Προς το περιεχόμενο

Cosmos Silent Project

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάτι όλο όσον αφορά την μόνωση στις βίδες τις mobo

πάνω στην mobo περιμετρικά γύρο από την τρυπα τις βίδας υπάρχουν κολλήσεις(και λειτουργούν σαν γιόσι,αν κάνω λάθος ας με διόρθωση κάποιος)..αυτές δεν αρκούν?

η απλά το χαρτόνι η σιλικόνη είναι για να αποφύγουμε τυχόν επαφή τις βίδας με κάποιο υλικό που είναι κοντά?

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας ευχάριστο πολύ σήμερα θα ποστάρω τις τελικές photos. :-)

Sorry guys άλλη η ψηφιακή είναι λίγο κακή. Πολύ σωστά είπε ο φίλος για τα Sata καλώδια.

Ηχομόνωση χρησιμοποίησα Ακάσα Pax-Mate που έχει κολλητική επιφάνεια από πίσω, κυψελωτό μονωτικό studio και απλό εσωτερικό μονωτικό τοίχου. ’μα πάτε σε ένα μαγαζί που πουλάει ηχομονώσεις θα βρείτε τα πάντα και φτηνά. Εκτος από Ακάσα φυσικά.

Το PSU το πείρα προσφορα και έχει επάνω ακρετά PCI καλώδια και επίσης είναι PSU μιας ζωής ;)

NOP$TRIM θέλεις να μου πεις τι ακριβώς θέλεις να μάθεις τι είναι? Μένω London και όλα τα έχω πάρει από εδώ και από εκεί...όλα τα μη hardware μπορείς να τα βρείς σε ένα κατάστημα σαν το Practicer στην Ελλάδα ;) Πες λοιπόν τι ακριβώς θες να μάθεις τι είναι να σου πω ;)

Ναι υπάρχουν shadowmann . Εγώ να σου πω την αλήθεια στην mobo δεν έβαλα τίποτα. Μια χαρά είναι και έτσι νομίζω.

Thanx guys!

Δημοσ.

Το ηχομονωτικό της akasa βλέπω το χρησιμοποιείς κατά κόρον.Κάνει όντως δουλεια;Γιατί έχω ακούσει ότι ανεβάζει και τις θερμοκρασίες.Έχει τύχει να προσέξεις μήπως διαφορές πριν και μετά ή πάντα το έβαζες από την αρχή επάνω;

Δημοσ.

Βασικά ήθελα να μάθω που βρήκες το akasa, αλλά αφού μένεις london, άστο...

Πάντως έχεις κάνει τρομερή δουλειά φίλε!

Α και τι spray χρησιμοποίησες;

Δημοσ.

Ναι ελαφρά μεγαλώνουν τα temps αλλα μειώνεται και ο ήχος. Το Spray που χρησιμοποίησα είναι αγγλικό προϊόν και αμφιβάλλω να υπάρχει Ελλάδα. Εδώ δεν υπάρχει ποικιλία όπως στην Ελλάδα οποτε είμαι σίγουρος ότι θα βρείς κάτι καλύτερο.Εγώ χρησιμοποίησα Plasti-Kote και Wilko.

Thanx again για τα καλά λόγια.

Μόλις έβαλα και τις τελευταίες φωτό. Ελπίζω να βοήθησα κάπως όσους ασχολούνται με το άθλημα.

Δημοσ.

Τα καλά λόγια πρέπει να τα λέμε οπωσδήποτε σε αυτούς που τα αξίζουν!!!!

Άσχετο άλλα, δεν χαλάει η ποιότητα όταν στρίβεις το καλώδιο;

η πέταξα κοτσάνα;

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω. Τις τρύπες στο μέρος που ξαπλώνει η mobo (κάπως λέγεται αυτό τώρα αλλά τέλος πάντων) τις έκανες εσύ?

Δημοσ.

Εγώ έχω τρελό πρόβλημα με το Cable management,

δεν μπορώ να καταλάβω πως τα χώρεσες όλα πίσω...

βασικά, το χοντρό καλώδιο του PSU που κουμπώνει πάνω αριστερά στην mobo, το έχεις περάσει από πίσω;

γιατί εμένα δεν φτάνει αν το πάω από πίσω, η είναι ανάμεσα στην mobo και εκεί που την βιδώνεις;

Δημοσ.

Πρέπει να έχει βάλει extension αν δέν κάνω λάθος (το οποίο παρεμπιπτόντως ψάχνω και εγώ αλλα δέν ξέρω πώς να το ζητήσω και απο πού).

Εξαιρετική δουλειά,μόνο οι Noctua πρέπει να πήγαν 120ευρώ :X

Δημοσ.
Να σε ρωτήσω. Τις τρύπες στο μέρος που ξαπλώνει η mobo (κάπως λέγεται αυτό τώρα αλλά τέλος πάντων) τις έκανες εσύ?

Όχι δεν έκανα καμια τρυπα, υπήρχαν όλες φιλε μου.

βασικά, το χοντρό καλώδιο του PSU που κουμπώνει πάνω αριστερά στην mobo, το έχεις περάσει από πίσω;

γιατί εμένα δεν φτάνει αν το πάω από πίσω, η είναι ανάμεσα στην mobo και εκεί που την βιδώνεις;

Ναι από πίσω μαζί με το 24pin cable του Κόσμος που χρειάζεται να είναι συνδεμένο επειδή είναι touch το power on του κουτιού και ναι το έχω περάσει από πίσω από το κουτί.

0000019ii0copywk6.jpg

Εξαιρετική δουλειά,μόνο οι Noctua πρέπει να πήγαν 120ευρώ :X

5 Noctua από 13 euro το ένα. Αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω imho ;)

βασικά είναι το πιο όμορφο εσωτερικό modding που έχω δει!

το προσκυνάω!

Σε ευχάριστο πολύ για τα καλά σου λόγια φίλος και όλους γενικότερα, ότι χρειαστείτε εδώ είμαι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...