Προς το περιεχόμενο

Cosmos Silent Project

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@{TDi}Dj2k..infc,εγώ γιατί μέτρησα έξι (3 πάνω,1 κάτω,1 στην ψύκτρα και 1μπροστά);;;Αααα πρέπει να μου ανεβαίνει πυρετός και τα βλέπω διπλά και τρίδιπλα.Αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρεις οτι δέν μένεις Ελλαδιστάν.Εδώ είναι λίγο τσουχτεροί οι Noctua .Αντε να τους βρείς μέχρι 3 ευρώ φτηνότερους.

Δύο ερωτησούλες μόνο:

-To extension που έβαλες για την τροφοδοσία πώς το ζητάς στην αγορά;24 το 24 pin adapter;

-Πώς κάνεις "ελατήριο" τα Sata καλώδια;Με το χέρι;Τα τυλίγεις κάπου;

Όπως και να χει,εξαιρετική δουλειά και πάλι για μένα.Έχω και εγώ κόλλημα με τον θόρυβο στο pc,άλλα δέν περισσεύει ούτε χρήμα ούτε χρόνος για να κάνω κάτι ανάλογο.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι 6 απλά το ένα ήρθε με το cpu cooler ;)

Ναι το ζητάς ως Power connector adapter 24pin σίγουρα σε κάνα πλαίσιο θα έχουν ;)

Βασικά ένα μακρύ κατσαβίδι για τα καλώδια είναι ότι πρέπει dude ;)

Δεν μπορείς να φανταστείς ποσο γουστάρω που δεν ακούω τίποτα...πριν το pump του w/c μου τα είχε κάνει καρπούζια...ένα fan controller μπορεί να κάνει θαύματα ;) piece and quiet my friend.

Δημοσ.

Thanks for the info...

Ευελπιστώ να βρω κάτι σε μαγαζί με ηλεκτρονικά (λογικά θα έχουν και αν δέν έχουν θα ζητήσω να μου φτιάξουν 24pin αρσενικό-θηλυκό.Online βρίσκω μόνο κάτι 20->24pin ή 24->20pin που δέν έχουν σχέση με αυτό που ψάχνω.Οχι τίποτ'αλλο έχουν παραλύσει τα πάντα με τα επεισόδια και δέν είναι ανοιχτό σχεδόν τίποτα στην Στουρνάρη.

Ευελπιστώ να ξανακάνει την εμφάνισή της η Thermalright Ultra 120 Extreme μαζί με την κυκλοφορία της T-Rad² για να βγάλει τον σκασμό μια και καλή το pc μου

Δημοσ.

Δηλαδή τα φουρφούρια είναι εντελώς αθόρυβα;Έχουν ρυθμιστή στροφών ή δουλεύουν σε μια σκάλα;Θέλω κι εγώ επιτέλους να κάνω το κουτί μου εντελώς αθόρυβο (κατά το δυνατόν δλδ) αλλά ακούγονται οι 2 ανεμιστήρες που είχε και ψάχνω να τους αλλάξω.Πάντως τα 40 ευρώ που κάνουν 2 noctua είναι ψιλοπίκρα.Δηλαδή λέει πιο πολύ να πας σε wc έτσι...

Δημοσ.

Ναι τα fans είναι τελείως αθόρυβα. Έχουν 1 αντάπτορα ο οποιος από 800rpm τα ρίχνει στα 600. Εγώ τα έχω μέσο fan controller όλα. Και όχι είναι πιο φτηνά από 40 euro νομίζω. Κοίτα έχει και πιο φτηνά silent fans. Απλά τα Noctua είναι τα καλύτερα. Καλά για w/c καμια σύγκριση έτσι...εγώ δεν ξαναβάζω w/c.

Δημοσ.

Πρώτο και κύριον τα λεφτά για ένα καλο w/c. Μετέπειτα το όλο στήσιμο και moddin του κουτιού. Ο θόρυβος τις αντλίας. Ο κίνδυνος για leak. Το συχνό refill του tank. Το καθάρισμα του system, και γενικά η κουράσή του άμα θες να αλλάξεις hardaware. Air is the best imho για μικρά ο/c rigs.

Δημοσ.

Ξερετε μηπως που μπορω να βρω αυτες τις αυτοκολλητες βασεις για να στεραιωνω τα καλωδια με δεματικα μισω απο το κουτι;

post-108204-129062978952_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...