαρμογες μεσω alt+f2 μονο.βρηκα επισης οτι για να το λυσω,πρεπει να σβησω το φακελο

.gconf .please help!

ps: kubuntu τρεχω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ όταν μου τυχαίνει κάτι τέτοιο κουλό, μέσω κονσόλας διαγράφω όλα τα κρυφά αρχεία στο home

με

>rm -rf .*

Βέβαια ανάλογα με το setup σου θα ήταν καλό να σώσεις πρώτα αυτά που χρειάζεσαι:

π.χ

>cp -r .mozilla/ mozilla

και μετά

rm -rf .*

ύστερα από μια επανεκκίνηση, λογικά όλα τακτοποιούνται.

προς θεου (!) μην το κανεις αυτο αν δεν θες να χασεις ολες τις ρυθμισεις απο τα παντα που εχεις εγκατεστημενα...

Μαλλον δεν ειναι και η καλυτερη λυση αυτη

εγώ όταν μου τυχαίνει κάτι τέτοιο κουλό, μέσω κονσόλας διαγράφω όλα τα κρυφά αρχεία στο home

με

>rm -rf .*

Βέβαια ανάλογα με το setup σου θα ήταν καλό να σώσεις πρώτα αυτά που χρειάζεσαι:

π.χ

>cp -r .mozilla/ mozilla

και μετά

ύστερα από μια επανεκκίνηση, λογικά όλα τακτοποιούνται.

epic fail.

το .gconf εχει σχεση με gnome,εσυ ομως λες οτι τρεχεις kubuntu (kde δλδ),οταν κανεις login ομως δεν σου εμφανιζει κανενα απο τα 2.κατα πασα πιθανοτητα προσπαθει να φορτωσει το gnome,αλλα αποτυγχανει γιατι του λειπουν καποια πακετα.τελικα ποιο γραφικο θελεις,gnome η kde?

Άσε που αν ξεχάσει την τελεία ή προσθέσει ένα κενό ανάμεσα στο. και στο * θα φύγει όλο το /home μαζί με όλα τα αρχεία.

Το πιο πιθανό είναι να crash-άρει το plasma στο kubuntu γι'αυτό φαίνεται να φεύγει το dekstop. Πιθανά να μην έχει πρόβλημα το ίδιο το plasma αλλά κάποιο plasmoid. Οπότε τα παρακάτω μπορούν να βοηθήσουν:

>
kquitapp plasma
cd ~/.kde/share/config
rm plasma*
plasma &

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...